Konu güncel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle konularda aklıma genelde şu geliyor, "kelin ilacı olsa kendi başına sürer"..Benim videoma bir kereliğine bedavaya yap herkese kanıtlamış olursun![]()
Böyle konularda aklıma genelde şu geliyor, "kelin ilacı olsa kendi başına sürer"..
Demem o ki trende giren bir video zaten 800 lirayı kolay çıkartır. Bu trend işinin yolu yöntemi yok. Trend için birden fazla algoritmaya bakılıyor.
Konuya da nedense aylardır yazan çizen yok konu sahibinden başka
Hacı bak şimdi, benim kimseye karşı bir art niyetim yok olmadı da bunca zamandır forumda, kendi konuna sadece sen yazıyorsun, ne eleştiriye geliyorsun ne de düzgün bir şekilde referansınız var. İsteyen istediğini yazar, eleştiri de yapar, aklına takılanı da sorar yaptığın işi de sorgular. Ha işine gelmezse şikayet et kim haklı görülürse silinsin mesajı.Aklınıza gelenin yazılacağı bir yer değil burası. Satış konusu olduğunu unutmayın. Neden böyle konuşuluyor anlamış değilim. Yöntemi bilmiyorsan olmadığı anlamına gelmez. Trend için birden fazla algoritmaya bakıldığını bizde biliyoruz, zaten sırf youtube hizmetleri ile yapmıyoruz. Şimdi açıklardım da sizin zaten niyetiniz belli.
Nâdan ile sohbet etmek güçtür bilene; çünkü nâdân ne gelirse, söyler, diline.
Pm ile sorabilirdiniz. Ama sizin niyetiniz belli.Bu konu admin'e sorarak açıldı.Burada da referansım var istediğiniz takdirde r10'dada mevcut. Amacınız bilgi almaksa gerekli bilgiyi fazlasıyla veriyorum, sizede veririm. Yok, eğer başka sebepse lütfen yazmayın...Hacı bak şimdi, benim kimseye karşı bir art niyetim yok olmadı da bunca zamandır forumda, kendi konuna sadece sen yazıyorsun, ne eleştiriye geliyorsun ne de düzgün bir şekilde referansınız var. İsteyen istediğini yazar, eleştiri de yapar, aklına takılanı da sorar yaptığın işi de sorgular. Ha işine gelmezse şikayet et kim haklı görülürse silinsin mesajı.
Normal üyeye değil verin bir admin veya mod a ücretsiz referans sizin dışınızda biri iyi kötü yorum yapsın olurunu olmazını göstersin.
NNiyetini belli yazıp duruyorsun neymiş niyetimiz? Körü körüne inanmak mı gerekiyor yoksa düşünce belirtmemek mi gerekiyor burada yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum, emin ol forumda 100 kişi den 95 i konuya eklediğiniz referanslarla tatmin olmamıştır, daha sağlam bir referans göstermeniz gerek, forumdan bir yöneticiye yapın bir çalışma o yazsın, 3 ay önceki konuda bir kaç fotoğraf atmışsınız sizden başka konunuza yazan yok, zaten eleştiri veya konunuza yazılmasından o kadar rahatsız oluyorsunuz ki, sürekli bir savunma üslubu kullanıyorsunuz.Pm ile sorabilirdiniz. Ama sizin niyetiniz belli.Bu konu admin'e sorarak açıldı.Burada da referansım var istediğiniz takdirde r10'dada mevcut. Amacınız bilgi almaksa gerekli bilgiyi fazlasıyla veriyorum, sizede veririm. Yok, eğer başka sebepse lütfen yazmayın...
Sizinki düşünce değil ki, ilk mesajınızda bir dolandırıcı demediğiniz kaldı. Konuya gelince [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocama sorarak açtım. Satışımda bir sorun yok işimi yapıyorum, müşterimde var mı çok şükür var. Referanslarla kanıtlanmıştır diye düşünüyorum. Zaten ciddi olsanız satış konusuna pat küt böyle girmezdiniz.Daha fazla yazmayın lütfen. Yoruyorsunuz beni.NNiyetini belli yazıp duruyorsun neymiş niyetimiz? Körü körüne inanmak mı gerekiyor yoksa düşünce belirtmemek mi gerekiyor burada yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum, emin ol forumda 100 kişi den 95 i konuya eklediğiniz referanslarla tatmin olmamıştır, daha sağlam bir referans göstermeniz gerek, forumdan bir yöneticiye yapın bir çalışma o yazsın, 3 ay önceki konuda bir kaç fotoğraf atmışsınız sizden başka konunuza yazan yok, zaten eleştiri veya konunuza yazılmasından o kadar rahatsız oluyorsunuz ki, sürekli bir savunma üslubu kullanıyorsunuz.
Ben hemen hemen herkesin aklındaki şeyleri yazdım.
Özelden konuşmaya gerek yok, buradan da yazabilirsiniz gerekli açıklamaları böylece herkes aydınlanmış olur. Gerekli açıklamaları ve daha net bir referans şeklini bekliyorum, aksi takdirde konunuzun referanslarınızı güncelleyene kadar kilitli kalmasını talep ediyorum @mNote @doganuzun @fatihbaz
Evet Trend paketimiz için video başı ücret 800tl.tek video mu 800 tl
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.