Youtube'a attığım ilk video :)

Dante

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar

İlk kanalıma attığım ilk video aklıma geldi bi bakıyım dedim :D 2013 'e yeni girmiştik. Serkan abinin videosuyla başladığım bu işte ilk attığım video buydu, kanaldan 300-500 bişeylerde kazanmıştım sonra para kazanması gitti. O günden sonrada zaten hiç para kazanmam falan gitmedi. Ama bu kanalı hayatta silmem tüm tecrübemi bu kanalda kazandım :D Bu arada bi videom para kazanma gittiğinde 15 bin falandı şimdi bi buçuk milyon olmuş şaşırdım baya :D

Not : Kanalı çekmek isteyen buyursun sıkıntı yok :D Kategori ifşa etmek yasak diye biliyorum ama burda kategori yok karışık haber tarzı videolar inşallah sıkıntı çıkmaz adminler tarafından.

Konunun amacı ne derseniz öylesine açasım geldi belki sizde ilk attığınız videoları hatırlıyosanız konu altına yazabilirsiniz :)

Herkese bol kazançlar

Videoyu kaldırdım :D Ronaldo'nun bir golüydü :D

Son düzenleme:
cami videosunda kategori var hocam özgecan yazmışın başka video çıkıyor :D

ilk attığım videoyu hatırlamıyorum kesin hayvanlı bişeydi:D

Yalnız tutan ilk videomu hatırlıyorum acemi şansına denk gelmişti ekşisözlükte linki paylaşmştım yiğit bulutlu bi videoydu 3 günde 800 falan izlenmişti youtube anasayfaya çıkmıştı:D

kazandırıyormu hocam :D yok seninkileri çekmemde başka bulurum hatta ben bile izlerim yani iyiymiş :D
hakkaten kazandırıyormu çalışacağımdan değil hocamda benim kategoriler bana yeter :D

kazandırıyormu hocam :D yok seninkileri çekmemde başka bulurum hatta ben bile izlerim yani iyiymiş :D
hakkaten kazandırıyormu çalışacağımdan değil hocamda benim kategoriler bana yeter :D

Az kazandırıyo diğer kategorilere göre ama partner bi kanalda dene istersen :D

Özgün kanalıma atmıştım ilk videolarımı 2013 te. :) Hala izleniyor 30 + k aboneli kanalın aylık hiti 700 bin kazancı 100 dolar :) O zaman awe çılgınlığı vardı bir bağladım kanalı aweye hala awede ama 100 dolarda olsa ödemeleri alıyor yani. :)

car,funny,crash :D ilk videolarım bunlardı herhalde.sonrasında haber falan dan bugünlere :)

breaking bad atmıştım her bölümün atrdım ilk sezonun sanırım ozaman ilk dizi sitelerinden birinden indiryordum on dakikada 30 bin izlenim alıyordu 2 gün sonra telif geliyordu şimdi öylemi anında :D

İlk kanalım araba kazaları(para kazanmak adına tabi) 3 gün sonra uzayda diş fırçalayan adam hayatımın dönüm noktası oldu :D

YT'ye attığım ilk video gezi parkı olayları sırasında izmirde kendi çektiğim görüntülerdi ama bidaha ne kanala girebildim ne kazancı alabildim kanal mail şifre herşeyini unuttum :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri