Youtube yeni reklam sistemi

stannis

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum değişik bir sistem biraz önce farkettim.Şu anda her videoda olmuyor genellikle uzun videolarda gördüm.
Videoyu izlerken sağ tarafta çıkan kare reklamı değiştirmişler.Şöyle oluyor.
1. facebook vs reklamı çıkıyo yarım saniye bekliyo
2. farklı bi reklam çıkıyo yarım saniye bekliyo
3. reklam çıkıyo ve sabit kalıyo.

anlıycanız reklamların ikisi yanım sönüyo 3. sü sabit kalıyo.

Ayrıca bazı videolarda hiç sağ taraftaki reklam çıkmıyo sadece video içindeki banner reklam çıkıyo.Sayfa to düşmelerinin sebebi bundan kaynaklı olabilir.
Şimdi deneyipte aynı şeyi göremezseniz sövmeyin arkadaşlar baştada belirttiğim gibi her videoda göremedim, genellikle uzun videolarda gördüm.

edit 1 : Ek olarak mesela birisinin kanalına girdiniz videos kısmından bi videosunu açtınız o video direk playliste dönüşüyo o sayfadan videoları tek tek açamıyoruz.

Son düzenleme:
banada daha önce olmuştu birinci ikinci reklamların vs böyle çıkması

ama bende şundan dolayı olmuştu
ben yanda çıkan facebook vs bir iki reklamı şikayet etmiştim ondan dolayı böyle olmuştu
sağ üzerindeki çarpı butonuna basıp şikayet etmiştim
sende yanda çıkan reklamları şikayet ettin büyük ihtimalle ondan böyle oldu

banada daha önce olmuştu birinci ikinci reklamların vs böyle çıkması

ama bende şundan dolayı olmuştu
ben yanda çıkan facebook vs bir iki reklamı şikayet etmiştim ondan dolayı böyle olmuştu
sende yanda çıkan reklamları şikayet ettin büyük ihtimalle ondan böyle oldu

yok hocam hiç şikayet etmedim.

yok hocam hiç şikayet etmedim.

bende bundan dolayı olmuştu, seni bilemem
reklamların sağ üst köşesinde x butonu var ona tıklıyorsunuz ve bu reklamı bildir diyorsunuz
ondan sonra uygunsuz içerik falan diyorsunuz

daha bu reklam size yarım saniye gösterilir hemen yerine başka reklam gelir

bende böyle olmuştu

O sag taraftaki reklamin geliri youtube a gidiyor sanirim bize ondan para gelmiyordu zaten.

alakası yok ve bu bayadır var kısacası orta reklamlarda farklı oluyor orta reklam olmayınca farklı oluyor.sağdaki değişimler

Reklam değişiyorsa iyi to'ya olumlu etkisi olur adam belki ilk çıkan reklama tıklamayacak ama 2-3. çıkan reklamlardan birine tıklayabilir.

youtube gelecekte TV gibi olucak bunlar onun temeli. Şuan video öncesi reklamlar %90 falan telif sahibi videolarda çıkıyor. normal videolarda ise video altı reklam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri