Youtube Videolarınızı İlk Sayfaya Çıkarıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben satışımı düzgün yapıyorum merak etmeyin. Siz dolandırıcı damgası vurmaya devam edin, bende işimi yapmaya.

Pardon hangi satışı düzgün yapıyorsun?

Neyse son mesajım zaten bu şekilde satış yapamazsın forumda mecbur düzeltmek zorunda kalacaksın. Al sana teklif bu konuda yazan çoğu üye kıdemli, onlardan birine iş yap iş tamamlandığında ödemeni göndersin zaten beceremezsen iade yapacağını söylüyorsun farkeden birşey yok, peşin para isteyebilecek durumda değilsin ticaret öyle basit yürümüyor. Hayırlı işler

Merakla takip ediyorum, forum admini ile gorusup post arttırabilirsiniz deneyin bence

750.000 izlenen videonun istatistiklerini atabilir misiniz ? kaçı önerilenlerden gelmiş kaçı aramalardan öğrenelim

Artık videolarınızı yükseltmek için binlerce lira harcamaya son!
Doğal yollarla yükselin!
r2b4z1.jpg

Kalitemizden memnun kalacağınıza eminiz.

R10 Multi Konudur.
Satış Youtube Videolarınızı İlk Sayfaya Çıkartıyoruz

Referans olarak ilk 3 kişiye yüzde 25 indirim ile sağlayabilirim.

İletişim için skype adresimden veya pm ile ulaşabilirsiniz.

Ticaret yapacaksanız bilgilndirici kanıtları ile detaylı tanıtımınızı yapmanız gerekiyor. Ayrıca referans bu forum ve diğer tüm web forumları için ticaret ortamında olmazsa olmazdır. Şunu şöyle yaparım şu kadar para olmazsa iade ederim sözünün bir anlamı yok havada kalır.

Ayrıca bu şekilde bir ticaret konusu forum kurallarınıda ihlal ediyor.

Sonuç olarak yöntem uygulaması satıyorsunuz.Forum kuralları gereği herhangi bir admin veya s.mod'a kanıtlanması ve konunun buna nazaran devam etmesi gerekir.

Ticaret yapacaksanız bilgilndirici kanıtları ile detaylı tanıtımınızı yapmanız gerekiyor. Ayrıca referans bu forum ve diğer tüm web forumları için ticaret ortamında olmazsa olmazdır. Şunu şöyle yaparım şu kadar para olmazsa iade ederim sözünün bir anlamı yok havada kalır.

Ayrıca bu şekilde bir ticaret konusu forum kurallarınıda ihlal ediyor.
Moderatör arkadaşımızla görüşüyoruz cevabını bekliyorum.

Konuyu takibe aldım. Mod referansı olursa satın alabilirim.

1) Ne Kadar Sürede Gerçekleşiyor Bu İlk Sayfa Çıkma İşlemi ?
2) Ay ve Yıl Demişsiniz Neye Göre Bunun Garantisini Veriyorsunuz ?
3) Bu Sorularıma Cevap Alabilir ve Mod Arkadaş Olumlu Düşünürse Çalışabilirim.

Konuma moderatör arkadaşımız dışında referans olmak isteyen 2 kişiye yüzde 50 indirim uygulanacaktır.

Hocam 1 tane kanal açın oraya video yükleyin. herkese görsün nasıl ilk sayfaya çıktığını bunu neden yapmıyorsunuz ?

Hocam 1 tane kanal açın oraya video yükleyin. herkese görsün nasıl ilk sayfaya çıktığını bunu neden yapmıyorsunuz ?
Herkesin niyetini bilemiyoruz malesef değerli hocam. Anlayacağınız şimdi video atsam bu seferde''seo yaptığın ne belli'' diyecekler. Kimi diyecek ''seo yapmamış '' falan filan... İsteyen arkadaşımız olursa yüzde 50 indirim ile yararlanabilir. Anlayış bekliyorum.
Saygılarımla.

Özgün videoya sahip değilsen bana bir başlık ver, ben sana 2 dk da özgün videonu üretip sana indirip youtube kanalına yüklemek için özgün videonun download likini veririm. Ama arkadaşların dediği gibi, kanıt olmadan alış-veriş olmaz. Eğer yaptığın videoyu 1. sayfaya sokarsan söz veriyorum müşterinim.

iyi çalışmalar

Özgün videoya sahip değilsen bana bir başlık ver, ben sana 2 dk da özgün videonu üretip sana indirip youtube kanalına yüklemek için özgün videonun download likini veririm. Ama arkadaşların dediği gibi, kanıt olmadan alış-veriş olmaz. Eğer yaptığın videoyu 1. sayfaya sokarsan söz veriyorum müşterinim.

iyi çalışmalar
Değerli hocam. Açıklamamı yaptım mesele dediğim gibi o değil. Kanıtım olsa bu seferde bunun sana ait olacağını nerden bileceğiz derler. Yaşadım ki diyorum malesef insanımızda birilerini çekemeyen şahsiyetlerde yok değil. Dilerseniz yüzde 50 indirim ile çalışabiliriz. Sizleri de anlıyorum aramızda iyi insanlar da çok, fakat dediğim gibi insanların olumsuz algılarını yıkmak çok zor.
Cevabınız olumlu olursa pm atarsınız.
Saygılarımla.

çıkartmak için herhalde maliyetiniz var o yüzden para istiyorsunuz sanırım. Ama bir çok arkadaşın dediği gibi bir video seçilir ve anahtar kelime verilir, o video o anahtar kelimede çıkarsa, zaten emin olun o maliyetinizin 1000 katını kazanırsınız burada.

yönteminiz anlaşılır diyorsanız da siz bilirsiniz ama verdiğiniz cevaplardan bundan korkmadığınızı sanıyorum.

çıkartmak için herhalde maliyetiniz var o yüzden para istiyorsunuz sanırım. Ama bir çok arkadaşın dediği gibi bir video seçilir ve anahtar kelime verilir, o video o anahtar kelimede çıkarsa, zaten emin olun o maliyetinizin 1000 katını kazanırsınız burada.

yönteminiz anlaşılır diyorsanız da siz bilirsiniz ama verdiğiniz cevaplardan bundan korkmadığınızı sanıyorum.
Hocam ben seo yapıyorum. Elbet emeklerimin birer maliyeti var nede olsa bir videoya saatlerimi veriyorum hatta günlerimi diyebilirim. Moderatör arkadaşımızın videosuna çalışmaya başladım. İnşallah olumlu dönüş alırsak referans olacak.

Kategori fark eder mi sıralama da bulunmayan bir videoya da etki edebilirmisiniz. Farklı bir dil bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri