Youtube'a Elveda, Hepiniz hoşçakalın :) İyi Bayramlar...

Sağolun sağolun fakat kırıcı konuşan sizdiniz bana resmen hırsız demişsiniz. İspatlamak zorunda hissettim kendimi. Ben yapmam gereken her şeyi yapıyorum. Bende saygılarımı sunuyorum. Bayramınız mübarek olsun... Teşekkürler...

hocam siz beni daha anlamadınız. sizin ispat olarak algıladığınızla benim ispatlamaktan kastettiğim çok farklı. Ben diyorum ki hayatınızda karar aldığınızda hemen harekete geçin. yok şunu yaparım yok bunu yaparım diye kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Siz gitmişsiziz pds dosyalarını halen gösteriyorsunuz. Daha önceki yazdıklarımın arkasındayım o kullandığınız temalar hepsi hazır temalardır. Hem ben sizi hırsız olarak suçladığımı nereden çıkarıyorsunuz. O hazır temaları kullanmanız çaldığınız anlamına mı geliyor. Onları satın almış da olabilirsiniz. Satın aldığınızda hırsız mı oluyorsunuz? şimdi gerçekleri söylediğim için kırıcıysam kusura bakma yalancı olmaktansa kırıcı olmayı tercih ederim.

Biraz yaş kas gel :D Yaş ilerledikçe görüş açın değişecek,tecrüben artacaktır.Bu işe döndüğünde daha çok kazanacağından eminim.

hocam siz beni daha anlamadınız. sizin ispat olarak algıladığınızla benim ispatlamaktan kastettiğim çok farklı. Ben diyorum ki hayatınızda karar aldığınızda hemen harekete geçin. yok şunu yaparım yok bunu yaparım diye kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Siz gitmişsiziz pds dosyalarını halen gösteriyorsunuz. Daha önceki yazdıklarımın arkasındayım o kullandığınız temalar hepsi hazır temalardır. Hem ben sizi hırsız olarak suçladığımı nereden çıkarıyorsunuz. O hazır temaları kullanmanız çaldığınız anlamına mı geliyor. Onları satın almış da olabilirsiniz. Satın aldığınızda hırsız mı oluyorsunuz? şimdi gerçekleri söylediğim için kırıcıysam kusura bakma yalancı olmaktansa kırıcı olmayı tercih ederim.

Ya gerçekten hala ne diyorsunuz yok hazır tema yok o yok bu. Siz inanmayın bana kendi bildiğinizi okuyun. Böyle devam... Ben başka bir kişinin yaptığı tasarımı alıp çalıp cs. nasıl derseniz altına ismimi yazacak kadar adi değilim. O temaları ben 2,5 senelik eğitimim ile yaptım. İnanmayın, siz bilirsiniz...

Bu arada kırıcı olan gerçekleri söylemeniz değil, bi yalanı gerçekmiş gibi göstermek için bu kadar çabalamanız, kendinizi kandırmanız :)

Son düzenleme:
Seneye " uzun süredir yt den uzağım neler değişti, hangi kategorilere yönelmeliyim , ne yüklesem izlenir" ... Vb. Cümlelerin kurulacağı konunun açılacağu güne kadar hoşçakal genç kardeşim yolun açık olsun :) :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi senin para kazanma dönemin değil kendini geliştirme dönemin kendini para kazanacagım derdine sokma aşk meşkle oyunla boş arkadaşlarla takılma yazılım öğren okuluna bak derslerine bak elinde güzel mesleğin olsun zaten paranı fazlasıyla kazanırsın

ilerde kategori lazım olursa beni nerede bulabileceğini biliyorsun :D
hayatta başarılar..

Meslek lisesine gitmekle universite zaten hayal olur lise desen bir sey ogretmezler sen facebook yapicam sanarsin basit bir anasayfa bile yapamazsin hocalarda pek onemsemez zaten sigara icmiyorsan tuvalete girmen zor sen kavga etmesemde onlar gelir eder kisaca 4 senen cop olucak gecmis olsun

Meslek lisesine gitmekle universite zaten hayal olur lise desen bir sey ogretmezler sen facebook yapicam sanarsin basit bir anasayfa bile yapamazsin hocalarda pek onemsemez zaten sigara icmiyorsan tuvalete girmen zor sen kavga etmesemde onlar gelir eder kisaca 4 senen cop olucak gecmis olsun

Ben öyle düşünmüyorum :) Okulda doğru düzgün bir şey anlatmayacaklarının farkındayım ben kendim çabalıyorum :) Üniversite konusunda bir alaka yok ki meslek lisesiyle kendim çalışır girerim İnşallah :) İyi bayramlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri