YouTube Yasağı Kalkacak

CyberTR

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağustos 2013
Mesajlar
3.772
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
30
Konum
Estonya
Türkiye’de Twitter yasaklandı, Dünya’da yer yerinden oynadı. Yaklaşık bir haftadır Twitter’a VPN, DNS ve benzeri çözümlerle ulaşan halkımıza sevindirici haberler gelmeye başladı. Hürriyet’in haberine göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter yasağının kalkabileceğine dair bir açıklama yaptı.

Çelik, “Twitter veya Youtube Türkiye’de bir temsilcilik açarak veya avukat, temsilcilerini buraya göndererek TİB’in veya BTK’nın gerektiği zamanlarda kendisine müracaat edebileceği ve bu müracaatları olması gereken makul sürelerde sonuçlandırılabileceği bir muhataplık sistemi oluşturabilirse derhal bu yasak kalkabilir. Aksi halde yasak devam eder” şeklinde konuştu.

Anlaşılan o ki yasak düşündüğüm gibi yasak yakın bir zamanda kalkacak Gözümüz aydın.

Kaynak: Techno-Labs | Twitter yasağı kalkabilir!
 
tahminen ne zamana açılır? sizce youtube artık Türkiyeyi takar mı temsilci yollar mı ki? [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]
 
şu seçim olayı geçsin,sorun kalmaz ve ikiside açılır bence.sonuçda kapanma nedenleri ortada,tehlike geçince tekrar iki sitede normale döner.
 
şu seçim olayı geçsin,sorun kalmaz ve ikiside açılır bence.sonuçda kapanma nedenleri ortada,tehlike geçince tekrar iki sitede normale döner.

Seçim bitmiyor hocam biri bitti ötekisinede pek birşey kalmadı :) hazır kapanmışken bence kontrolü tam olarak ellerine almadan açmazlar bence.
 
Seneye genel seçimler var o yerel seçimlerde bu kadar olay olduysa genel seçimlerde de önlem almak isteyebilirler bu yüzden kapalı kalabilir malesef
 
Seneye genel seçimler var o yerel seçimlerde bu kadar olay olduysa genel seçimlerde de önlem almak isteyebilirler bu yüzden kapalı kalabilir malesef

Twitter kapalı kalsın zaten de youtube un bir amacı yok bence sonucta baska paylasım sıtelerınde de paylasabılırler videoyu. Bakalım artık yapacak bir şey yok beklemedeyiz.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Twitter kapalı kalsın zaten de youtube un bir amacı yok bence sonucta baska paylasım sıtelerınde de paylasabılırler videoyu. Bakalım artık yapacak bir şey yok beklemedeyiz.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2007 de Atatürk'e hakaret videosu yüzünden tam 3 sene kapalı kaldı.Bu yüzden erken açılacağına inanmıyorum nedense :)
 
Şok şok şimdi habertürk ten duydum "youtube.com gölbaşı mahkeme kararı" kaldırıldı.

Aynı twitter gibi karar kalktı ve bu akşam youtube açılabilir :)
 
bende de hala tedbirli daha açılmadı sanırsam umarım bunu da fazla bekletmezler
 
Youtube yasağı devam ediyor!

Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi.



Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi. Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi, 27 Mart 2014 tarihli kararla "Youtube" adlı internet sitesindeki kapanması istenen linklere ve ilgili internet sitesi tarafından bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi durumunda tüm yayına erişimin engellenmesine karar vermişti. Mahkeme, Türkiye Barolar Birliğinin bu karara itirazı üzerine, 27 Mart 2014 tarihli kararındaki "tüm yayına erişimin engellenmesi" kararını kaldırmış, 15 linkle ilgili yayın yasağının devamını kararlaştırmıştı.
Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı, suça konu içeriklerin kaldırılmadığı gerekçesiyle karara itiraz etti. İtirazı değerlendiren Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, söz konusu linklere dair kararın ilgili siteye tebliğine rağmen, bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi nedeniyle "Youtube" sitesine erişimin engellenmesine ve "suça konu içerikler" kaldırılıncaya kadar erişim engelinin devamına karar verdi.


Milliyet
gundem.milliyet.com.tr/youtube-yasagi-devam-ediyor-/gundem/detay/1862381/default.htm
 
açılsa şaşardım zaten. devletimiz çok yaşasın bize ÖZGÜR(!) bir internet bırakıyor :)
 
Kalksa iyi olur biraz önce VPN Elite programıyla giriyim dedim,interneti çok yavaşlatıyor, uzun zamandır PC le ilgilenmiyordum..
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri