Youtube Yeni Algoritma Çözüm Önerileri

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Sırf çözüme yönelik, youtube un politika değişkliklerine uyum sağlamamız açısından açtım başlığı, bu başlıkta sadece zihin fırtınası yapalım.

Şimdiki Durumumuz:

Görünen o ki, Adsense e bağlı bütün kanallar zincirleme gidiyor artık.

1 kanalımız başka bir kanalımızdan olumsuz etkilenebiliyor adsense bağından dolayı.

Spam ve çoklu kanal çalışma dönemi bitti mi? Yoksa yine yöntemlerimizi değiştirip uyum sağlayabilecek miyiz?

Bundan sonra ki çalışma mantığımız, sistemimiz nasıl olmalı, gelin bunu masaya yatıralım.

Özgün'e yönelinden çok Spam ve çoklu kanalı nasıl sürdürülebilir kılarız fikirler bu yönde olsun.

Haydi gelin çözelim şu işi de

Hocam ayın 30'unda tüm kanalları bağlayıp , Ayın 1'inde tekrar bağlantı kesme olayı benim kafama yattı. Bir kere denemek lazım.

Hocam ayın 30'unda tüm kanalları bağlayıp , Ayın 1'inde tekrar bağlantı kesme olayı benim kafama yattı. Bir kere denemek lazım.

Bağlantıyı kesme nasıl olacak? Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil, sadece adsense değiştirilebiliyor.

Adsense bağlantısını kesme oluyor mu? Kesin bilen var mı bunu?

Adsense hesabını değiştirme var diye biliyorum, değiştirince de otomatikman kesilmiş olur diğer adsense ile sanırım.

En az 2 adsense e sahip olmak lazım direk kesme yoksa

---------- Mesaj saat 13:22:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:33 civarında gönderildi. ----------

"zihin fırtınası" güzelmiş :)

beyin fırtınasından daha mantıklı bence :)

Buldum spamı bırakıcaz.
:D

Korkudan kanalları sildim kanal kalmadı, kazanç günlük 35tl'den 5tl'ye düştü.
Telifli kanalları silince.

Şimdi onları yedekleyip tekrardan açıcam.
Bir ton iş.
Yt bizi amele yerine koyuyor, beter olduk ameleden.
yevmiyeli çalışsak alacağımızı biliriz.

Buldum spamı bırakıcaz.
:D

Korkudan kanalları sildim kanal kalmadı, kazanç günlük 35tl'den 5tl'ye düştü.
Telifli kanalları silince.

Şimdi onları yedekleyip tekrardan açıcam.
Bir ton iş.
Yt bizi amele yerine koyuyor, beter olduk ameleden.
yevmiyeli çalışsak alacağımızı biliriz.

Artık iş yükü cidden arttı
Kanalları açıp köşeye atamayacağız sık sık telif kontrolü de gerek
Kanal fazla teliften riske girince de silip yedeklemek lazım
Diken üstünde yürüyeceğiz anlaşılan

---------- Mesaj saat 13:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:37 civarında gönderildi. ----------

Adsense e yeni bağlanan kanalların da direk uçtuğu söylentisi doğru mu?

hocam yedek adsense açın yeni kanalları oraya bağlayın sorun olmazsa aynısını bi daha kendi adsensenize kopyalayın :) spama devam :)

2 ihtar alan kanalları silip baştan tertemiz yeniden açmak en iyisi sanırım

spam çalışanlar için o kanala 1 kere video atın bi daha o kanala hiç girmeyin ben öyle yapıyorum 1 kanal açıyorum bi daha o kanala hiç bakmıyorum şu ana kadar 40 kanal açtım 3 tanesi teliften kapandı sadece

hocam yedek adsense açın yeni kanalları oraya bağlayın sorun olmazsa aynısını bi daha kendi adsensenize kopyalayın :) spama devam :)

Buda mantıklı ama zor bir iş, sonuçta o kanallar Ayın 1-30 arası diğer adsenseye yansıyacak ama o zamanda yine para kazanmalar kapatılırsa, yine para alamayacağız.
Dönüşümlü 2 Adsense olsada yine aynı mantık.

spam çalışanlar için o kanala 1 kere video atın bi daha o kanala hiç girmeyin ben öyle yapıyorum 1 kanal açıyorum bi daha o kanala hiç bakmıyorum şu ana kadar 40 kanal açtım 3 tanesi teliften kapandı sadece

yeni talihsizlik seni vurmamış anlaşılan

Artık 1 kanalın kapatılınca hepsi kapatılıyor

---------- Mesaj saat 13:42:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:46 civarında gönderildi. ----------

Peki 2 ihtarlı kanalları silince risk ortadan kalkmıyor mu?

haberi yok yeni gelişmelerden..

benim spamdan hiç kapanmadı o zaman . hep teliften kapanıyor :) ne hikmetse gmail açarken telefonda sormuyor bende

başıma öyle birşey gelmedi o yüzden inanmıyorun ve bir daha kimsenin başına gelmeyeceğine inanıyorum öyle birşey yok dostum sahsi fikrim düzen eski düzen

hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik.

Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir.

Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik.

Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir.

Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

o zamandan sonra 1 kanalım kapatıldı ama birşey olmadı

1 kanalım yüzünden 7 kanalımın da par kazanması kapandı maalesef.gerçekten yapıyorlar şakası yok

Yeni yöntem önerilerini tartışalım

Hesapları çok sıkı kontrol etmek zorundayız artık sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri