YouTube'a büyük gözdağı!

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Ben youtube yerinde olsam ünlemi kaldırırım :p

facebook youtubea asla rakip olamaz senin platformun başka facebook her işe burnunu sokma

Tabiki 1 milyar görüntülenme olacak. Videolar otomatik açılıyor. Üyelerinin %90'u kapanma olayından haberdar edilmediği için otomatik oynuyor. 1 saniye bile olsa onu 1 gösterim sayıyorlar.

Face video paylaşımı genelde kendi sitesinden yapmıyor, bunun için komple sunucu ayarlayıp direkt oraya yükletmeleri lazım.
Eğer olursa ilerde yüklenilen videolardan reklam vs gösterimi olabilir.
Ama arkadaş listesi görebilir vs, bunlarıda yapabilir.
Ama yakın gelecekte zor.

Ortada böylesine büyük bir pazar olacak ve facebook bundan pay almayacak...
Bence video reklamları için çalışma yapan diğer bir çok siteden daha önce hayata geçirir kendi sistemini.
Facebook google a rakip dünyanın ikinci en büyük sitesi.
Ve en az youtube yazılımcıları kadar bilgi ve deneyime sahip kendi yazılımcıları var.

videoları otomatik oynattırırırsan 1milyarda olur 2 milyarda :)

1 hafta ünlemi kaldırsın :) bak bakalım her kanal kaç video yüklüyor hele bide şu işleme soksun ödemeleri

1 spamcı 10 000 facebook üyesini döver.

Facebookta çalışsam gaza getirirdim Mark'ı :D :D ''Kanka bak girelim piyasaya youtube felan hikaye yerle bir ederiz ortalığı'' (Tabikide hayır ) :D

Onların rekabetinden en çok kazanan biz oluruz çünkü :D :D

Bir youtube spamerleri vardı
Bir de facebook spamerleri olur

Facebook benım ıcın Msn Gıbı Bişey Oldu Kapatmıyorum Ama Sekmede Sabahtan Aksama Kadar Duruyor Öyle Artık Birçok Kişininde Bu Şekilde Kullandıgına Emınım Facebook Gerileme Döneminde Artık Ana Sayfada Devamlı Mıllet Bırseyler Paylaşırken Sımdı 5dk 10dk Hiç Birşey Değişmeden Durdugunu Goruyorum Tabi Bu Benim Şahsi Fikrım O Yuzden Yenılık Getırme Çabasında

facebook kapalı bir ortam youtube gibi herkese ulaşma gibi bir derdi yok ki. bence genel istatistiki veri sunmuştur, aynı kulvar değil ki youtube ile facebook'un alanı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri