15 günde kategoriye göre geliyo hocam gunde 2k abone geliyo suan kasma gibi extra bisey yapmadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 günde kategoriye göre geliyo hocam gunde 2k abone geliyo suan kasma gibi extra bisey yapmadim
Kusura bakmayın ama benim şivem böyle. Lütfen milliyetçiliğinizi bana yapmayın."Bağzı" değil arkadaş "bazı". Bu kadar basit şeyi bile bilmiyorsunuz. Hiç kitapda mı okumuyorsunuz "bazı" kelimesi o kadar çok geçer ki. Neyse..
CiddimisinBilenlerde milletin kafasını karıştırıp terbiyesizlik yapmasın.
Abone
Dislike
Yorum
Like
Paylaşım
google+
kanal eskiliği
kanal etiketi
bunlarla hiç bir alakası yok.
Milletin kafasını karıştırmayın kardeşim.
Bunu nasıl yapacaksınız anlatırmısınız ?Ben size söyleyeyim sırrı: YouTube'a kendini sevdireceksin sonra geriye yaslan izle
Bu işi artık çözmeliyiz. Hepimiz bu işe kafa patlatmalıyız. Ve paylaşmalıyız.abone-izlenme-like falan onları geçin, daha yeni denk geldim herif 5 günlük kanalla en rekabetli kelimelerden birinde ilk sıralarda 5 günde 600k izlenim almış şaka gibi![]()
Ben size söyleyeyim sırrı: YouTube'a kendini sevdireceksin sonra geriye yaslan izle
Bilenlerde milletin kafasını karıştırıp terbiyesizlik yapmasın.
Abone
Dislike
Yorum
Like
Paylaşım
google+
kanal eskiliği
kanal etiketi
bunlarla hiç bir alakası yok.
Milletin kafasını karıştırmayın kardeşim.
Bunu nasıl yapacaksınız anlatırmısınız ?
Hocam kendini sevdirmek derken youtuba 1 kez reklam versem Adworsden severmi bizi![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.