Youtube Videolarınıza Anahtar Kelime ile Ziyaretçi Kazanmak | Uygun Fiyat ve Kaliteli İçerik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakabvo

@cptasyom @basilico @bigmoney @zorto @rock43v3r @0xFF @bigmoney @joeblack81 @handsomexx @jakabvo

Ref alan ve satın alan arkadaşlar düşüncelerini ve uygulama sonuçlarını paylaşırsa çok iyi olacak...

1 aydan uzun zamandır açık olan bir konuya 1 kişinin dahi olumlu veya olumsuz yorum yazmaması enteresan doğrusu...

Deneyen arkadaşların yorumları diğer arkadaşlara yön göstereceğinden çok önemli...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Aranma hacmi yüksek olan içeriklerde denemeniz varmı hiç

Maalesef hayır.

@cptasyom @basilico @bigmoney @zorto @rock43v3r @0xFF @bigmoney @joeblack81 @handsomexx @jakabvo

Ref alan ve satın alan arkadaşlar düşüncelerini ve uygulama sonuçlarını paylaşırsa çok iyi olacak...

1 aydan uzun zamandır açık olan bir konuya 1 kişinin dahi olumlu veya olumsuz yorum yazmaması enteresan doğrusu...

Deneyen arkadaşların yorumları diğer arkadaşlara yön göstereceğinden çok önemli...

BOL KAZANÇLAR...

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, henüz bende beklediğim yorumları alamadım maalesef ki.

Konu günceldir, iletişim için PM atmanız yeterlidir.

Konumuz günceldir, iletişim için PM atabilirsiniz.

KAMPANYA: 30.9.2016 - 1.10.2016 23:59 saatleri arasında eğitim setimiz 25 TL yerine 15.99 TL'ye sahip olabilirsiniz! :)

Kampanya için sınırlı süre kaldı! :)

''hemen saymaz hocam vakit istiyor dedin'' haftalar gecti izlenimi sayan eden yok her şeyi dedigin gibi yaptim konuyu baltalamak degil amacım bunun icinde bana pm atma ben gördügümü söyluyorum

Hocam konu altına yorum bekliyoruz. Bütün forum bu konuda neden kimse bir şey yazmıyor.
Arkadaşın verdiği taktik işe yaradı mı?
izlenimler yansıdı mı?
Etkisi oldu mu?
Tavsiye eder misin?

Arkadaşlar [MENTION=12642]Karacabey[/MENTION] adlı arkadaşa özel mesaj attım. Dönüş yaptı bana.
Sakin almayın. Youtube izlenimleri siliyor dedi.
Konu sahibi arkadaş bi açıklama yapabilir misin?

Gerekli şlemleri eksikli yaparsa tabii ki silinir. Biraz akıl işi bu işler ;) [MENTION=7855]capari_83[/MENTION]

Bu arada bilip bilmeden, beceriksiz birinin yorumu yüzünden konumu baltalıyorsun ya sana hiçbir şey demiyorum. Seviyesizliğin bu kadarı olabilir ancak, pes...!

Madem arkadaşa sattın neden destek olmuyorsun?
Bu konuya uyuz oldum ancak güncelliyorsun. Bir olumlu sonuç da yok.
Bir de müşterine hakaret ediyorsun. Senin de ticaret ahlakın da bu kadar arkadaşım.

Madem arkadaşa sattın neden destek olmuyorsun?
Bu konuya uyuz oldum ancak güncelliyorsun. Bir olumlu sonuç da yok.
Bir de müşterine hakaret ediyorsun. Senin de ticaret ahlakın da bu kadar arkadaşım.

Sen önce sor bakalım o arkadaş mesaj atmış mı, takıldığı yerleri sormuş mu diye.Bilip bilmeden gelir burada boş boş mesajlar atıyorsun. Hakaret falan ettiğim yok, haddini bil konumu baltalama!

Sen önce sor bakalım o arkadaş mesaj atmış mı, takıldığı yerleri sormuş mu diye.Bilip bilmeden gelir burada boş boş mesajlar atıyorsun. Hakaret falan ettiğim yok, haddini bil konumu baltalama!

Bu sana kapak olsun.

Konu günceldir, iletişim için PM atmanız yeterlidir. Gereksiz insanların, hizmetten faydalanmadan satış baltalayan terbiyesizlerin yorumları dikkate dahi alınmayacaktır.

Şuan yöntem stabil olarak çalışmadığı için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri