Youtube yeni Eşleşen Uyarısı

• Kullanıcı okuccuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sesiyle az bir oynama yap zaten geçersin.

bilmiyom program uzerindenmi diyorsunuz yoksa yt uzerindenmi ama ben iste gecen sarkilardan dolayi eslesen verdi sarkilari cikar dedim neyse cikardi 1 saat te ama sonra film varya izlenmedi youtube de hemde baya once eklemistim filmi uyari veren video ne yapsanda izlenmiyor anca normal program uzerinde editlersen oluyor eslesen veren videoyu youtube uzerinde editlesende ses goruntu felan one cikarmiyor senin videonu aramalarda bile cikmiyor

Arkadaşlar attığınız videolarda Eşleşen yada video dünya engeli, bazı ülkelerde engel felan çıktığı zaman hemen anında silin.. bende bi kaç tane bu şekil video çıkmış yarım saat bakmadım hesaba olan bu..

eşleşen etkilemiyo orayı benim kanalda 6 tane eşleşenli video var abone için :)

bilmiyom program uzerindenmi diyorsunuz yoksa yt uzerindenmi ama ben iste gecen sarkilardan dolayi eslesen verdi sarkilari cikar dedim neyse cikardi 1 saat te ama sonra film varya izlenmedi youtube de hemde baya once eklemistim filmi uyari veren video ne yapsanda izlenmiyor anca normal program uzerinde editlersen oluyor eslesen veren videoyu youtube uzerinde editlesende ses goruntu felan one cikarmiyor senin videonu aramalarda bile cikmiyor

görüntüyle nerdeyse hiç oynamadığım için kolay bir şekilde aşıyorum görüntü eşleşenini seside biraz bozuk oluyor ama izleniyor genede. ve en fazla 2 günde ilk sıralara çıkıyorlar.

evet arkadaşlar beste eşleşenini geçmeye yardımcı olacak biri var mı? videoyu %10 camtasia ile hızlandırdım altına fon müziği attım ama yine de geçemedim çözüm sunabilecek var mı?

bazen konular öyle zamanlarda hortluyor ki insanın yüreğine iniyor. neyse ki eski mevuymuş.

Burada çıkan eşleşen uyarısı şu gibi durumlar içindir; Hak sahibi müziğin kullanımını gelir paylaşımı olacak şekilde serbest bırakmıştır ve sizin videonuz içerisinde bu müzik varsa size müziği aynen mi kullandığınız yoksa kendi yorumunuzu mu kattığınızı sorar. Mesela, fonda çalan bir şarkının üzerine gitar melodilerini siz çalarsınız, cover yaparsınız vs. bu şekilde bir durumda bu benim kendi yorumum dediğinizde eşleşen sıkıntı yaratmaz ve kazancı hak sahibi ile bölüşürsünüz. Ama sistem filmlerde dizilerde ya da başka videolarda bu müzik kullanıldığında da aynı uyarıyı verebiliyor ve eğer müzik birebir aynı şekilde kullanılmışsa bu benim yorumum deme gibi bir şansınız yok. Eser sahibi size telif gönderebilir. Tabi şöyle bir durum da var mesela bir dizi içerisindeki karakter müziği yukarıda bahsettiğim şekilde orjinalinden farklı bir yorumla söylüyor ya da çalıyor, o zaman birebir orjinali kullanılmadığı için bu bir yorumdur diyebilirsiniz.

Edit: Eski bir konuymuş. Yine de bu burada dursun bilmeyenler faydalansın.

Son düzenleme:
Burada çıkan eşleşen uyarısı şu gibi durumlar içindir; Hak sahibi müziğin kullanımını gelir paylaşımı olacak şekilde serbest bırakmıştır ve sizin videonuz içerisinde bu müzik varsa size müziği aynen mi kullandığınız yoksa kendi yorumunuzu mu kattığınızı sorar. Mesela, fonda çalan bir şarkının üzerine gitar melodilerini siz çalarsınız, cover yaparsınız vs. bu şekilde bir durumda bu benim kendi yorumum dediğinizde eşleşen sıkıntı yaratmaz ve kazancı hak sahibi ile bölüşürsünüz. Ama sistem filmlerde dizilerde ya da başka videolarda bu müzik kullanıldığında da aynı uyarıyı verebiliyor ve eğer müzik birebir aynı şekilde kullanılmışsa bu benim yorumum deme gibi bir şansınız yok. Eser sahibi size telif gönderebilir. Tabi şöyle bir durum da var mesela bir dizi içerisindeki karakter müziği yukarıda bahsettiğim şekilde orjinalinden farklı bir yorumla söylüyor ya da çalıyor, o zaman birebir orjinali kullanılmadığı için bu bir yorumdur diyebilirsiniz.

Edit: Eski bir konuymuş. Yine de bu burada dursun bilmeyenler faydalansın.
açıklama için çok teşekkürler.
Eski konu diye tepki verenler olmuş yeni konu açıp ortalığı çöp edeceğimize böyle eski konu altında bir yöntem geliştirelebilir veya bilgi edinilebilir diye düşündüm.

açıklama için çok teşekkürler.
Eski konu diye tepki verenler olmuş yeni konu açıp ortalığı çöp edeceğimize böyle eski konu altında bir yöntem geliştirelebilir veya bilgi edinilebilir diye düşündüm.

Eski konuda tartışmak güzel de konu başlığı "Yeni Bir Eşleşen Uyarısı" olunca insanların tepkisi haklı. Eski konu ama yeni uyarı deyince korkup giriyor herkes. :)

bu uyarıyı ben 2 ay önce falan aldım partnerdeyse kanal para kazanmayı aç evet seslendirdim de kazandım yani öyle videodanda sorun olmadı. Edit:Ben buraya nasıl geldim kim canlandırdı bu konuyu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri