Youtube Yeni Özellik (hem güzel hem kötü) Spamcılar bitti mi?

• Kullanıcı deliman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kanalım mimlendi hiçbir şekilde ünlem açılmıyor.Denedim mozaik yönteminide ama benim anlamadıgım youtube'da olmayan videoları yüklemem ile nasıl mimleniyorum.İlginç

Abi youtube . Bir algoritmadır. Genel olarak sadece kendine özgü bir algoritma ile çalışıyor . Şöyle bir örnek vermek gerekirse. Bir kullanıcı algoritmaya girdiğinde. İster yeni kanal olsun ister eski kanal. Algoritma kanalı tarar. Nasıl tarar. Mesela . Youtubenın kendine göre istatisliği vardir. Bunu para kazanmada görüyoruz. Nasıl bir istatislik olduğu . Ne söylüyor kazandığınız para miktari ay sonunda farklı olabilir. Neden kendi algoritmasında bunun uygulunu ölcüyor. Senın kanal algoritmaya girdiğinde 1 günde 2000 gördüğünde istatisliğe göre bu onun için bir spam demektir. Hele içerisinde engelli telifli içerik yakaladığında. Sen buna youtube de olmayan video de .Şu anda bence youtubede güncel değilse her videonun tamammı olmasada bile bir kısmı kesın var. Direk seni spamlıyor.

Abi youtube . Bir algoritmadır. Genel olarak sadece kendine özgü bir algoritma ile çalışıyor . Şöyle bir örnek vermek gerekirse. Bir kullanıcı algoritmaya girdiğinde. İster yeni kanal olsun ister eski kanal. Algoritma kanalı tarar. Nasıl tarar. Mesela . Youtubenın kendine göre istatisliği vardir. Bunu para kazanmada görüyoruz. Nasıl bir istatislik olduğu . Ne söylüyor kazandığınız para miktari ay sonunda farklı olabilir. Neden kendi algoritmasında bunun uygulunu ölcüyor. Senın kanal algoritmaya girdiğinde 1 günde 2000 gördüğünde istatisliğe göre bu onun için bir spam demektir. Hele içerisinde engelli telifli içerik yakaladığında. Sen buna youtube de olmayan video de .Şu anda bence youtubede güncel değilse her videonun tamammı olmasada bile bir kısmı kesın var. Direk seni spamlıyor.

Şimdi o kanala başka video atmıyorum zaten,adsenseya bağlamadım henüz.Şimdi bağlasam mı yoksa biraz daha beklesem mi? karar veremedim.

yt spama tamamen karşı değil. spamı bitirmek elinde ama yapmıyor çünkü spamcının videosunu izletip işine geldi mi parasını ödemiyor,tbm yi düşük tutuyor. spamcıdan daha çok kazanıyor. ayrıca farklı dilde etiketleince bir video normalden 50 kat fazla izleniyor. spamcılar yt nin çalışanı sayılır. var olan videolara yeni etiketler girerek daha fazla izlenmesini sağlıyor. aslında en büyük spamcı yt un kendisi yoksa karadayıdan,medcezirden,spartacusten para kazanabilir mi?

Şimdi o kanala başka video atmıyorum zaten,adsenseya bağlamadım henüz.Şimdi bağlasam mı yoksa biraz daha beklesem mi? karar veremedim.

Abi ben hep istatislik üzerinden bakarım ayrıyetten ben programcıyım :) .Günlük yaklaşık 30*2000 Alsan 60000 izlenim eder ama . Bunu tk video üzerinden almayacağına göre kazancın 60000 izlenimde yaklaşık 1600 tık eder ki buda bu videoların bazıları 1000 izlenimi geçmesi lazım .ki düzgün bişe kazanasın. Herbirinden 30 izlenim alsan bence çok fazla tık getireceğini düşnmediğimden sana en fazla günlük 5 10 tl oda şanslıysan tabi :). Tavsiyem bir süre sonra kanala yeni video yükle ama kendin üzgün olarak sonra ekle direk yanarsa kanalı ekle adsenseye . ama sonra engellemeye düşersin diğer videolardan yine ve yeniden spam :D

Sizin daha önceden ünleme düşen 15 videonuz yüzünden kanalınız kara listeye girmiş. Bu yüzden ne yüklerseniz ticari kullanım hakkı ispatı (ünlem belası) istiyor.
Benim bahsettiğim farklı bişey. Benim kanalımda eşleşen yokken bu özelliği kullandığımda videoların başına intro eklendiğinden videolara yeniden görüntü işleme yapılıyor. Bunun sonucundada daha önceden youtube veritabanına eklenmemiş content id içerikleri veya taramalar sonucu bulunmamış olan kanalımdaki videolar yeniden video işleme işlemi yüzünden tekrar incelemeye alınınca eşleşenler çıktı.

bende de iki video eşleşen verdi, bence de özgün değilse uzak durmakta yarar var...

