Arkadaşlar yüklediğimiz bir videoyu aynı gün silersek Youtube analytics te o videodan kazancımız daha sonra kesinleşmiş kazanca yansır mı?
( Bahsettiğim adsense değil,Youtube analytics )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar yüklediğimiz bir videoyu aynı gün silersek Youtube analytics te o videodan kazancımız daha sonra kesinleşmiş kazanca yansır mı?
Kendi uygulayacağım Yöntem:
1) Bütün kanallarımı tek maile bağladım ve telifleri bu şekilde kontrol edeceğim.
2) Bir kanalımda 2 adet ihtar olduğunda, içindeki ihtarlı videoları silerek o kanalı baştan yeni bir gmaile kopyalayacağım ve ihtarlı kanalı sileceğim.
Bu şekilde bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
yeni rotamızı çizmemiz lazım arkadaşlar herkes yöntemini paylaşırsa el birliğiyle aşarız bu sorunu
tekrar gidiyor yanlız kanalları dolaş 3.taraf vs ne varsa sil. gerçi boş kanallarıda kapatıp sebep gösteriyorlar.
dün aksamdan beri sıkıntı yok bakalım inş. olmaz
sen simdi bunu, bunu yapiyorum diye 2-3 aydir yapiyorum ve kanallarim kapanmiyor, ay ve ay kazancimi arttiriyorum diye düzgün calistigini ve YT tarafindan hicbir sorun yasamayacagini mi saniyorsun? Simdi beni iyi dinle ben senin gibi hic toplu videoda atmadim, hicbir spamda yapmadim ayrica VDS'yi kullanmayida bilmem. Ama benimde tüm kanallarim para kazanmaya kapatildi. ilk basladigim ay 2. ayimda 600 civari 3. ayimda da daha fazla almistim hatirlamak istemiyorum cünkü bir önemi yok!. Bence Youtube'da nedeni farketmez toplu video olsun benim gibi manuel olsun farketmez, 1 kanalinda ihtar varsa her an hersey olabilir ve rasgele kime denk gelirse kapatiyorlar. Benim 16. ayim ve ilk defa böyle birseyle karsilasiyorum, ama daha öncede basima gelebilirdi. Simdi yazmissinya daha öncede actim pek umursayan olmadi diye.. bence simdi nedenini ögrendin neden umursayan olmadigini)
ve artık tüm kanallarını tek maile girerek kullanabilirsin bunun için sadece tek maile girmen yeterli diğer kanalların şifresini girmene gerek yok tüm kanallarını tek kanal üzerinden yönetebilirsin bunun için yapman gereken kanalların google plus sayfasına girip ana maili yönetici olarak eklemen yeterli.
Yazdigimi simdi okudum biraz kabaca olmus.. Kusura bakma dostum o an birseye sinirliydim üstüne bunu okuyup neden böyle sert yazmisim bilmiyorum, ama tekrar özür dilerim.
Ovv Yumi Dostum.. Nasılsın iyisin inşaallah?
Hayatımda Çok ilginç farklı dönemlere giriyorum.
Neyse; çook uzun bir hikaye.
2013 Şubat ayından beri, yoğun olarak takip ediyorum Adsense YouTube işini.
Her büyük şirket gibi, kendini yeniliyor.
Anladığım kadarı ile;
En sonki değişiklik, Kişinin bir kanalında pürüz varsa, diğer kanallarına da yansımasıydı.
Çok kanal sahipleri; telif vb. kontroller için, tek tek kanallarına girip, bakacağına; artık tek noktadan haberdar olabileceğiz.
Tek noktadan haberdar olmamız için; Google diyor, benim sosyal ağıma gelin.
Önce yeni bir mail açıyoruz.Google + ya giriyoruz. Facebook gibi, 3-5 yazı yazıyoruz hemen.Maksat Gerçek Google+ kullanıcısı süsü vererek Google'un gözüne girmek.Sonra;
1) Her kanalımızı tek tek ziyaret ediyoruz.Mail adresimize giriyoruz.Oradan (Nereden ? ) yeni açtığımız mailin Google + 'sına bağlıyoruz
2) Bütün kanallarımızı, Yeni açtığımız mailin Google + 'sına bağlıyoruz .
3) Yeni açtığımız Maili Google+ da açıyoruz.Oradan, kanallarımıza gelecek ihtar maili, direk Tüm kanallarımızı tek tek bağladığımız, Google + gelen kutusundan takip ediyoruz?
böyle mi?
teşekkürler
---------- Mesaj saat 23:10:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:56 civarında gönderildi. ----------
Bian kalkıp çocuğa vuracaksın sandım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.