Youtube Yorumlardaki Küfürlü Yorumlar Hakkında

dreadlord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar; Çalıştığım kategori itibariyle videolara çok fazla tartışmalı yorumlar atılıyor. Tabi tartışma bir müddet sonra her nedense küfürlü tartışmalara dönüyor.. (İnsanlar tartışmalarda niye küfür ederler anlamışta değilim ya neyse)

Sorum şu; Atılan küfürlü yorumlar nedeniyle kanalım kapanır mı ?

Küfürlü Yorumları sile sile bi hal oluyorum fakat uzun bi müddet internete giremesem kanalım kapanır mı diye de kara kara düşünüyorum.

.

Son düzenleme:
Topluluk ayarları - Kara liste kısmına küfürleri ekle, otomatik olarak engellenir. Veya tüm yorumları incelemek üzere beklet seçeneğini de kullanabilirsin. Bir de yorumlar sebebiyle çok az bir ihtimalle topluluk yiyebilirsin. Ama bunun için önlemleri alırsan daha sağlıklı olur senin açından.

Böyle kapandığını hic duymadım. Zannetmiyorum.

Topluluk ayarları - Kara liste kısmına küfürleri ekle, otomatik olarak engellenir. Veya tüm yorumları incelemek üzere beklet seçeneğini de kullanabilirsin. Bir de yorumlar sebebiyle çok az bir ihtimalle topluluk yiyebilirsin. Ama bunun için önlemleri alırsan daha sağlıklı olur senin açından.

Çok teşekkür ederim. Hemen o yolu deniyorum.

bence videoları yorumlara kapat,

Videonun açıklamasınada şunu yaz, İnsan gibi Adam gibi tartışmayı beceremediğinizden yorumları kapattım, onlara kapak olsun :)

bence videoları yorumlara kapat,

Videonun açıklamasınada şunu yaz, İnsan gibi Adam gibi tartışmayı beceremediğinizden yorumları kapattım, onlara kapak olsun :)

Bu sefer de yorumlar kapatıldığı için sıralama dan düşme ihtimalim var :(:( Çünkü yorumlar ile video güncel halde kalıyor ..

En son çare onu yapacam zaten :)

Hocam yorumlarda birbirlerine küfür edenler kendı aralarında mahkemelik olabılırler Eğer oyle bişe olursa kanal sahıbı olarak yasal olarak bir sorun yasarmısınız bilmiyorum

Bu sefer de yorumlar kapatıldığı için sıralama dan düşme ihtimalim var :(:( Çünkü yorumlar ile video güncel halde kalıyor ..

En son çare onu yapacam zaten :)

aynen, bence en mantıklısı şu olur, içeriğiniz türkçe ise aklınıza gelebilecek tüm küfürlü kelimeleri ekleyin kanala, o tarz yorumlar direk spam olarak algılanılıp gizleniyor, eğer ilerde başka küfürler yakalarsanız o kelimeleride ekleyin, böylelikle kelime dağarcığınız genişlemiş olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri