Youtube'a Yeni Reklam Türü Geldi: Bumper Reklamlar

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Aynen resmi blogdan alıntılıyorum.

YouTube Serisi #4: Bumper Reklamlar
Bumper reklamlar, daha fazla müşteriye ulaşmanızı sağlamak ve markanızla ilgili farkındalığı artırmak için tasarlanmış olan kısa video biçimleridir.

Ne zaman kullanmalıyım?
İzleyicilere kısa, akılda kalıcı bir mesajla geniş ölçekte ulaşmak istediğinizde bu biçimi kullanın.
İşleyiş şekli
Bumper reklamınız 6 saniye veya daha kısa sürer ve başka bir video oynatılmadan önce, video oynatılırken veya video oynatıldıktan sonra gösterilir. İzleyicilerin reklamı atlama seçeneği yoktur.
Reklamlar nerede gösterilir?
Bumper reklamlar YouTube'daki diğer videolardan önce veya iş ortağı sitelerinde ve Görüntülü Reklam Ağı'ndaki uygulamalarda gösterilebilir.
Nasıl ücretlendirilirim?
Gösterimlere bağlı olarak ödeme yaparsınız. Bumper reklamlar BGBM (bin gösterim başına maliyet) teklifini kullanır, yani reklamınızın gösterildiği her 1.000 sefer için ödeme yaparsınız.

Ek bilgiler:
Bu yıl 300'den fazla bumper reklam kampanyasını test ettik ve %90'ına yakın miktarının reklamın hatırlanmasında belirgin bir artış sağladığını keşfettik.
Birçok büyük marka, reklam hatırlanması ve farkındalık gibi hedefler için bumper reklamları kullanıyor.
Bumper reklamlar, tek başlarına veya bir TrueView veya Google Preferred kampanyasıyla eşleştirildiğinde erişim artışı ve sıklığı sağlayarak sizi hedeflerinize yaklaştırabilir.

Kaynak: https://adwords-tr.googleblog.com/2017/03/youtube-serisi-4-bumper-reklamlar.html?m=1

dün denk geldim buna
zırt diye geçti videodan önce çıkıyor
bi nanede anlamadım :D

Hakkımızda hayırlı olur umarım. Türkiye'de pek hayırlı olacağını sanmıyorum yine tbm yerlerde olur o ayrı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri