Evet arkadaşlar sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum değişik bir sistem biraz önce farkettim.Şu anda her videoda olmuyor genellikle uzun videolarda gördüm.
Videoyu izlerken sağ tarafta çıkan kare reklamı değiştirmişler.Şöyle oluyor.
1. facebook vs reklamı çıkıyo yarım saniye bekliyo
2. farklı bi reklam çıkıyo yarım saniye bekliyo
3. reklam çıkıyo ve sabit kalıyo.
anlıycanız reklamların ikisi yanım sönüyo 3. sü sabit kalıyo.
Ayrıca bazı videolarda hiç sağ taraftaki reklam çıkmıyo sadece video içindeki banner reklam çıkıyo.Sayfa to düşmelerinin sebebi bundan kaynaklı olabilir.
Şimdi deneyipte aynı şeyi göremezseniz sövmeyin arkadaşlar baştada belirttiğim gibi her videoda göremedim, genellikle uzun videolarda gördüm.
edit 1 : Ek olarak mesela birisinin kanalına girdiniz videos kısmından bi videosunu açtınız o video direk playliste dönüşüyo o sayfadan videoları tek tek açamıyoruz.
Videoyu izlerken sağ tarafta çıkan kare reklamı değiştirmişler.Şöyle oluyor.
1. facebook vs reklamı çıkıyo yarım saniye bekliyo
2. farklı bi reklam çıkıyo yarım saniye bekliyo
3. reklam çıkıyo ve sabit kalıyo.
anlıycanız reklamların ikisi yanım sönüyo 3. sü sabit kalıyo.
Ayrıca bazı videolarda hiç sağ taraftaki reklam çıkmıyo sadece video içindeki banner reklam çıkıyo.Sayfa to düşmelerinin sebebi bundan kaynaklı olabilir.
Şimdi deneyipte aynı şeyi göremezseniz sövmeyin arkadaşlar baştada belirttiğim gibi her videoda göremedim, genellikle uzun videolarda gördüm.
edit 1 : Ek olarak mesela birisinin kanalına girdiniz videos kısmından bi videosunu açtınız o video direk playliste dönüşüyo o sayfadan videoları tek tek açamıyoruz.
Son düzenleme: