Konu güncel. Satış aktiftir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam orada kullandığım yöntem çok uzun zaman sonra sonuç veriyor bu yüzden beklemedeyiz. Bu sistem ise 1-2 gün içerisinde sonuç verdiği için bu konu üzerinde yoğunlaşmış durumdayız.agustos 18de doğan abiye ref vermiştiniz hala sonuç alamadı galiba durum nedir
Pm gönderdim.[MENTION=56834]excuse128[/MENTION] hocam şöyle birşey istiyorum ben mümkün mü acaba ?
Spam içerikte videoyu ilk sayfaya çıkartmanızı istiyorum 10-20k izlenim ile . Öyle 200-300k izlenim vs gerek yok daha ufak çaplı birşey lazım bana. Oluyorsa detaylı pm atar mısınız fiyatı ile beraber
![]()
hocam bu yontemıde bırısıne ref verınde o sonucları soylesın boylelıkle sızın ıcın daha verımlı bır satıs olur beklemek yerıne kolay gelsın ıyı satıslarHocam orada kullandığım yöntem çok uzun zaman sonra sonuç veriyor bu yüzden beklemedeyiz. Bu sistem ise 1-2 gün içerisinde sonuç verdiği için bu konu üzerinde yoğunlaşmış durumdayız.
---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------
Pm gönderdim.
hocam bu yontemıde bırısıne ref verınde o sonucları soylesın boylelıkle sızın ıcın daha verımlı bır satıs olur beklemek yerıne kolay gelsın ıyı satıslar
hocam bu yontemıde bırısıne ref verınde o sonucları soylesın boylelıkle sızın ıcın daha verımlı bır satıs olur beklemek yerıne kolay gelsın ıyı satıslar
Yorumunuz, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.hocam bu yontemıde bırısıne ref verınde o sonucları soylesın boylelıkle sızın ıcın daha verımlı bır satıs olur beklemek yerıne kolay gelsın ıyı satıslar
Kastınız ne anlamadım ama bu trend uygulamasıyla 2-3 gün içerisinde sonuç kesinlikle alınır.
Yorumunuz, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Tam olarak yöntem sayılmaz hocam ne de olsa izlenim favori paylaşım ve seo uyguluyoruz.
---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------
Kastınız ne anlamadım ama bu trend uygulamasıyla 2-3 gün içerisinde sonuç kesinlikle alınır.
Yorumunuz, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Tam olarak yöntem sayılmaz hocam ne de olsa izlenim favori paylaşım ve seo uyguluyoruz.
---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------
Hocam maliyeti oldukça fazla dediğim gibi. R10'dan benim kim olduğum ticaret bildirim sayıma bakabilirler...tüm arkadaşlara katılıyorum, her gün bu konuyu görmekten gına geldi artık birine referans verin olumlu sonuçları paylaşsın o zaman güncelleyin konunuzu, bu şekilde konu güncelleyerek kimse iş yapmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.