[TABLE="class: grid, width: 1131"]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]29 Nis 2014 Sal
[/TD]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]
1.088​
[/TD]
45​
[/TD]
4,14%​
[/TD]
0,11 TL​
[/TD]
4,67 TL​
[/TD]
0,00 TL​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"][/TD]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]30 Nis 2014 Çar
[/TD]
1.322​
[/TD]
43​
[/TD]
3,25%​
[/TD]
0,12 TL​
[/TD]
3,79 TL​
[/TD]
0,00 TL​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]1 May 2014 Per
[/TD]
1.435​
[/TD]
39​
[/TD]
2,72%​
[/TD]
0,12 TL​
[/TD]
3,30 TL​
[/TD]
0,00 TL​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]2 May 2014 Cum
[/TD]
585​
[/TD]
12​
[/TD]
2,05%​
[/TD]
0,11 TL​
[/TD]
2,33 TL​
[/TD]
0,00 TL​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benım son 4 günlük tbm oranları . %75 özgündür . Neden 75 çünkü aldığım bazı resimler ve sesler yada videolar var. Yaptıgım videoda kullanmam gereken. onlardanda telif yemem diye düşünüyorum.

yt spama tamamen karşı değil. spamı bitirmek elinde ama yapmıyor çünkü spamcının videosunu izletip işine geldi mi parasını ödemiyor,tbm yi düşük tutuyor. spamcıdan daha çok kazanıyor. ayrıca farklı dilde etiketleince bir video normalden 50 kat fazla izleniyor. spamcılar yt nin çalışanı sayılır. var olan videolara yeni etiketler girerek daha fazla izlenmesini sağlıyor. aslında en büyük spamcı yt un kendisi yoksa karadayıdan,medcezirden,spartacusten para kazanabilir mi?

Spamcılar yt'nin çalışanı mı sayılır.. Seni alkışlıyorum dostum üstüne söyleyecek sözüm yok..

Abi ben hep istatislik üzerinden bakarım ayrıyetten ben programcıyım :) .Günlük yaklaşık 30*2000 Alsan 60000 izlenim eder ama . Bunu tk video üzerinden almayacağına göre kazancın 60000 izlenimde yaklaşık 1600 tık eder ki buda bu videoların bazıları 1000 izlenimi geçmesi lazım .ki düzgün bişe kazanasın. Herbirinden 30 izlenim alsan bence çok fazla tık getireceğini düşnmediğimden sana en fazla günlük 5 10 tl oda şanslıysan tabi :). Tavsiyem bir süre sonra kanala yeni video yükle ama kendin üzgün olarak sonra ekle direk yanarsa kanalı ekle adsenseye . ama sonra engellemeye düşersin diğer videolardan yine ve yeniden spam :D
:) Bilgiler için saol kardeşim kullanmadıgım bir adsense var ben ona baglıcam gidersede onda gitsin :),ünlem problemini aşana kadar video yüklemicem (kanal kalırsa tabi :) )

:) Bilgiler için saol kardeşim kullanmadıgım bir adsense var ben ona baglıcam gidersede onda gitsin :),ünlem problemini aşana kadar video yüklemicem (kanal kalırsa tabi :) )

Ama videolar ne kadar çok olursa olsun index almıyorsa istersen 100000 ekle nafile . izleme 2 hafta olmayınca zaten aralardan bir kaçtanesi telife düşüyor kanal pat gidiyor. İndexli olsun 5 10 olsun daha fazla para kazanırız

Ama videolar ne kadar çok olursa olsun index almıyorsa istersen 100000 ekle nafile . izleme 2 hafta olmayınca zaten aralardan bir kaçtanesi telife düşüyor kanal pat gidiyor. İndexli olsun 5 10 olsun daha fazla para kazanırız
Son yüklediğim 30 videoda index yok diğerlerinde var.

Benim işime yaradı kanalımıza abone ol yazısı ekledim oturdum abone sayısının kasılışını izliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri