Youtube videolarına yorum botu sizce tutar mı?

İlk müşteri olarak beni ekler misin hocam :)

Yine proje formun zirvelerde hocam tebrikler.

Dislike botu etik olmaz bana göre, başkasının videosuna dislike basmak hoş değil.

Sana efsane projemden bahsetmenin zamanı geldi gibi, bir ara yollayacağım hazırlayıp, başarılar.

çok güzel bir özellik olur . hemen kullanmaya başlarım

bugün dislike botu isteyen yarın ne yapar?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hocam bence bu özelliği ek olarak bot a uyarlarsan eğer, video hitleri artacaktır. örnek veriyorum bot ile atılan videolara 1 dk, 2dk, 3dk ve 10 ar dk aralıklı (bottaki video atma süresi gibi) yorum atılır ve örnek veriyorum like dislike olayını da 100 like a 10 dislike attırırsak youtube bunun bot ile yapıldığını anlamaz diye düşünüyorum. aylık ücret belirleyip bot a ilave yapabilirsin hocam bu projeni. takipteyim..

Yorum botu yapılırsa bende kullanırım.Botta extra ip ve gmail hesaplarının fazla olması önemli etmen tabiki de

konu hortinko :D bu aralar çok ihtiyacım olacak böyle bişeye sanırım sonuçlanmamış bot olacakmı iptal mi oldu noldu ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

Mesela bilgi kanalınız veya oyun kanalınız var. Size benzer kanalların son videolarına takip edin tarzı yorumları otomatik yaparsa bence çok güzel bir bot olur. Çünkü manuel yapmak zor oluyor bence tutar. Yorum başına para alma kötü olur bence aylık olabilir yorum sınırsız olması bence daha iyi. Çünkü yorum atınca sizden para kesilmiyor :) kendi düşüncelerim:)

hocam şeyde olabilir mesela kendi videomuzu paylaştığımızda o videoyu benzer diğer kanalların videolarının altında reklamını yapmak gibi hit açısından iyi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri