Referans olması adına yüzde 25 indirim yapabilirim hocam. Dediğim gibi önceki konularımda ücretsiz referans vermeme rağmen düzgün bir dönüş alamadım.özgün kanal ref var mıdır?
Birde böyle deneyelim. Hayırlısı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Referans olması adına yüzde 25 indirim yapabilirim hocam. Dediğim gibi önceki konularımda ücretsiz referans vermeme rağmen düzgün bir dönüş alamadım.özgün kanal ref var mıdır?
Ben satışımı düzgün yapıyorum merak etmeyin. Siz dolandırıcı damgası vurmaya devam edin, bende işimi yapmaya.
Artık videolarınızı yükseltmek için binlerce lira harcamaya son!
Doğal yollarla yükselin!
![]()
Kalitemizden memnun kalacağınıza eminiz.
R10 Multi Konudur.
Satış Youtube Videolarınızı İlk Sayfaya Çıkartıyoruz
Referans olarak ilk 3 kişiye yüzde 25 indirim ile sağlayabilirim.
İletişim için skype adresimden veya pm ile ulaşabilirsiniz.
Moderatör arkadaşımızla görüşüyoruz cevabını bekliyorum.Ticaret yapacaksanız bilgilndirici kanıtları ile detaylı tanıtımınızı yapmanız gerekiyor. Ayrıca referans bu forum ve diğer tüm web forumları için ticaret ortamında olmazsa olmazdır. Şunu şöyle yaparım şu kadar para olmazsa iade ederim sözünün bir anlamı yok havada kalır.
Ayrıca bu şekilde bir ticaret konusu forum kurallarınıda ihlal ediyor.
üye kıdemli, onlardan birine iş yap iş tamamlandığında ödemeni göndersin zaten beceremezsen iade yapacağını söylüyorsun farkeden birşey yok,
Özelden link ve anahtar kelimenizi atın video analizinden sonra bilgi vereyim size.Ben denemek için bu şekilde ref.li satın alıyorum. Sonucu da paylaşacağım.
Pm gönderiyorum.1) Ne Kadar Sürede Gerçekleşiyor Bu İlk Sayfa Çıkma İşlemi ?
2) Ay ve Yıl Demişsiniz Neye Göre Bunun Garantisini Veriyorsunuz ?
3) Bu Sorularıma Cevap Alabilir ve Mod Arkadaş Olumlu Düşünürse Çalışabilirim.
Herkesin niyetini bilemiyoruz malesef değerli hocam. Anlayacağınız şimdi video atsam bu seferde''seo yaptığın ne belli'' diyecekler. Kimi diyecek ''seo yapmamış '' falan filan... İsteyen arkadaşımız olursa yüzde 50 indirim ile yararlanabilir. Anlayış bekliyorum.Hocam 1 tane kanal açın oraya video yükleyin. herkese görsün nasıl ilk sayfaya çıktığını bunu neden yapmıyorsunuz ?
Değerli hocam. Açıklamamı yaptım mesele dediğim gibi o değil. Kanıtım olsa bu seferde bunun sana ait olacağını nerden bileceğiz derler. Yaşadım ki diyorum malesef insanımızda birilerini çekemeyen şahsiyetlerde yok değil. Dilerseniz yüzde 50 indirim ile çalışabiliriz. Sizleri de anlıyorum aramızda iyi insanlar da çok, fakat dediğim gibi insanların olumsuz algılarını yıkmak çok zor.Özgün videoya sahip değilsen bana bir başlık ver, ben sana 2 dk da özgün videonu üretip sana indirip youtube kanalına yüklemek için özgün videonun download likini veririm. Ama arkadaşların dediği gibi, kanıt olmadan alış-veriş olmaz. Eğer yaptığın videoyu 1. sayfaya sokarsan söz veriyorum müşterinim.
iyi çalışmalar
Hocam ben seo yapıyorum. Elbet emeklerimin birer maliyeti var nede olsa bir videoya saatlerimi veriyorum hatta günlerimi diyebilirim. Moderatör arkadaşımızın videosuna çalışmaya başladım. İnşallah olumlu dönüş alırsak referans olacak.çıkartmak için herhalde maliyetiniz var o yüzden para istiyorsunuz sanırım. Ama bir çok arkadaşın dediği gibi bir video seçilir ve anahtar kelime verilir, o video o anahtar kelimede çıkarsa, zaten emin olun o maliyetinizin 1000 katını kazanırsınız burada.
yönteminiz anlaşılır diyorsanız da siz bilirsiniz ama verdiğiniz cevaplardan bundan korkmadığınızı sanıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.