Youtube'da Gündeme Düşebilecek Olay Buldum

Arkadaşlar uzun süre offline olmak zorundaydım :D Çok kişi istemiş ama konuya yazdığım gibi bir kişiye vereceğimi söyledim ve verdim artık kendisi attıysa kazancı bol olsun ama [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] arkadaşın nerden bulduğunu merak ettim acaba başka birşeydenmi bahsediyoruz yoksa aynı şeymi banada pm atarmısın en azından neyle ilgili olduğunu :D Muhtemelen farklı şey ikimizinki ama bilemicem

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] arkadaşımızın videoyu atmaya fırsatı olmamış.Tekrar kura çekebileceğimi söyledi.Yani kuraya katılacak arkadaşlar bu mesajımın altına sadece ''katılacağım'' yazsın kura çekip vereyim.Tabi videoyu nasıl bulacaksınız bilmiyorum digiturk playi olanlar için kolayda olmayanlar için biraz zor olabilir :) mümkünse eğer televizyonda birkaç saat öncesine sarabilen programı olan arkadaşlar katılsın içerik çöpe gitmesin boşa :D videoyu aradım bulamadım çünkü.Belkide biraz abarttım ama bilmiyorum izlerken gerçekten patlamaya hazır bi bomba gibi geldi hala daha öyle geliyor bana.Kazanana hayırlı olsun :D Saat 20.30 da finish :D Katılım koşulu en az 30 mesajı olmalı.

Katılacak arkadaşlar yeniden katılacağım yazsın benim 19.43 ten sonra attığım mesajın altındaki katılım mesajları geçerli sadece üsttekilere bakmıyorum.

katılıyorum :) umut fakirin ekmeğidir.

not: digiplay var.

atarmısın hocam bana uzun zamandır uzagım yt ye yeni bi baslangıc yapmak istiyorum cok iyi bi baslangıc olur

Katılıyorum...İnşallah kura bana çıkarsa Daha çok katılacağım..Ama bu sefer neşe dolu gülmekten :D

atarmısın hocam bana uzun zamandır uzagım yt ye yeni bi baslangıc yapmak istiyorum cok iyi bi baslangıc olur

Kurallara uyalım :) herkese atarsak videonun anlamı kalmaz bir kişiye atıcam kura ile.Bu arada lütfen tv kanalını geri sarabilen (digiturkplay) gibi arkadaşlar katılsa iyi olur çünkü içeriği veririm tamam ama videoyu bulabilirmisiniz emin değilim ama bir kaç saat geriye sararak programın o anını kaydedip youtube'a yükleyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri