Youtube Video İzlenmiyor

muchworse

Kayıtlı Üye
nrv0g.png

Arkadaşlar İnternet Explorer da hiçbir sorun yok 2 gündür mozilladan izleyemiyorum Dns değiştirdim silip tekrar yukledım flash ve shockwawe güncelledim yinede aynı sorun oluyor 10 20 sanıye bole durum daha sonra yuklenemedı hatası alıyorum sistem geri yuklemede yaptım yınede böle kaldı yardım edermisiniz?

---------- Mesaj saat 18:40:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:20 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar başka forumlardada geziniyor ve cevap arıyodum flash eklentılerını durdurup cerezlerı tekrar sılerez cozume ulastım aynı sorunu yasayanlar bu yontemı deneyebılırler.

Kardeşim bir çözüm büldüüm fakat şuan %100 işe yaramıyor flash player eklentılerını mozillada pasif edip çerezleri temizleyince videolar açılıyor fakat üyeliğime giriş yapınca tekrar cookie yönlendiriyor ve tekrar video donuyor kesin çözümü olan arkadaşımız varsa lütfen yardım etsin.

---------- Mesaj saat 19:53:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:07 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum ve sonunda sorunun benle alakalı olmadıgını ögrendim.Son 2haftadır binlerce kişi bu durumdan şikayetci bir çoğu formatla bile düzeltememiş sorunun youtube ile ilgili oldugnu düşünuyoruz çünkü youtube hariç bütün platformlar sorunsuz video izletiyor.Size kendi kullandığım 2 çözümü söleyeyim belki lazım olur.Dileyen proxy ayarlarını değiştirebilir kesin çözümdür fakat neti büyük ölçüde yavaşlatıyor 2. hotspot sheild programını kullanmak artık düzelene kadar idare etmek zorundayız proxy ayalrını değiştiremeyen veya ip isteyen olursa özelden yazabilir umarım yardımcı olmuşumdur.

Videolar Donmaya Başlayınca Format Atıyorum Düzeliyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri