Youtube yabancı videoyu türkçe başlıkla paylaşsak telif gelir mi?

Karadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar soru başlıkta aslında şöyle söyleyeyim.Yabancı bir videoyu aldık indirdik ve başlığı türkçe etiketi türkçe yapıp paylaştık diyelim.Bu videoya telif gelebilir mi yani yabancılar nerden bulacaklarda telif gönderecekler?

Gelir tabi ki de adamlar başlığa değil, içeriğe telif veriyor sonuçta

evet gelebilir videodaki montaj vs herşey senin olsa bilie kullandığın müzikten bile telif gelebilir Ses içeriği herşeye telif gelebiliyor malesef :/

çok çok düşük bi ihtimal çünkü aynı isimde olsa adam aratıyo sen jack ismini değiştirip mehmet diye yüklersen adam nerden bulsun o videoyu yani bulursa telif atar bulmazsa sorun yok

çok çok düşük bi ihtimal çünkü aynı isimde olsa adam aratıyo sen jack ismini değiştirip mehmet diye yüklersen adam nerden bulsun o videoyu yani bulursa telif atar bulmazsa sorun yok

Yani bende öyle düşünüyorum.Youtube anlar tabiki fakat videonun sahibi videoyu bulup nasıl telif gönderir diye düşünüyorum.

Yani bende öyle düşünüyorum.Youtube anlar tabiki fakat videonun sahibi videoyu bulup nasıl telif gönderir diye düşünüyorum.

Video'yu aldığınız yere bağlı aslında.Gider RIPFILMS den alırsan videoyu her halükarda %99,99 oranında telif yersin,gider ahmetin mehmetin kanalından alırsan videoyu bi ihtimal telif yersin..

Bir keresinde danza kuduro'nun nakaratını bir videoya ekledimde telif yedim :P 10 saniyelik birşeydi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri