Youtube Yasaklı Site Olursa

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,bu sene yurtta kalıyorum,internet gelmedi henüz başka biyerden güç bela çekiyorum.İnternet 2 güne gelecek ama Youtube engelli :mad: Yönetime durumu anlatsamda,nafile.Youtube proxy mi ne kullanıyormuş,ben anlamazmışım.trojan taşıyormuş ağı güçlü değilmiş.Dailymation daha iyiymiş! Her neyse yurttan biri de benim arkadaşım solucan site biliyor,youtube bağlanabiliyor demişti.Şimdi ondan haber bekliyorum.Ama burada webmaster geçmişi olan,bu işlerden anlayan çok değerli abilerimiz var.Onlar bi çözüm bulur dedim bu işe :rolleyes: İnternet hakkında bilgi vermem felan gerekirse 8 megabit her katta 2 modem var 1 modem 9 kişi için.9 kişi için güya her modeme eşit 8 megabit dağalıyormuş.O 8 megabitide 9 kişi kullanıyor tabi 2 bilemedin 3 kişinin bilgisayarı vardır tahminim yanında.Zaten Gece 12 Sabah 9 Arası neti kesiyolarmış.Neyse lafı fazla uzattım bana bi yardım edin youtube internet geldikten sonra %100 eskisi gibi girmenin bir yolu var mıdır?

DNS değiştirmen yeterli olacaktır. Otomatik dns değiştiriciler indire bilir veya kendin mauel olarak dnslerini değişe bilirsin.

Örnek google DNSleri

8.8.8.8
8.8.4.4

töbe töbee :)

edit: başlık için söyledim :P

ultrasurf işine yarayabilir.

Sen kendi laptopun baglanmayacanmı. Engeli modemden koyarlar. Modemin markası neyse girersin içine engeli kaldırırsın olur biter.

DNS değiştirmen yeterli olacaktır. Otomatik dns değiştiriciler indire bilir veya kendin mauel olarak dnslerini değişe bilirsin.

Örnek google DNSleri

8.8.8.8
8.8.4.4

google dnsleri derken youtube'a da böyle bağlanabilir miyim?

---------- Mesaj saat 10:21:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:20:58 civarında gönderildi. ----------

töbe töbee :)

edit: başlık için söyledim :P

Hakkaten bi ara youtube yasaklıydı o süre zarfında türkiyede para kazanan var mı acaba :)

---------- Mesaj saat 10:27:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:21:53 civarında gönderildi. ----------

ultrasurf işine yarayabilir.

Nasıl çalışıyor usta bu program? Çok saol deneyeceğim.

---------- Mesaj saat 10:28:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:27:38 civarında gönderildi. ----------

Sen kendi laptopun baglanmayacanmı. Engeli modemden koyarlar. Modemin markası neyse girersin içine engeli kaldırırsın olur biter.

Modemin içine girmek derken? Yönetim odasına mı? yoksa laptoptan mı ayarlanıyor.

Merhaba arkadaşlar,bu sene yurtta kalıyorum,internet gelmedi henüz başka biyerden güç bela çekiyorum.İnternet 2 güne gelecek ama Youtube engelli :mad: Yönetime durumu anlatsamda,nafile.Youtube proxy mi ne kullanıyormuş,ben anlamazmışım.trojan taşıyormuş ağı güçlü değilmiş.Dailymation daha iyiymiş! Her neyse yurttan biri de benim arkadaşım solucan site biliyor,youtube bağlanabiliyor demişti.Şimdi ondan haber bekliyorum.Ama burada webmaster geçmişi olan,bu işlerden anlayan çok değerli abilerimiz var.Onlar bi çözüm bulur dedim bu işe :rolleyes: İnternet hakkında bilgi vermem felan gerekirse 8 megabit her katta 2 modem var 1 modem 9 kişi için.9 kişi için güya her modeme eşit 8 megabit dağalıyormuş.O 8 megabitide 9 kişi kullanıyor tabi 2 bilemedin 3 kişinin bilgisayarı vardır tahminim yanında.Zaten Gece 12 Sabah 9 Arası neti kesiyolarmış.Neyse lafı fazla uzattım bana bi yardım edin youtube internet geldikten sonra %100 eskisi gibi girmenin bir yolu var mıdır?
kardeşim o engelleri aşmak sorun değil bizi sizi cahil kendini çok bi bok biliyo sanan adamları koyuyolar orlara onlarda kendi çapında şekil yaptığını sanıyor :D gerçek bt uzmanlarını saymıyorum kıytırıkdan görevliler bi modemden yasakla uzmanım diyenler için bu laf sen net gelince de sen yapamassan biz hallederiz dns dediği gibi şey yap mesela tam indir dns değiştirme programı yaz googla indir kullanm basit modem olayı bu işlemesse yapılır hiç olmadı hallederiz gine :cool:

Örnek google DNSleri

8.8.8.8
8.8.4.4

aynen kardeşim bu yuttakinlerde milleti cahil yerine koymuyolarmı nasıl ayar oluyom bizim okuldada vardı ama aşıyoduk :D

ultrasurf çinlilerin kullandığı bi engel aşma proğramı açtığında explorer otomatik açılıyor.
Yalnız upload konusunda proxy kullandığı için kanal riske girebilir.

kardeşim o engelleri aşmak sorun değil bizi sizi cahil kendini çok bi bok biliyo sanan adamları koyuyolar orlara onlarda kendi çapında şekil yaptığını sanıyor :D gerçek bt uzmanlarını saymıyorum kıytırıkdan görevliler bi modemden yasakla uzmanım diyenler için bu laf sen net gelince de sen yapamassan biz hallederiz dns dediği gibi şey yap mesela tam indir dns değiştirme programı yaz googla indir kullanm basit modem olayı bu işlemesse yapılır hiç olmadı hallederiz gine :cool:

aynen kardeşim bu yuttakinlerde milleti cahil yerine koymuyolarmı nasıl ayar oluyom bizim okuldada vardı ama aşıyoduk :D

Sorma kardeşim ya.Gözlüklü bi eleman var gelmiş.Proxy'yi anlatsamda anlamassın şimdi,trojanlara açık youtube o yüzden yasaklı bizde.Kampüste girersin diyo.Zaten senet yaptık 1 sene çıkamıyorum bari youtube'dan aylık 300 400 tl gelirse yurttan kurtulurum.Kalmadıgın ayların yarısını ödüyormuşsun 350/2 175 yani. Şubat mart gibi çıkabilirim böyle giderse :rolleyes: İnternet bi gelsinde önce dns deneyelim.Sonra solucan sitelere bakarız olmadı program indiricez artık.

---------- Mesaj saat 12:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:42 civarında gönderildi. ----------

ultrasurf çinlilerin kullandığı bi engel aşma proğramı açtığında explorer otomatik açılıyor.
Yalnız upload konusunda proxy kullandığı için kanal riske girebilir.

explorer ne ya :D chorme indirmek dışında kullanmadım hiç :)

ilk söylediğin site mi program mı anlamadım.ktunnel de yasakmış onu anlamış by pc mühendisleri :)

Kafam karıştı siteler kötü amaçlı programlarda kanalları riske sokuyor ne yapacagız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri