Youtube'da Çok İzlenmenin Yolları ?

• Kullanıcı hay_fans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hay_fans

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda youtubela çok sık ilgilenmeye başladım ve gördüğüm taplo
örnk: 200k abonesi olan birinin 1 günde 200 k izlenim alması ve bu sayede trend videolara düşüp sürekli olarak izlenim alması nasıl oluyor bileniniz var mı ?
tahminimce izlenim botu atıyorlar ama nasıl ve nereden yapıyorlar

sen yenisin galiba diyecemde üyelik tarihine bakıyorum sorduğun soruya bakıyorum ne desem bilemedim, youtube bitti kardeş

yeni olsam ne değişecek ki anlamak istediğim bu sistemi nasıl yapıyorlar ? botsa bot atalım bizde =)

Sahte işlerle özgün kanal büyümez eskiden belki ama artık youtube artık göz açtırmıyor anında hesap kapatıyor izlenim siliyor veya abone düşürüyor.

200k abonesi varsa 200bin izlenim almak zor değil aboneler aktifse 50k sı izlese 50k'nın 10k sı paylaşsa diğer kalanlardan da yorum atan vs olsa video yayılır gider zaten ayrıca bir içerikte otoriter seniz yani abc dizisinden örnek vereyim bu içerikte oteriter bir kanalınız varsa son attığınız 2 video abc kelimesinde en tepede çıkıyor kelimenin aranması da iyiyse izlenir helede youtube'ın ana sayfasına düştüm mü olay bitmiştir. 200k abonesi olan bir kişininde iyi bir facebook veya twitter sayfası vardır.

çok izlenmenin tek bir yolu var KALİTELİ birşeyler yapmak. spam bile yapıyorsanız kaliteli yaparsanız her türlü izlenirsiniz.

önceden çok izlenim alalım para kazanalım diye uğraşırdık şimdi ise ödeme alalım da başka birşey istemiyoruz diye uğraşıyoruz :)

Böyle bir soru soran adam bu işleri yapamaz bence zorlama bırak

bişey yapmana gerek yok zaten çok izlenir, önemli olan kanalı sağlam tutmak parayı almak.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum fakat benim demek istediğim bu adamlar belli ki bir bot sistemi kullanıyor ve sürekli aynı izleniyorlar bunu bilen var mı ? demek istemiştim ama anlaşılan bu forumda da bilen yok =)

Forumda bilen olsa sanamı söyler pat die kardeş 3tane mesajın var kım oldugun belli değil

Arkadaşlar son zamanlarda youtubela çok sık ilgilenmeye başladım ve gördüğüm taplo
örnk: 200k abonesi olan birinin 1 günde 200 k izlenim alması ve bu sayede trend videolara düşüp sürekli olarak izlenim alması nasıl oluyor bileniniz var mı ?
tahminimce izlenim botu atıyorlar ama nasıl ve nereden yapıyorlar

Youtube nasıl bir sistem geliştirdiyse videoları akbaralarımdan başkaları izlemiyor

200k abonesi olan birinin 1 günde 200 k civarı izlenim alması normal bence...

şunu belirteyim ki türkiyede abone sistemi %100 aktif bir şekilde kullanmıyor 200k lık bir kanalın 1 günlük izlenimi 10 da 1 diri yani 20k olur çok çok kaliteli bir video olursa ancak o zaman 40 50k olur, 200 k abonen olup 1 günde 200k izlenim alman imkanızsız... şuda bir gerçek ki youtubeda trend videolara girmen için anlık olarak en az 60k veya 100k izlenmen lazım bu hesaba göre 1 günde 20k izlenen biri trende giremez trende giremediği içinde video 200 binleri bulamaz o zaman geriye tek bir şey kalıyor bu adamlar bot atıyor ama nasıl bir bot bulmuşlar ?

200k abonesi olan birinin 1 günde 200 k civarı izlenim alması normal bence...

bence değil. Öylede olduğunu sanmıyorum zaten. En fazla attığı 20 videodan 1 tanesi 200k izlenme alır oda erotik bi video yüklerse. 200K abonesi olan biri 24 saatte en fazla 20k izlenim alıyor. Hadi alsa alsa 100k alsın. 200K alamaz.
[MENTION=8980]hay_fans[/MENTION]

içerik Türkçeyse 2 günde 200k olabilir. 1 gün gördüğünde muhtemelen 40 saat falan olmuştur ondan 1 gün yazıyodur. Türkçede fazla oyun kanalı falan yok belli başlı kişiler var ortak dönüyor zaten trend videoya düştüğünde anında fırlıyor video.

Bu enes batur bilmem ne gta 5 çekenleri hep görüyorum şuan trendde trende düşen fırlıyor.

Şuan Türkçe trendde olan videolara bakın 24 saate kadar en fazla %10 izlenim almışlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri