youtube video render için bu iki programdan hangisi kalitelidir

I
  • Kullanıcı isirlik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
I

isirlik

Guest
evet arkadaşlar bu iki programdan sizce hangisi kullanışlı hızlı profesyoneldir
sony vegas pro mu yoksa adobe after effects ikiside son sürümü VDS de kullanılacak ben sony vegas kullanıyorum ama kimini adobe diyor sizce hangisi başarılı teşekkürler

ikisi birbirinden farklı programlar premiere ile kıyaslayabilirsin sony vegas'ı.premier daha kullanışlı bana göre

ikisi birbirinden farklı programlar premiere ile kıyaslayabilirsin sony vegas'ı.premier daha kullanışlı bana göre

2 haftaya yakın kafa yoruyorum şuanda sony vegas 14 kullanıyorum az çok bişeyler kaptımda bakıyorum en iyisi hangisi ise onu öğreneyim işim video render yapmak

Efekt işine girmeyip genel basit kurgu edit vs yapacaksan Premiere kesinlikle.

2 haftaya yakın kafa yoruyorum şuanda sony vegas 14 kullanıyorum az çok bişeyler kaptımda bakıyorum en iyisi hangisi ise onu öğreneyim işim video render yapmak

ben her zaman basit arayüz taraftarıyım kompleks işler yapılacaksa bile adobe firması bunu başarmış bir firma birçok programında ben sony vegas'ı ilk kurduğumdan bu yana hiç sevemedim gereksiz derecede kompleks geliyor bana...

maceraya gerek yok :D kompleks effect vs istiyorsan da after effects öreneceksin...

ne yapsam adobe mi çalışsam :D render ettim sony vegas ile dünya engeli gelmedi 48 saatide geçti birde adobe deneyim olmazsa

full ekran geçilebiliyormu güzel bi şekilde bu sony vegas ve digeriyle. geçenler var diyolarda eefsane mi gerçek mi acaba

kolay kullanim istiyorsan sony vegas, profosyonellik istiyorsan after effects ..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

full ekran geçilebiliyormu güzel bi şekilde bu sony vegas ve digeriyle. geçenler var diyolarda eefsane mi gerçek mi acaba

dünya engelini geçtim evet hocam telif de gelmedi manüel telif işine zaten birşey yapamıyoruz şuanda videoda iyi işliyor izlenimde :)

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

yorumlara bakılırsa after effects çok daha iyi gibi görünüyor arkadaşalr ben bulamadım gibi zahmet olmazsa enson sürümü link yollarmısınız bir inceleyim programı teşekkürler

after effect bana göre video düzenleme konusunda en iyisidir ama ustalık ister,digerlerine oranla daha karışıktır.fakat biraz kafa yorar,sürekli kendi geliştirirsen after effect ile yapabildiklerine sende hayret edersin hocam.dizi,film vb içeriklerde engeli geçmek için after effect kullanana hiç denk gelmedim ben.ama özgün,yarı özgüncüler için çok süper bi program.tabi kullanabilene,mesela ben bi türlü beceremiyorum :D

after effect bana göre video düzenleme konusunda en iyisidir ama ustalık ister,digerlerine oranla daha karışıktır.fakat biraz kafa yorar,sürekli kendi geliştirirsen after effect ile yapabildiklerine sende hayret edersin hocam.dizi,film vb içeriklerde engeli geçmek için after effect kullanana hiç denk gelmedim ben.ama özgün,yarı özgüncüler için çok süper bi program.tabi kullanabilene,mesela ben bi türlü beceremiyorum :D

hcam bu after programı özgün video için birbir sanırım ben spam render yapacağım forum dışıda araştırma ettim sony vegas bu konuda iyiymiş dediler

dünya engelini geçtim evet hocam telif de gelmedi manüel telif işine zaten birşey yapamıyoruz şuanda videoda iyi işliyor izlenimde :)

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

yorumlara bakılırsa after effects çok daha iyi gibi görünüyor arkadaşalr ben bulamadım gibi zahmet olmazsa enson sürümü link yollarmısınız bir inceleyim programı teşekkürler

nasıl geçiyosunuz filtre filan ile mi ? içerik nedir zor bir içerik mi disney filan ?

çok araştırdığım ve sonunda zafere ulaştığım sony vegas toplu halde render işinide çözdüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri