youtube video yüklerken kendi internetinizden upload etmiyo sanırım

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
şuan video yüklüyorum 2 kanal denedim internet kasmıyor ve hızlı daha önce yüklerken kasıyodu işlem yapılmıyodu böle olan varmı başka

ayrıca videolar çok yavaş yükleniyor

tam tersi 15 dk dır 1 dk video atamadı

nasıl yükleme yapıyorsunuz? 3 dakikada ben 150 mblık dosya yükleyebilmekteyim

arkadaşlar bu fiberoptik kablolarda bir sorun varmış sanırım deniz altından geçen ana kablolarda 2-3 gündür bendede var bu sorun bu gün daha bir ayuka çıktı bazı arkadaşlar adil kullanım kotası dedi ama bugüne kadar bu kataya takıldığımı hatırlamıyorum her nekadar 5 kişi kulanıyor olsakta interneti.

sorun herkeste var galiba 11 mb doyayı 20 dakakda yüklüyo :D

superonline ve ttnet 'te sorun var 10 mb dosyayı 1,5 saate yükledi..

Vay arkadaş bende videoyu iki kere 3 kere yüklemeye çalıştım boş yere.. Bazı yerlerde sorun var demek. Anlaşılan bugün video yüklemek yalan olacak..

Hakket bende benim nette sorun var sandım, genelmiş demek eyw.

dsmart smile adsl kullanıcısıyım bendede aynı sorun var upload durdu.. 18mb lık dosyayı 1 saattir atamadı %70 e geldi daha

bende bir başlık açmıştım bu konu hakında tek bendemi diye ama adil kulanım kotası sorunu olablir vs denince ve kimsede bende var demeyince kotaya bağladım durumu. denizaltımı gemimi ne denizin ortasındaki ana fiberoptik kabloyu koparmış arkadaşlar sorun büyük ihtimal bundan. geçmiş olsun. ben dövünüyyorum burada videolar 1-2 sate anca yükleniyor :)

bende bir başlık açmıştım bu konu hakında tek bendemi diye ama adil kulanım kotası sorunu olablir vs denince ve kimsede bende var demeyince kotaya bağladım durumu. denizaltımı gemimi ne denizin ortasındaki ana fiberoptik kabloyu koparmış arkadaşlar sorun büyük ihtimal bundan. geçmiş olsun. ben dövünüyyorum burada videolar 1-2 sate anca yükleniyor :)

Denizde kablonun ne işi var gardaş ya :D Koparırlar öyle :D

6mb dosyayı 10-15dk da attı 1-2 saat önce ben de adil kullanımdan falan sanmıştım..

aynen kasmıyor ama normale göre geç yüklüyor gibi videoları. youtube dan kaynaklanıyor sanırım.

Bende benim akk yüzünden böyle oldu sanıyorum 10 mblik dosya atacam youtube a 10 dk oldu :D

olayın kahramanı

İstanbul Boğazında Dev Tanker Kazası - YouTube

Açıklamada, "28 Ekim 2013'te saat 11.00'de, İstanbul Boğazı Kandilli dönüşünde, sahile doğru sürüklenerek tehlikeye maruz kalan YM Miranda isimli kimyasal tanker, Anadolu Hisarı önlerinde çift demir atarak demirlemiştir. Derhal, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi tarafından seyir, can, mal ve çevre emniyetini teminen, Kurtarma 4 römorkörü olay yerine sevk edilmiştir. Gemi iskele demirini vira ederken, deniz dibindeki kablolara takılmış, ileri yol vererek bir müddet kablolardan kurtulmayı denemişse de başaramayınca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında 60 metre derinlikte tekrardan demirlemiştir. Gemi işleticisi tarafından görevlendirilen Alesta Dalgıçlık Teknesi marifetiyle, geminin demir tırnaklarına takılı vaziyetteki kabloların balık adamlarca yapılan tetkikinde; 3 adet kablonun demir tırnaklarına takılı olduğu, 1 adet fiber optik kablonun kopuk, diğer 2 kablonun ise ağır hasarlı olduğu bilgisi alınmıştır. Kabloların demir tırnağından kurtarılması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır" denildi.

arkadaşlar bu fiberoptik kablolarda bir sorun varmış sanırım deniz altından geçen ana kablolarda 2-3 gündür bendede var bu sorun bu gün daha bir ayuka çıktı bazı arkadaşlar adil kullanım kotası dedi ama bugüne kadar bu kataya takıldığımı hatırlamıyorum her nekadar 5 kişi kulanıyor olsakta interneti.

adil kullanım kotası yüzünden benimkide düştü... 1 yıldır 50gb yi geçiyordum adil kullanım felan demiyordu son 2 aydır yavaşlatmaya başladılar neti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri