İyi bakalım öyle olsunheh böyle dersen eyvallah hocam.Valla ben düşmeme garantisi derken trend konusu olduğundan trendi anlarım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi bakalım öyle olsunheh böyle dersen eyvallah hocam.Valla ben düşmeme garantisi derken trend konusu olduğundan trendi anlarım![]()
Son durum hala video da haraket yok, Arkadaşlar ben onay vermeden sakın ama sakın alım yapmayın. Sonra ödeme yaptım ilk sayfaya çıkmadım vs.. demesin.. Şu an için video da haraket yok.
Hayır hocam bu daha hızlı sonuç veriyor fakat dediğim gibi maliyeti de var. Doğan hocamızla da konuştuk. Burdaki yöntem tamamen farklı. Verdiği katagoride çok yoğun bir rekabet var. O yüzden videonun çıkması açıkçası zaman alıyor. Burda ise 2-3 gün içerisinde sonuç veriyor,video ayrıca popüler oluyor. Referansa gelince, dediğim gibi bana oldukça maliyeti olan bir çalışma ancak yüzde 25 indirim yapabilirim. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.Önceki satış konunuz:
https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/119098-youtube-videolarinizi-ilk-sayfaya-cikariyoruz.html
@doganuzun yaptığı son yorum:
"Youtube Videolarınızı İlk Sayfaya Çıkarıyoruz" ve "Youtube Videolarınızı Trende Çıkartıyoruz" bence aynı veya çok benzer taktikler kullanılarak yapılan bir çalışma.
Maksadım asla baltamala amaçlı değildir sadece bilgi amacıyla paylaşıyorum. Bir önceki konuda bir "Administratör" bu yorumu yapmışken somut birkaç örnek ve referans gösterebilecekseniz bende faydalanmak isterim.
BOL KAZANÇLAR...
Hayır hocam bu daha hızlı sonuç veriyor fakat dediğim gibi maliyeti de var. Doğan hocamızla da konuştuk. Burdaki yöntem tamamen farklı. Verdiği katagoride çok yoğun bir rekabet var. O yüzden videonun çıkması açıkçası zaman alıyor. Burda ise 2-3 gün içerisinde sonuç veriyor,video ayrıca popüler oluyor. Referansa gelince, dediğim gibi bana oldukça maliyeti olan bir çalışma ancak yüzde 25 indirim yapabilirim. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Pm gönderdim.800 TL gibi yüksek bir rakama ne kadar izlenim gönderdiğinizi öğrenebilir miyim acaba ?
Skype üzerinden yazdım hocam.Bende düşünebilirim gönderdiğiniz hiti özetlerseniz skypeden sonra ki zamanda hit kalıcımı vs sürec nasıl işliyor skypeden yazarmısınız hocam
Pm gönderildi.aynı pmden bende alabilirmiyim, 800 liraya nekadar izlenim gönderdiğinizi ve diğer detaylar için
Tabi. Tam manası ile youtube videolarınıza trend ve seo uyguluyoruz.hocam pm göndermek yerine bilgileri konuya yazsanız bizde ögrensekk
Başlık ilgilç geldi... Dedim ne TRENİ bu metro mu normal tren mi?...Tren'de değil, "trent" miş konu. Başarılar diliyorum.
Sadece TR trende mi giriyor?
aynı bilgileri alabilir miyim?
Hayır hocam organik gerçek kullanıcılar fakat videoları göremezler.100.000 izlenim gönderiyoruz diyorsunuz bu organik olmaz ki
Evet belki şansınız varsa azerbaycan almanya gibi türklerin yoğun yaşadığı yerlerde de girebiliyor bazen.Sadece TR trende mi giriyor?
aynı bilgileri alabilir miyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.