Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Icerik googledan hit alcak bişey olsun yeter
Xperia Z2 den gönderildi
Sağolun sağolun fakat kırıcı konuşan sizdiniz bana resmen hırsız demişsiniz. İspatlamak zorunda hissettim kendimi. Ben yapmam gereken her şeyi yapıyorum. Bende saygılarımı sunuyorum. Bayramınız mübarek olsun... Teşekkürler...
hocam siz beni daha anlamadınız. sizin ispat olarak algıladığınızla benim ispatlamaktan kastettiğim çok farklı. Ben diyorum ki hayatınızda karar aldığınızda hemen harekete geçin. yok şunu yaparım yok bunu yaparım diye kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Siz gitmişsiziz pds dosyalarını halen gösteriyorsunuz. Daha önceki yazdıklarımın arkasındayım o kullandığınız temalar hepsi hazır temalardır. Hem ben sizi hırsız olarak suçladığımı nereden çıkarıyorsunuz. O hazır temaları kullanmanız çaldığınız anlamına mı geliyor. Onları satın almış da olabilirsiniz. Satın aldığınızda hırsız mı oluyorsunuz? şimdi gerçekleri söylediğim için kırıcıysam kusura bakma yalancı olmaktansa kırıcı olmayı tercih ederim.
Meslek lisesine gitmekle universite zaten hayal olur lise desen bir sey ogretmezler sen facebook yapicam sanarsin basit bir anasayfa bile yapamazsin hocalarda pek onemsemez zaten sigara icmiyorsan tuvalete girmen zor sen kavga etmesemde onlar gelir eder kisaca 4 senen cop olucak gecmis olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.