Ben olsam o kadar ucuza gitmezdim :S Bu çocuk sinir yapmıştır daha bir sürü açık bulacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu biraz abartılmış die düşünüyorum, Videoları tek tek silmesi 1 dk sürüyor , elı hızlı olsun 30 sanıyede sılsın , saniyede yt yüklenen video sayısından haberınız varmı? + Reklam kokan bir ahreket olarak goruyorum, kendi videosunu siliyor, 2. veya 3. bir kişin videosunu değil. Konu yanlış anlaşışma oranı yüksek.
1 videoyu silmek 30 sn sürmüyor. 1 video max 1.5 veya 2 sn siliniyor. Eğer anlatıldığı gibi bir açık varsa aldığı sessionla tek seferde kanaldaki tüm videoları silebilir ve böylece rakiplerinin devamlı önünde olursun.
Benim tahminimce yt sessionu ip ye göre veriyordu böylece aynı ipdeki sessionlar aynı ip den girilen diğer kanallarda da etkili oluyordu.
Eğer gerçekten verilen session başka kanalarda da geçerli oluyorsa buradan yt mühendislerini tek tek tebrik ediyorum. Çünkü böyle bir şeyi herkes yapamaz![]()
Baskan video linklerini tek tek giriyor, sessionlarin ip ile alakalı oldugunu pek zannetmıyorum, kendi videolarıma bakıyorumda alaksı yok![]()
1 videoyu silmek 30 sn sürmüyor. 1 video max 1.5 veya 2 sn siliniyor. Eğer anlatıldığı gibi bir açık varsa aldığı sessionla tek seferde kanaldaki tüm videoları silebilir ve böylece rakiplerinin devamlı önünde olursun.
Benim tahminimce yt sessionu ip ye göre veriyordu böylece aynı ipdeki sessionlar aynı ip den girilen diğer kanallarda da etkili oluyordu.
Eğer gerçekten verilen session başka kanalarda da geçerli oluyorsa buradan yt mühendislerini tek tek tebrik ediyorum. Çünkü böyle bir şeyi herkes yapamaz![]()
Kanalınıza giriş yapıp toplu video silmeyi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Toplu video silmede de sadece session ve video id istiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.