Youtube videoları google newste çıkarma etkinlik-fikir alışverişi

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
Araştırmalarımı tam olarak bitiremedim.Kısa sürede burada görüşlerimi paylaşacağım.Bu konuda fikri olan arkadaşlar da konu altından katkıda bulunursa sevinirim.Sanırım 12'ye kadar buraya çeşitli fikirlerimi ve araştırmaları yazacağım ve örnekler vereceğim.Siz de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.Yavaş yavaş içeriğe başlayalım.

Google News sitelerini etkileyen faktörler :
  • Dublicate içerik
  • Kaliteli içerik
  • Linkler , lokasyonlar
  • Güvenirlik VE otorite

Normal Websiteleri - News Siteler Farklar
  • Newsrank - Pagerank
  • News otorite - Website otorite

Z79nok.png

YOUTUBE'un Avantajları
  • Güvenilirdir
  • Binlerce haber ajansı ve sitesi bu servisi kullanır
  • Google'ın kendi servisidir.
a)Milyarlarca özgün haber içeriğine sahiptir.
b)Milyarlarca özgün haber değeri olmayan içeriğe sahiptir.

Youtube servisini news spam için nasıl kullanırız neler yapabiliriz.

Kanalımızı News'e uygun hale getirme gösterme
  • Youtube News Haberleri
  • Otoriter youtube kanalları
  • News sitelerden backlink almak
  • Yüksek otoriter sitelerden backlink almak
  • Videolarımızın newsrankını yükseltip newse düşürmek

Başlarken :

Eski hesapları kullanarak youtube hesabımızı açmak
Hesabımızın onaylı olması , telefonla ulaşılabilir olması(telefon onayı ile hesap güvenliği)

Birden çok hesapta:
Proxy değil vds kullanılmalı
Kanalların telefonları aynı olmamalı
Kanallarımızdan diğerlerine link verilmemeli

E5PDP9.png

28JaJ0.png

Z79390.png

Son düzenleme:
benim pepee kanalımı kendiliğinden news a almışlardı, her eklediğim video google news ta gözüküyordu ama ben bir başvuru yapmamıştım. daha sonra merak edip araştırmıştım ve news içinde youtube kanalı ile başvurma yazısı bulmuştum. şimdide bir bakayım dedim ve bir link buldum belki işinize yarayabilir.

https://support.google.com/news/publisher/answer/93985?hl=tr&ref_topic=4359866

O uzun zamandır olan yönerge , diğer yandan bunu youtube algoritması kendiliğinden de yapmaya başladı.Bunu başarıp news kategorisini kayıtsız spamlamak ciddi bir kazanç getirebilir.Bakalım araştırıyoruz:))
benim pepee kanalımı kendiliğinden news a almışlardı, her eklediğim video google news ta gözüküyordu ama ben bir başvuru yapmamıştım. daha sonra merak edip araştırmıştım ve news içinde youtube kanalı ile başvurma yazısı bulmuştum. şimdide bir bakayım dedim ve bir link buldum belki işinize yarayabilir.

https://support.google.com/news/publisher/answer/93985?hl=tr&ref_topic=4359866

O uzun zamandır olan yönerge , diğer yandan bunu youtube algoritması kendiliğinden de yapmaya başladı.Bunu başarıp news kategorisini kayıtsız spamlamak ciddi bir kazanç getirebilir.Bakalım araştırıyoruz:))

kesinlikle öyle, web news den saldırıyorum, youtube üzerinden de saldırırım :) gerçi web news içinde biraz taktik versende fena olmaz bekliyorum öyle bir konu :)

hocam şu adsenseden günlük 100 dolar konusunu biraz erkene alabilirmisin 25 marta kadar beklemek zor olcak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri