Youtube $ Yanma Saati

• Kullanıcı ballackaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ballackaga

Yasaklanmış
evet arkadaşlar 16 video attım ve hepsinde hemen $ yandı bence bu fırsatı kaçırmayın bu videoların arasında 14-15 dk olanlarda var

dün geceden berri sorunsuz olarak yakabiliyorum.Tavsiyem ne kadar videonuz varsa yakın sonra yakamazsınız fln :)

sabahtan beri atıyorum hocam hepsi acılıyor ne istir yarına adsenseye baglarım iyi bir kanal olucak :)

benimde son 15 dk dır böyle hocam şuan atıyorum biraz onlarıda deniyeceğim bakalım yanarsa yazacağım sonucu buraya sürekli böyle olsun :)

---------- Mesaj saat 17:55:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:37 civarında gönderildi. ----------

dün geceden berri sorunsuz olarak yakabiliyorum.Tavsiyem ne kadar videonuz varsa yakın sonra yakamazsınız fln :)

aynen hocam ama bende şuanlık böyle umarım hep böyle olur :D

arkadaşlar her ayın sonuna doğru temizlikler oluyor o yüzden youtube yetkilileri bunlarla ilgilenmiyorlar artık 15 inden sonra $ hesaplarının paralarıda ödendikten sonra 1-2 hafta rahat bir şekilde yükleme yapabliriz diye düşünüyorum

yanmıyor :( ? kaldı allam :D kaç dk da yanması lazım max bunların

---------- Mesaj saat 18:01:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:46 civarında gönderildi. ----------

aynen nazar değdi yanmıyor :(

[MENTION=5903]ballackaga[/MENTION] Hocam diz konuyu açınca herkes yüklenmiş videolara aktif olmuyor. :)

Tittle yöntemi ile hertürlü yanıyor $ yaktıktandan sonra yaklaşık olarak 20 dk youtube anasayfada beklemeniz video yöneticisine girmemeniz gerekiyor hemen girince yanmıyor

bende yanmıyor alakası yok bence bu saat vsvs olayların. İçerikle alakalı diye düşünüyorum

ben title yöntemi ile yakamadım 15 dk olan video yu maalesef sildim.

uzun videolar da sorun yaratıyor haklısın 17 dk lık 73 bin izlenme alan videomu daha 1 hafta sonra yakabıldım :D ama olmuyor dıye yapmamazlık yapma bence tittle yap kategoriyi seyahat etkinlikler yap anasayfaya git 10-15 dk bekle yanmayacağı oluyorsa yanmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri