Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin net hızınla alakalı o
yok hocam hız gayet normal diğer bütün sitelere rahatlıkla giriliyor ama youtubeye banamısın demiyor
denedim hocam hepsiyle dns de değiştirip ama olmadı ama bazı arkadaşlardada sorun var sanırım ama herkeste yok acab bizdeki hata ney onu bulmak lazımfarklı tarayıcıdan gir, java çalışmıyor galiba.
bende hocam dünden beri dükkanı kapattık elimiz kolumuz bağlı kaldı hiçbirşey yapamadımya arkadaşlar bnde dün akşmadan beri giremiyorum kafayı yiyecem
benimde ttnet adsl acaba bu sorunu yaşayanlar ttnetlimi oyleyse ttnet bi ..... yaptıdns ya da bizden kaynaklı bir sorun değil herhalde..herşeyi denedim olmadı ben ttnet fiber kullanıyorum aynı sorunu sorunu yaaşayan arkadşalr da bunu mu kullanıyo..bundan başka hiçbişey aklıma gelmiyo
Tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurup girmeyi deneyin.
Bu da olmazsa internet explorer dan ayarlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları tıklayın. Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın butonu işaretliyse işareti kaldırıp tamam deyin ve tekrar girmeyi deneyin.
Kardeşim bende dün aynı sorunu yaşadım şunu yaparsan düzelecek C:\Windows\System32\drivers\etc buraya gir hosts yazan kısma gir notepad le aç ve içinde ne yazıyorsa hepsini sil ve farklı kaydet deyip masaüstüne kaydettikten sonra yeniden C:\Windows\System32\drivers\etc buraya kopyala sorunun çözülecektir kolay gelsin ben böyle çözdüm sorunu düzeldi.
yok hocam bende düzelmedi acaba benmi yapamadımKardeşim bende dün aynı sorunu yaşadım şunu yaparsan düzelecek C:\Windows\System32\drivers\etc buraya gir hosts yazan kısma gir notepad le aç ve içinde ne yazıyorsa hepsini sil ve farklı kaydet deyip masaüstüne kaydettikten sonra yeniden C:\Windows\System32\drivers\etc buraya kopyala sorunun çözülecektir kolay gelsin ben böyle çözdüm sorunu düzeldi.
yok hocam bende düzelmedi acaba benmi yapamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.