YOUTUBE YE RAKİP Mİ ÇIKTI? MOEVİDEO Partnership Programı Nedir

1000 video upload ettim, bakalım bir getirisi olacakmı...

ohaaa günlük ödeme bile var cidden ödüyosa günlük cebimize 3 5 bişey koyarız heralde ya

Payments depends on size of your video:

0-100 Mb $5—$4.5
100—200 Mb $4.5—$4.0
200—300 Mb $4.0—$3.5
300—400 Mb $3.5—$3.0
400—500 Mb $3.0—$2.5
500—1000 Mb $2.5—$0
Prices are for 1000 of unique impressions.

arkadaşlar yeni bilgidir bu da ben de şuan araşıtırıyom sistemi. videolar 7 saniyeden az olmamalıymış bu arada.

Payments depends on size of your video:

0-100 Mb $5—$4.5
100—200 Mb $4.5—$4.0
200—300 Mb $4.0—$3.5
300—400 Mb $3.5—$3.0
400—500 Mb $3.0—$2.5
500—1000 Mb $2.5—$0
Prices are for 1000 of unique impressions.

arkadaşlar yeni bilgidir bu da ben de şuan araşıtırıyom sistemi. videolar 7 saniyeden az olmamalıymış bu arada.
Hocam bu videolar içinmi ftp yükleme içinmi sayfa linkini de atın ekleyek ayrıca bu site 7 yıllık bir siteymis hatta r10 da 2 yıl önce acılmıs arsivde konusu vardı

para kazanma açma gibi bi muhabbet yok dimi videoyu attıktan sonra videodan para kazanmak için ekstra bişi yapmamız gerekiyor mu ?

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım. Yanlış yerdeyse taşınabilir
Bulunca bi heyecan bastı ve hepimiz adına sevindim açıkçası inş umduğum gibi sağlam bir sistemdir. Hepimize Hayırlı Olur inş arkadaşlar. Yt den çok para kazanmıyorum şimdilik ama inş oda olacak. Başkaları kazanacağına memleketimin insanı kazansın

Yeni bir sistem duydum gördüm üye oldum ama daha tam anlamıyla kullanamadım. Ama yine de sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi de almak istedim. Gördüğüm kadarıyla RUS VE UKRAYNA merkezli bir sistem.. Belki bilen duyan vardır. Konuyla ilgili bilgisi olanlar bizleri konu altında aydınlatırlarsa herkesin işine yarayacaktır. Konuyla alakalı güzel bilgiler paylaşacak arkadaşlar beni etiketlesin konuya da ekleyelim. Baya teferruatlı bir kazanç sistemi olduğu için videolu anlatımda şart aslında..

1- Öncelikle HERTÜRLÜ İÇERİĞİ kabul ettiğin vurgulamalıyım. Yani TELİF TOPLULUK YOK :) Ama bunları her kazanç yönteminde kullanamıyorsunuz Tam anlayamadım orayı.. Ama sitelerinde yasadışı ve yetişkin içerikleri kabul ettikleri yazıyordu.. Tabi ben tavsiye etmem yinede..
2- Aynen Youtube de olduğu gibi kanal açarak videolarınızı yükleyip kendi sistemleri üzerinden kazanç sağlayabiliyorsunuz.
3- Ayrıca dailymationda olduğu gibi sitenizde paylaşarak yine para kazanabiliyorsunuz.
4- Vk(facebookta var galiba çözemedim) yada Youtubeye videolarınızı yükleyerek yine para kazanabiliyorsunuz :)
5- Kazançlar izlenim ve Ülke bazlı ele alınmış. Yani burada reklama tıklamama gibi bi lüksleri yok gördügüm kadarıyla izlenime para veriyorlar :)
Aynen Şöyle:
Payment for views remains the same: for USA, Russia, Germany, Spain, United Kingdom, France, Italy, Portugal, Netherlands, Belgium, Canada - $5 per 1000 views, all other countries - $3.
6- Ödeme limitleri ve Ödeme şekilleri

• Webmoney (every working day, minimal amount - $10)
  • ePayments (every Monday, minimal amount - $10)
  • PayPal (every Monday, minimal amount - $30)
All requests are processed the next working day, so, if you request your payment at Monday, you will get it at Tuesday on Webmoney, but only at the next Monday on ePayments and PayPal.

7- FTP Yani adamların sunucularına yükleyip para kazanıyorsunuz :)
8- Yükleme ile ilgili bilgiler:
Dosyasında aşağıdaki video formatı: MP4, AVI, Apple QuickTime, MPEG 1-4, 3GP, 5 GB'tan büyük olmayan.

SİSTEM SAĞLAMSA DAHA NE OLSUN DEĞİL Mİ AMA :) Alın size alternatif bir sistem daha umarım bildiği partnerleri saklayanlar onları da açıklama nezaketi gösterirler

Tüm Bu Şartları Sağlayan Sistem Bu Linktedir.
Main page. - Moevideo.net
Dashboard Ekranı
Birileri Videolu Anlatım Çeksinde Onuda konuya Ekleyelim :)

Teşekkür etmek isteyenler :) Artık mn ve recstudios başvurularınızı imzamdaki refli linkimden yaparsınız :)

Videolar indexe düşmüyor sanırım bir sürü video arattım site adıyla hiç çıkmadı :)

Write a claim - Moevideo.net

telif hakkı burda da var tabiki.. talep için sayfa yapmış adamlar..

sistem gayet iyi gözüküyo ama izlenimler çok düşük.. Türkiyeye 1000 izlenime 2.5 dolar demiş.. 5 dakka baktığım kadarıyla 5000 üstü izlenim görmedim..

ama tutar sistem gibi duruyo..

---------- Spam Engelliyici 04:40 ---------- Önceki Mesaj 04:24 ----------

videoyu youtubeden çekip yüklemekle , direk yüklemek arasında bi kazanç farkı varmı ?

açıklama bulamadım ama..

Write a claim - Moevideo.net

telif hakkı burda da var tabiki.. talep için sayfa yapmış adamlar..

sistem gayet iyi gözüküyo ama izlenimler çok düşük.. Türkiyeye 1000 izlenime 2.5 dolar demiş.. 5 dakka baktığım kadarıyla 5000 üstü izlenim görmedim..

ama tutar sistem gibi duruyo..
Düzeltmeyi yaptık o zaman hocam bilgi verdiğiniz iyi oldu sanırım siteler için demişler onu ben yanlış anlamışım..

What is storage time for videos?

All videos have a storage time of 90 days from the date of the last view.

yanlış anlamadıysam şöyle bi sistem yapmış adamlar çöplük olmasın diye. en son görüntülenmeden sonra 90 gün geçerse, 91.gün videonuz siteden kaldırılıyo..

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:46 ----------

Düzeltmeyi yaptık o zaman hocam bilgi verdiğiniz iyi oldu sanırım siteler için demişler onu ben yanlış anlamışım..

senin dediğin gibi hocam,

-Can I upload all video?

-Yes, except adult and illegal videos.

böyle bişey demişler ama hiç iyi etmemişler :D

Neymis bakalimda bu kadar veriyoz dese de izlenim yapmak zor olur kim bilecek ki siteyi

Mobil ileti

an itibariyla siteye giriş yapan varmı bütün tarayıcıları denedim ama nafile internet bağlantısı herşey normal ama siteye birtürlü bağlanılmıyor. :)) siteyi çöterttik herhal:)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri