youtube ye giremiyiyorum sizde durum nasıl

esc wanted07

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar iki gündür youtube ye giremiyorum vds de sorun yok giriliyor ama pcde giremiyorum bütün tarayıcı ve dns leri denedim ama yok olmadı beş dakikada alttaki resimdeki görüntü gibi ekran geliyor bbendemi sorun yoksa genelmi
Adsız.jpg

ya arkadaşlar bnde dün akşmadan beri giremiyorum kafayı yiyecem

farklı tarayıcıdan gir, java çalışmıyor galiba.
denedim hocam hepsiyle dns de değiştirip ama olmadı ama bazı arkadaşlardada sorun var sanırım ama herkeste yok acab bizdeki hata ney onu bulmak lazım

---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

ya arkadaşlar bnde dün akşmadan beri giremiyorum kafayı yiyecem
bende hocam dünden beri dükkanı kapattık elimiz kolumuz bağlı kaldı hiçbirşey yapamadım

dns ya da bizden kaynaklı bir sorun değil herhalde..herşeyi denedim olmadı ben ttnet fiber kullanıyorum aynı sorunu sorunu yaaşayan arkadşalr da bunu mu kullanıyo..bundan başka hiçbişey aklıma gelmiyo

Benimde 2 gündür böyle. bazen hiç yazı bile çıkmıyor donup kalıyor.

Ban yedim diye düşündüm başta ama diger google hesaplarıma girebiliyorum

dns ya da bizden kaynaklı bir sorun değil herhalde..herşeyi denedim olmadı ben ttnet fiber kullanıyorum aynı sorunu sorunu yaaşayan arkadşalr da bunu mu kullanıyo..bundan başka hiçbişey aklıma gelmiyo
benimde ttnet adsl acaba bu sorunu yaşayanlar ttnetlimi oyleyse ttnet bi ..... yaptı

Tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurup girmeyi deneyin.
Bu da olmazsa internet explorer dan ayarlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları tıklayın. Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın butonu işaretliyse işareti kaldırıp tamam deyin ve tekrar girmeyi deneyin.

Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın butonu işaretli değil hocam..bide hiçbir ayarıyla oynamadan nasıl giremiyoruz anlamadım..youtube yasakken comodo dragon kullanıyodum şimdi onu da kurup denedim ordan da girmiyor

Tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurup girmeyi deneyin.
Bu da olmazsa internet explorer dan ayarlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları tıklayın. Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın butonu işaretliyse işareti kaldırıp tamam deyin ve tekrar girmeyi deneyin.

Buton işaretli degil, ayrıca mozilla chrome ve explorer hiç bir tarayıcıyla girmiyo

benimde ttnet fibernet

bu fiberle ilgili bir durum..şunları arayacağım

ya onlarda dns filan değiştirdiler olmayınca bizden kaynaklı bir durum değil deyip kapattılar..eğer siizin gibi fiber kullanıp bu sorunu alan varsa bize bilgi verirlerse merkeze bu sorunu bildiririz diyolar sizde ararsanız arkadşalr belki üzerine düşerler

Kardeşim bende dün aynı sorunu yaşadım şunu yaparsan düzelecek C:\Windows\System32\drivers\etc buraya gir hosts yazan kısma gir notepad le aç ve içinde ne yazıyorsa hepsini sil ve farklı kaydet deyip masaüstüne kaydettikten sonra yeniden C:\Windows\System32\drivers\etc buraya kopyala sorunun çözülecektir kolay gelsin ben böyle çözdüm sorunu düzeldi.

Kardeşim bende dün aynı sorunu yaşadım şunu yaparsan düzelecek C:\Windows\System32\drivers\etc buraya gir hosts yazan kısma gir notepad le aç ve içinde ne yazıyorsa hepsini sil ve farklı kaydet deyip masaüstüne kaydettikten sonra yeniden C:\Windows\System32\drivers\etc buraya kopyala sorunun çözülecektir kolay gelsin ben böyle çözdüm sorunu düzeldi.

Düzeldi :D Teşekkürler

Neden böyle olmuş peki bilgin var mı ?

yok hocam bende düzelmedi acaba benmi yapamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri