Youtube videom google sıralamasından düştü?

Selam Ben Bal Cocuk

Kayıtlı Üye
Merhabalar ben bir dizinin videolarıını paylaşıyordumda, ilk eklediğimde bile 1.sayfadaydım fakat 2 ve 3 de diğer aynı videoyu paylaşan kişilerinden daha fazla izlenmesine rağmen benimki 1.sayfada gözükmüyordu, bunun nedeni nedir?

YT daha güncel videoları ilk sıraya alıyor sanırsam bir nevi yenilere öncelik gibi birşey diyebiliriz :)

YT daha güncel videoları ilk sıraya alıyor sanırsam bir nevi yenilere öncelik gibi birşey diyebiliriz :)

O zaman ben diğer videoları herkezden önce ekelrsem öndemi gözükürüm, ayrıca bazı veriara baktığım zaman kanal sahipleri videonun altına içerik kısmına dağlar kadar etiket yazmış. Bunun faydası olurmu seoda?

aynısı banada oldu bugün, dün geceye kaday youtube sıralamasında 1. sıradaydı fakat şuanda 2. 3. sayfalarda bile gözükmüyor

Videonun sıralamalarda ilklere cıkmasında kanalın açılış tarihi , izlenme sayısı , imleme desteği , video indexleme vs birçok unsur vardır.Tavsiyem yapabilirsen video imlemesi + pingleme yap.En azından ben öyle yapıyorum.İşini görecektir :)

Videonun sıralamalarda ilklere cıkmasında kanalın açılış tarihi , izlenme sayısı , imleme desteği , video indexleme vs birçok unsur vardır.Tavsiyem yapabilirsen video imlemesi + pingleme yap.En azından ben öyle yapıyorum.İşini görecektir :)

dün geceye kadar ilk sırada çıkan 180k izlenimli video bir anda aramalarda kayboldu üşenmeden tek tek arama yapıp tüm sayfalara baktım videonun tam başlığını aratıyorum filtreleme yapıyorum vs. vs. hiç bir yerde yok sırra kadem bastı izlenimler bir anda kesildi çok ilginç ilk defa başıma geliyor :)

Bir de çerezlere göre falan videoyu üstte çıkartabildiğini unutmayın, farklı ip adresleriyle kontrol etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri