youtube yeni güvenlik getirdi sanırım

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kiyoshi

Yasaklanmış
Arkadaşlar 3 gün önce açtıgım 2 hesabım an itibari ile kapatıldı 1 kanalda 160 video diger kanaldada 6 video vardı ikiside kapatılmış

This video is unavailable until the review process is complete. bu yazı çıkmaya başlamıştı 2 gündür her video da sanırım birebir aynı olan video içeriklerini tarıyor ve var olanları listeye alıyor daha önce eklenmiş aynı içerik varsa hesapları kapatıyor büyük ihtimal ile bilginiz olsun 3 gündür farklı birşeyler var

This video is unavailable until the review process is complete. Az önce attığım bir videoda bendede çıktı bu uyarı nedir bu neyin nesidir herhangi bir sorun yaşayan var mı başka kanalının kapatılması gibi?

Arkadaşlar 3 gün önce açtıgım 2 hesabım an itibari ile kapatıldı 1 kanalda 160 video diger kanaldada 6 video vardı ikiside kapatılmış

This video is unavailable until the review process is complete. bu yazı çıkmaya başlamıştı 2 gündür her video da sanırım birebir aynı olan video içeriklerini tarıyor ve var olanları listeye alıyor daha önce eklenmiş aynı içerik varsa hesapları kapatıyor büyük ihtimal ile bilginiz olsun 3 gündür farklı birşeyler var

http://www.ytpara.com/youtube-hakki.../11175-youtube-kanal-temizlemesi-yapiyor.html

This video is unavailable until the review process is complete.

diyerek video incelniyor inceleme bitene kadar para kazanamazsın demek istiyor. adama bilezik gibi takarım manasında gelebilir (Bknz: Kemal Sunal)

This video is unavailable until the review process is complete. Az önce attığım bir videoda bendede çıktı bu uyarı nedir bu neyin nesidir herhangi bir sorun yaşayan var mı başka kanalının kapatılması gibi?

bunun nedeni videolarınızın para kazanma için incelenmesidir. bunu alamanın çok kolay yolu var videonuzun başlığını değiştirin ardındna para kazanmayı aktif edin sonra gerçek başlık ve açıklamaları girin. yoksa böyle hesabınız kapatılır

bunun nedeni videolarınızın para kazanma için incelenmesidir. bunu alamanın çok kolay yolu var videonuzun başlığını değiştirin ardındna para kazanmayı aktif edin sonra gerçek başlık ve açıklamaları girin. yoksa böyle hesabınız kapatılır

Tekli video yüklemeleri için iyide toplu video yüklemelerinde problem bir sürü videoyu teker teker uğraşmak gerekecek o zaman. Eğer kanal kapanmaya kadar gidiyorsa kanal kopyalama yöntemine büyük bir darbe indirir bu o zaman. Her gün bir şey çıkarıyor şu Youtube karşımıza bıktırıyorlar bazen.

Çıkarsın abi. Bencilce olacak ama ben özenle video seçip derleyip oynayip atıyorum. Oynamada olsa özgün sayılır. Elalem gleip pat diye emeğmi komple olduğu gibi alıoyr yetmiyor botlarla youtubeyi çöplüğe çeviriyorlar. Bu sayede emek verenler daha çok kazanicaktir eğer cidden büyük bir sistem geldiyse.

Çıkarsın abi. Bencilce olacak ama ben özenle video seçip derleyip oynayip atıyorum. Oynamada olsa özgün sayılır. Elalem gleip pat diye emeğmi komple olduğu gibi alıoyr yetmiyor botlarla youtubeyi çöplüğe çeviriyorlar. Bu sayede emek verenler daha çok kazanicaktir eğer cidden büyük bir sistem geldiyse.

çok şüküür kardeşim bende full özgün video olmayanı yüklüyorum veya yapıyorum aynı uyarı bende de oldu ama hemen düzeldi sıkıntı yok :)

yeni birşey yok-önceki inceleniyor olayının aynısı,sadece yazı gelmiş önüne,açıklama ve etiket silinip para kazanma devredışı bırakılıp-tekrar ışık yakılabliyor..bende korktum nooluyoruz diye :) rahatladım vallahi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri