Youtube Yorum Hizmeti ★ Önerilere Girer ★ Kanalınız Yükselir.

underworld25

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtube organik yorum hizmetimiz başlamıştır. Bu hafta sadece 2 günlük kanal ve videoya yorum hizmeti verildi ve kanal önerilere girdi. Kullanıcıların hepsi gerçek kişilerdir. 500 yorum yapılırsa 500 kişi de farklı kişidir. Organik oldugundan videonuza abone olabilir, videonuzu begenebilirler. Örnek kanaldan resimler aşagıdadır.

Ödeme ve iletişim bilgileri:
- Ödeme yöntemi: Banka, papara

Hizmet hakkında:
- Videonuzun önerilere girme olasılıgı yüksektir.
- Kanalınıza hit akışı olur daha çabuk yükselebilirsiniz.
- Yorumları ister siz hazırlayın isterseniz biz hazırlayıp başlayalım.
- Kullanıcılar Türk tür.
- Siparişler 1 hafta içinde tamamlanır.
- Fiyatlar piyasa fiyatınından çok daha düşüktür.

Fiyat hakkında:
100 yorum 10 TL
200 yorum 20 TL
300 yorum 30 TL
400 yorum 40 TL
500 yorum 50 TL

Başladıktan 2. gün sonra önerilere girdi ( Toplam yorum sayısı 50 adette ): https://i.hizliresim.com/nbXX8V.png
Tek videoya gelen hit: https://i.hizliresim.com/vaOO1z.png

Harika hizmet youtube için bence alınması gerek en önemli hızmet budur Hayırlı kazançların olsun.

bi alamadım şu sattıklarından arkadaş ya :) ama az kaldı

ref var mı hocam

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam istediğimiz yorumları attırabiliyomuyuz. önerilene girmesi muhtemelen anahtar kelimeden ötürü. atıyorum minecraft videosu attık yorumlarda sürekli "minecraft" kelimesi geçerse muhteşem iş yapar

valla bu yorum hizmeti hem ucuz hem kaliteli teşekkür ederim sürekli çalışıcam hocam eline sağlık.

Ref varsa 2 kelime üzerinde deneme yapmak istiyorum
Kalıcı olursa +25 kanla için hizmet alabiliriz

Yorum atmaya girildiğinde video izleniyor mu? Yoksa ortalama görüntüleme süresini düşürüp olumsuz etki edecektir.

Hizmeti satın alanlardan aldıkları verimleri yorum atmasını bekliyorum

Yorum atmaya girildiğinde video izleniyor mu? Yoksa ortalama görüntüleme süresini düşürüp olumsuz etki edecektir.

Hizmeti satın alanlardan aldıkları verimleri yorum atmasını bekliyorum

İzlenir hocam. Ayrıca kanaldan kanala değişir oranlar. Misal bir arkadaş suan 500 izlenim almıs 0 video. Diğer arkadaş 1400 leri geçmiş aynı şekil 0 video. Ayrıca bir arkadaş ayda 1 video atar ona hizmet alır etkileşimi farklı olur. Bir arkadaşda kanalını sürekli güncel tutar sürekli hizmet alır. Herkesinki farklı olur.

Mesajım bulunsun. Hayırlı satışlar

Merakımdan soruyorum misal %100 özgün bir kanala böyle bir çalışma yaptırmak doğru olur mu? Yani bir video gönderiyorsunuz 200 yorum var ama spam gibi hepsi birbirine benziyor. Organik izleyici bundan rahatsız olur mu? Ne bileyim etik olur mu gibi düşünüyorum.

Sıfırdan kanal açıp bu tür yardımlar almadan da büyümek çok zor. Siz ne dersiniz?

100 yorum alabilir miyim? Memnum olur isem dahada alırım.

Merakımdan soruyorum misal %100 özgün bir kanala böyle bir çalışma yaptırmak doğru olur mu? Yani bir video gönderiyorsunuz 200 yorum var ama spam gibi hepsi birbirine benziyor. Organik izleyici bundan rahatsız olur mu? Ne bileyim etik olur mu gibi düşünüyorum.

Sıfırdan kanal açıp bu tür yardımlar almadan da büyümek çok zor. Siz ne dersiniz?

Bende aynısını merak ediyorum birde PK açık kanalda sıkıntı olurmu acaba bu tür hizmetler yanı sonradan PK kapandı derlerse çok kötü olur birde deneyip verim olarak paylaşan olursa çok iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri