Youtube Yeni Tasarım.

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube - Tasarım

KacaK

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere youtube'un yeni bir tasarımı var. Bazı kanallar bu tasarıma çoktan geçmiş bulunmakta. Benim ekranıma sürekli yeni kanala geç diye uyarı geliyordu. Umarım bu böyle devam eder diye dua ediyordum fakat bugün gelen uyarıda "Tüm Kanallar 5 Hazirandan İtibaren Yeni Tasarıma Geçecektir." yazısıyla yıkıldım. Bence yeni tasarım çok kötü. Geçmek istemiyordum buna üzüldüm gerçekten. Sevende vardır belki ama çok saçma bence. Herkese iyi şanslar

Katılıyorum, bence de böyle bi zorunluluk cok gereksiz yeni tasarıma alısan var alısamayan var ... bir okadar da dezavantajı var kanal acıp iki resim koyup bırakamıoyorsun normal kanaldaki gibi ... bir sürü teferruat var

Herkeze hayırlı olsun şimdiden :D

Yani saçma olmuş. Facebook zamantüneli gibi oldu buda herkes mecbur geçti. Hadi hayırlısı bakalım.

msn olayı bitip skype illeti geldiğindede aynı olay olmuştu. Sırf skype kullanmak istemediğim için millete ya mail atıyorum yada face üzerinden konuşuyoruz :)

Katılıyorum, bence de böyle bi zorunluluk cok gereksiz yeni tasarıma alısan var alısamayan var ... bir okadar da dezavantajı var kanal acıp iki resim koyup bırakamıoyorsun normal kanaldaki gibi ... bir sürü teferruat var

Herkeze hayırlı olsun şimdiden :D

o açıklama kısmını falan esgeçebiliyorsunki eğer ondan bahsediyorsan sağ üstte ÇARPI(X) var

taslak tasarım dosyaları elinde olan varsa paylaşabilirse memnun oluruz

bende bi türlü resim yükleyemiyorum arka plan resmi sürekli ölçüm hatası alıyorum..

yardım edebilecek biri var mı ??

Bu yeni tasarım bence çok berbat tema ve görsellik yönüyle resmen sıfır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri