Youtube'da Büyük Hata: İstediğiniz Videoyu Silin

• Kullanıcı soner67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri
Ben olsam o kadar ucuza gitmezdim :S Bu çocuk sinir yapmıştır daha bir sürü açık bulacaktır.

Adam bildirmekle yanlışlık yapmış :D Şu videoyu görünce aklıma çok güzel şeyler geldi deneyeceğim bakalım :)

çeşitli açıklar kovalıyan birisi olarak şunu söyleyebilirim ben silme açığını bulsaydım eğer çerçevesi büyük olan tüm videoları silerdim türk dizilerinin prestiji için :D :D

Arkadaslar normal sartlarda ben olsam YouTube söylerdim fakat YT'nin cok cimri davrandıgını bildigim icin o elimdeki bilgiyi gelistirerek onlara karsı kullanırdım.

Burada degil 5 k usd 50 k usd verse bile az ki adamların verdikleri para resmen küfür eder cinsden.

YouTube mühendislerinden ayda 20 30 k usd alan bile vardır belkide.
Kaldı ki yıllardır bu kadar para alan bu adamlar bunu tespit edemiyor da sıradan birisi tespit ediyor ve sizde böyle davranıyorsunuz.

Ben olsam kesinlikle bu acıgı gelistirir ve onların degerini bilecekleri vakte kadar saklardım.

Konu biraz abartılmış die düşünüyorum, Videoları tek tek silmesi 1 dk sürüyor , elı hızlı olsun 30 sanıyede sılsın , saniyede yt yüklenen video sayısından haberınız varmı? + Reklam kokan bir ahreket olarak goruyorum, kendi videosunu siliyor, 2. veya 3. bir kişin videosunu değil. Konu yanlış anlaşışma oranı yüksek.

bence haber çarpıtılmış. şu google pini gelen çocuğu kahraman yaptıkları gibi bi olay buda.eleman kodlarla kendi videosunu siliyor gibi geldi bana. zaten kendi hesabıda açık orada. hesap açık olmadan silebileceğini sanmıyorum..

saçma gibi geldi .. kendi videosunu silip videoya çekeceğine başkasının yada izlenen bir videoyu silmesini izleseydim belki derdim..

Konu biraz abartılmış die düşünüyorum, Videoları tek tek silmesi 1 dk sürüyor , elı hızlı olsun 30 sanıyede sılsın , saniyede yt yüklenen video sayısından haberınız varmı? + Reklam kokan bir ahreket olarak goruyorum, kendi videosunu siliyor, 2. veya 3. bir kişin videosunu değil. Konu yanlış anlaşışma oranı yüksek.

1 videoyu silmek 30 sn sürmüyor. 1 video max 1.5 veya 2 sn siliniyor. Eğer anlatıldığı gibi bir açık varsa aldığı sessionla tek seferde kanaldaki tüm videoları silebilir ve böylece rakiplerinin devamlı önünde olursun.

Benim tahminimce yt sessionu ip ye göre veriyordu böylece aynı ipdeki sessionlar aynı ip den girilen diğer kanallarda da etkili oluyordu.
Eğer gerçekten verilen session başka kanalarda da geçerli oluyorsa buradan yt mühendislerini tek tek tebrik ediyorum. Çünkü böyle bir şeyi herkes yapamaz:p

1 videoyu silmek 30 sn sürmüyor. 1 video max 1.5 veya 2 sn siliniyor. Eğer anlatıldığı gibi bir açık varsa aldığı sessionla tek seferde kanaldaki tüm videoları silebilir ve böylece rakiplerinin devamlı önünde olursun.

Benim tahminimce yt sessionu ip ye göre veriyordu böylece aynı ipdeki sessionlar aynı ip den girilen diğer kanallarda da etkili oluyordu.
Eğer gerçekten verilen session başka kanalarda da geçerli oluyorsa buradan yt mühendislerini tek tek tebrik ediyorum. Çünkü böyle bir şeyi herkes yapamaz:p

Baskan video linklerini tek tek giriyor, sessionlarin ip ile alakalı oldugunu pek zannetmıyorum, kendi videolarıma bakıyorumda alaksı yok :)

Baskan video linklerini tek tek giriyor, sessionlarin ip ile alakalı oldugunu pek zannetmıyorum, kendi videolarıma bakıyorumda alaksı yok :)

Kanalınıza giriş yapıp toplu video silmeyi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Toplu video silmede de sadece session ve video id istiyor.

Hocam göründüğü üzere sayfalar arası veri aktarımı yapılarak yapılmış. Goolenin kendisindede böyle açıklar mevcuttu, hatta facebooktada mevcuttu kuzenim ilyasla bu açıkları bulmuştuk facebooktan para ödülleri almıştık. Bu sayfalar arası veri transferi açığı her platformda bir açık olmuş durumda era hocam.

Adam youtubeu bitirmekle neden uğraşsın kendi alanındakileri bitirse yeter .)

Kanalınıza giriş yapıp toplu video silmeyi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Toplu video silmede de sadece session ve video id istiyor.

Tamam ona bişey demiyorumz aten benimdemek siteğim Kanalın size ait olması lazım böyle bişey için diğer türlü nasıl tüm kanalı boşaltma için session veya ID'leri alabilirki?

5000 dolar simit parası gibi bişey olmuş ben olsam 100 bin tl verirdim ayrıca bu yöntemi bilen adamın daha ne bildikleride malum adam belki istediği kadar para kazanıyordur

5000 ne looo....
o özelliği bota döküp satsa 10000
iyi kategorilere saldırsa kaç bini günde kaldırırdı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri