Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ben ilk defa karşılaştım da ondan yeni dedim illa editlicez diyosun yaniyeni değil bu.Ses eşleşeni almışsın ve bu sesleri youtube üzerinden kaldırmassın.Edit programıyla o yerleri kesersen geçersin anca.Ayrıca kabul et dersen reklam çıkar.Ama video ortası reklam koyamassın.
valla ben ilk defa karşılaştım da ondan yeni dedim illa editlicez diyosun yani![]()
arkadaşın bahsettiği farklı bir şey bende de bu sabah ilk defa oldu.. ses eşleşeni değil görüntü eşleşeninden bahsediyor arkadaş.. yeni mi eski mi bilemem ama uzun zamandır aynı kategoride ilk defa bu sabah geldi bana da..
konuşmanın arkaplanında çalıyor az bir ses var onu bile buluyor ytyukarıdaki resim ses eşleşeni.Beste yöneten diyor.Aynısı banada olmuştu.
konuşmanın arkaplanında çalıyor az bir ses var onu bile buluyor yt
Arkadaşlar attığınız videolarda Eşleşen yada video dünya engeli, bazı ülkelerde engel felan çıktığı zaman hemen anında silin.. bende bi kaç tane bu şekil video çıkmış yarım saat bakmadım hesaba olan bu..
bu eşleşende telif falan gelmez değil mi hocam silmesek bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ben amaDünya engeli yüzünden oluyor o kaçarı yok kanalı silmezsen en kısa zamanda para kazanmalarını kaybedersin.
Arkadaşlar attığınız videolarda Eşleşen yada video dünya engeli, bazı ülkelerde engel felan çıktığı zaman hemen anında silin.. bende bi kaç tane bu şekil video çıkmış yarım saat bakmadım hesaba olan bu..
bu eşleşende telif falan gelmez değil mi hocam silmesek bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ben ama
para kazanma devam ediyor fakat video ortası reklam yapamıyorum çalan müzik fon müziği zaten çok az alttan geliyoreşleşene telif gelmez diye birşey yok gelir.
para kazanma devam ediyor fakat video ortası reklam yapamıyorum çalan müzik fon müziği zaten çok az alttan geliyor
su uzun videomlarda daha dogrusu filmlerde sarki oluyorya bi sarki icin koca filmi editden geciriyoz ya gicik ediyor insani gecen bi film yukledim 10 tanemi ne eslesen verdi sarkilardan nalet olsun dedim sildim attim onlari kesmeye kalksam film de ilzeycek bisi kalmaz sonra milletin kufuru ye dur eksik diye
para kazanma devam ediyor fakat video ortası reklam yapamıyorum çalan müzik fon müziği zaten çok az alttan geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.