Youtube Yüz Tanımalı Onay Süreci

An itibariyle o zımbırtı bir kanalıma başvuru yaparken çıktı karşıma

SucLA7B.jpg

Beni es geçti hacı abi bana sormadı ☺

Kanalda yüz doğrulamayı yaptım, kendinizi kobay fare gibi hissediyorsunuz. Aşağı bak yukarı bak sağa bak sola bak neyse.

Yazan aşağıda olduğu gibi, video veya kimlik bilgileri vs. kanalla beraber sabit kalıyor. Silerseniz pk kapanır ve tekrar isteriz senden o bilgileri diyorlar. Bu vaziyette nasıl kanal satışı yapılacak bilmiyorum beyler

oBwRx19.jpg

peki 2 ay beklesek olur mu ? olmaz mı ? onu anlayamadım :)

sanırım bu seçenekte kanalın hep aktif olmasını isteyeceklerdir. portable tarayıcı çalışıp her işimiz olduğunda girdiğimiz kanallar pasif gözükür. hayırlısı diyelim

2 ay sanırım ucu açık bir süre, şey gibi örnek vereyim "1 haftada 4k saat hizmetimiz vardır, ama bu yoğunluğa göre 9 ışık yılı da sürebilir" Ama sanırım en mantıklı husus o.

Özelden felan da çok soru geliyor bana, herkese buradan seslenmek istiyorum ben de en fazla sizin kadar biliyorum, zamanı olan youtube desteğe bağlanıp iki laf çalarsa ağızlarından süper olur. Özellikle de konu sahibi [MENTION=78378]beratomur1[/MENTION]

Şimdi yeni bir kanal yolladım onay için herşey normal eskisi gibi
Hocam bu önemli bi durum. Kanalda farkli ne var ne yaptin ki sormadi eski kanal mi aktiif bi kanal mi bizi de aydinlatirsan sevinirim

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu önemli bi durum. Kanalda farkli ne var ne yaptin ki sormadi eski kanal mi aktiif bi kanal mi bizi de aydinlatirsan sevinirim

bunu sormamasının kanal ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. henüz yeni bir olay ve bütün kanallara gelmemiş olabilir.

Para kazanması açık kanala girmemiz gerekiyor mu? Para kazanma gider mi?

Para kazanması açık kanala girmemiz gerekiyor mu? Para kazanma gider mi?
Gitmez hocam. Önce ister girmezsen ne olacagin söyler zaten. Su an yeni oldugu icin ilk denemeler pk kapalilarda oluyor anladigim kadarıyla. Tek yuzle tek kanal olacaksa eğer saticilar artik es dost arkadaşa cektirir gonderir. Yolda 10 tl ye genclere yaptirsan bile yeter :)

Sakin olmakta fayda var sadece vietnamlıları takip edersek yeterli olur gibi adamlar youtubeden daha iyi çalışıyorlar. Aramızdan bir hafiye yollayalım forumlarına =)

vietnamlılar nerede taklıyor, onlar içeriye yabancıda almıyo dimi forumlarına? :D

Bu olayın en oluru bence şu şekilde en azından ben onu deneyeceğim. Youtube mobil doğrulama için birçok fake numara siteleri var çoğuda işe yarıyor sorunsuz. Bunun gibi fake pasaport yahut kimlik ile yapılacak gibi görüyorum şu an için. Yakında deneyeceğim.

Bu olayın en oluru bence şu şekilde en azından ben onu deneyeceğim. Youtube mobil doğrulama için birçok fake numara siteleri var çoğuda işe yarıyor sorunsuz. Bunun gibi fake pasaport yahut kimlik ile yapılacak gibi görüyorum şu an için. Yakında deneyeceğim.

Ama sıkıntı şu ki kimlik doğrulamak için bile kamerayla foto çektiriyor sanırım, yani ekrandan çektiğimizde pixeller gözükeceği için bilemiyorum geçerli olmayabilir

Kimliği telefondan göndermek gerekiyomuş. Sahte kimlik gönderirseniz, isterlerse telefondan gönderen kişi tespit edilebilir. Resmi belgede sahteciliğin cezası çok ağır. Hiç denemeyin bence.

Son düzenleme:
Şimdi anlamadım pk açık kanallar için sorun yok dimi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri