Youtube'da ilk sayfa garantisi! YTPARA'YA ÖZEL KONU

Kesinliği belli olmadan kimse 1 video için 700 lira para verip 2 hafta beklemez gerçekçi olalım biraz.
Konudaki sorulara güvenilir cevap vermiyorsunuz herkesi skype çağırıyorsunuz.
Örnek video gelmeden bence kimse satın alma işleminde bulunmamalı daha sonra dolandırıldık diye forumda ortalığı karıştırıyorsunuz.
Konuya örnek video gelmeden satış yapılmaması taraftarıyım Kolay gelsin.

Hocam para iadesi dahi yaptım forumda neden vurgun yapıp kaçayım? [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] ve [MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocamla çalıştık halada çalışıyoruz ancak [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] hocam iade istedi Google ilk sayfa için bizde anında iadesini yaptık hassasiyetinizi anlıyorum ama böyle yorumları diğer arkadaşlarda görünce daha bizimle hiç iletişime bile geçmeden satışı baltalayacak yorumlarda bulunabiliyorlar :)

aynen öyle bende çalışmadan önce yorumlara bakarak ön yargıda bulundum ancak samet hocam yorum yapınca bende deneyeyim diye girdim çok güzel bi şekilde çalışmaya başladık ancak bazı problemlerim nedeniyle iade istedim neden demedi iban dedi :)

Gerçekten bu adam vurgun yapıp kaçacak biri değil.
Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz bende problemlerimi halleder halletmez tekrar çalışma başlatıcam inşallah

aynen öyle bende çalışmadan önce yorumlara bakarak ön yargıda bulundum ancak samet hocam yorum yapınca bende deneyeyim diye girdim çok güzel bi şekilde çalışmaya başladık ancak bazı problemlerim nedeniyle iade istedim neden demedi iban dedi :)

Gerçekten bu adam vurgun yapıp kaçacak biri değil.
Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz bende problemlerimi halleder halletmez tekrar çalışma başlatıcam inşallah

Peki hocam sen arkadaşa kefil olabiliyor musun?

1 video 689 çok uygun bence ilk sayfada 1 günde kazanır o parayı:D

cvp

ılk sayfa ne akdar sure?
bende 13k abonelı kkkanal var ...adı lazım degıl bır kategorıde vıdeo attıgım zaman ılk sayfa ılk beste cıkıyordu.. neolduysa anlamadm sımdı bulamıyorum nereye gıttı neoldu sıralama?
yanı ılk sayfa tammmda flag vs mıllet ıyıce pıslıklestı..

1. sıraya çıkacağını ciddi şekilde kanıtlarsanız bir çok kişi dahil talip olur ancak bu şekilde para vermek enayilik olur biz yıllarımızı verdik çözemedik sahte izlenimle yapıldığını biliyoruz bunun dışında bir yöntemse bunu ispatlamak zorundasınız burada da forum yönetiminin el atması gerekiyor [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION] kardeşim bence sen site adminlerinden veya belirleyeceğiniz bir üyenin (özgün video olması daha faydalı olur) bir çalışmayı buraya kanıt olarak koyarsan. Şahsen Bolca görüşürüz ve bir çok arkadaşında sık sık görüşeceğine eminim Allah'ın izniyle.

benım yt ye aklım ermıo ogrndım dıorum gene ebısey bılmıyoruma donuyor bu dusuncem..
13-15k arası kanalımdakı vıdeo ılk sayfa ılk besteydı ne olduysa sımdı arka sayfalarda yaptıgım degısıklık yok..

hocam galiba siz sadece benim videolarım izlensinmi istiyorsunuz tabikide değişecek ben saat başı arama yapıyorum 1. sayfadan 2.sayfaya ertesi gün 3.sayfaya diğer gün tekrar 1.sayfaya sabit kalacaksın diye bişey yokki 10 dakkada bir sıralama değişiyor benim kategoride
benım yt ye aklım ermıo ogrndım dıorum gene ebısey bılmıyoruma donuyor bu dusuncem..
13-15k arası kanalımdakı vıdeo ılk sayfa ılk besteydı ne olduysa sımdı arka sayfalarda yaptıgım degısıklık yok..

Refi benim ultra rekabetli özgün kanalda deneyelim 1.sayfada kalırsa aylarca herkes müşterin olur :D

cvp

hocam galiba siz sadece benim videolarım izlensinmi istiyorsunuz tabikide değişecek ben saat başı arama yapıyorum 1. sayfadan 2.sayfaya ertesi gün 3.sayfaya diğer gün tekrar 1.sayfaya sabit kalacaksın diye bişey yokki 10 dakkada bir sıralama değişiyor benim kategoride

tam olarak anlatmak ıstedıgımı anlatamadm hocm.. sizin dediğiniz dogru sıkıntı yok onda.

ılk sayfa ne akdar sure?
bende 13k abonelı kkkanal var ...adı lazım degıl bır kategorıde vıdeo attıgım zaman ılk sayfa ılk beste cıkıyordu.. neolduysa anlamadm sımdı bulamıyorum nereye gıttı neoldu sıralama?
yanı ılk sayfa tammmda flag vs mıllet ıyıce pıslıklestı..

Normal şartlarda 9-12 gün duruma göre maksimum 2-4 haftaya kadar çıkarma garantisi veriyoruz :)

---------- Spam Engelliyici 16:27 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

Kesinliği belli olmadan kimse 1 video için 700 lira para verip 2 hafta beklemez gerçekçi olalım biraz.
Konudaki sorulara güvenilir cevap vermiyorsunuz herkesi skype çağırıyorsunuz.
Örnek video gelmeden bence kimse satın alma işleminde bulunmamalı daha sonra dolandırıldık diye forumda ortalığı karıştırıyorsunuz.
Konuya örnek video gelmeden satış yapılmaması taraftarıyım Kolay gelsin.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] adminimiz ile referans çalışması yapılacak onun dışında konuya görsel ekleniyor birazdan :)

1. sıraya çıkacağını ciddi şekilde kanıtlarsanız bir çok kişi dahil talip olur ancak bu şekilde para vermek enayilik olur biz yıllarımızı verdik çözemedik sahte izlenimle yapıldığını biliyoruz bunun dışında bir yöntemse bunu ispatlamak zorundasınız burada da forum yönetiminin el atması gerekiyor [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] adminimiz ile referans çalışması yapılacak onun sonuçlarını bekleyebilirsiniz :)

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION] 1 2 kelimelerde ilk sayfaya çıkartmanız mümkünmü?
çok popüler kelimelerde

Sadece long-tail keywords dediğimiz kelimelerde ilk sayfaya çıkartma işlemi yapıyoruz hocam. Tabi bu şekilde hit aldıkça 2 kelimedede yükselecektir ilk sayfaya çıkma ihtimali var tek ve 2 kelimede.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION] kardeşim bence sen site adminlerinden veya belirleyeceğiniz bir üyenin (özgün video olması daha faydalı olur) bir çalışmayı buraya kanıt olarak koyarsan. Şahsen Bolca görüşürüz ve bir çok arkadaşında sık sık görüşeceğine eminim Allah'ın izniyle.

Merhaba hocam [MENTION=9224]mNote[/MENTION] adminimiz ile referans çalışması yapacağız konuyada örnek çalışmayı birazdan ekliyorum. Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Konuya örnek çalışma eklendi arkadaşlar :)

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------

Satış aktif arkadaşlar!

Ressam burda ne demek istemiş acaba

3 yıllık videolar var örnek çalışmada hocam. Bu nasıl bir örnek çalışma? 3 yılda 50k izlenecekse uğraşmaya değmez ki :)

Sanırım bu kısa anahtar kelime bu uzun anahtar kelime ancak kısada çıkan uzundada çıkıyo falan filan saçmaladım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri