Youtube'da İlk Sayfa'da Çıkmak

MsGuner29

Kayıtlı Üye
Hocam Selamun Aleyküm. Ben Aylar Önce Sizlere'de Sorarak Razer Kraken Chroma headset almıştım. Kutu açılımını tabiikide yaptım kullanıyorum ama videosunu çekmemiştim. Şimdi tekrar kutuya koyup kutu açılımı ve inceleme falan yapacağım. Benim bir arkadaşım çinden getirttiği klavyenin açılımını yaptı ve ilk sayfaya çıktı ama etiketleri pekte klavyeyle alakası yok. 1 ayda 60K İzlendi. Şimdi aranızdan mutlaka bilen abiler vardır. Ben bu razer kraken chroma headsetin ilk sayfada çıkması için nasıl etiketler koymalıyım ?

Alakasız etiketlet ban sebebidir. kanalın para kazanması vs. gidebilir. Headset ile alakalı etiketler koymanız gerekiyor.

Hocam Selamun Aleyküm. Ben Aylar Önce Sizlere'de Sorarak Razer Kraken Chroma headset almıştım. Kutu açılımını tabiikide yaptım kullanıyorum ama videosunu çekmemiştim. Şimdi tekrar kutuya koyup kutu açılımı ve inceleme falan yapacağım. Benim bir arkadaşım çinden getirttiği klavyenin açılımını yaptı ve ilk sayfaya çıktı ama etiketleri pekte klavyeyle alakası yok. 1 ayda 60K İzlendi. Şimdi aranızdan mutlaka bilen abiler vardır. Ben bu razer kraken chroma headsetin ilk sayfada çıkması için nasıl etiketler koymalıyım ?

etiketin hite etkisi max %10

Banada alakasiz etiket koy diyenler olduydu hatta bi ismi falanda var o etiket tipininde unuttum.. neyse benim merak ettigim gercekten alakasiz koysa ki arkadasi koymus verimde almis.. youtube nasil anliyor ki ne kadar zamanda anliyor bide 3 5 gun hit almak icin oyle yapsa sonra silse falan kurtarirmi... ben cesaret edemem ama ilgimide cekti konu :)

bak ben sana birşey diyeyim tercübelerime dayanarak söylüyorum . ETİKETLERİN VİDEOLARI ÇIKARMAYLA ALAKASI YOK . yada bana denk gelmedi bi ara özgün kanalımda etiketsiz bi videom 3 milyon izlenirken . full edit ve komik bi videom ( ETİKETLİ ) 700 k civari izlendi. demek istedigim şuki etiketin bi faydasını henüz göremedim . youtubenin bu konuda çoook saçmaladıgını düşünüyorum . eger önceki videon gibide izlenim almak istiyorsan oo videonun etiketlerini copy-paste yap . 1-2 birşey ekle ve şanşısına çıkarsa çıkar :)

bak ben sana birşey diyeyim tercübelerime dayanarak söylüyorum . ETİKETLERİN VİDEOLARI ÇIKARMAYLA ALAKASI YOK . yada bana denk gelmedi bi ara özgün kanalımda etiketsiz bi videom 3 milyon izlenirken . full edit ve komik bi videom ( ETİKETLİ ) 700 k civari izlendi. demek istedigim şuki etiketin bi faydasını henüz göremedim . youtubenin bu konuda çoook saçmaladıgını düşünüyorum . eger önceki videon gibide izlenim almak istiyorsan oo videonun etiketlerini copy-paste yap . 1-2 birşey ekle ve şanşısına çıkarsa çıkar :)

tam olarak cevap verebilecek yok mu ? etiket işe yaramıyorsa asıl taktiği nedir bunun ya ?

Banada alakasiz etiket koy diyenler olduydu hatta bi ismi falanda var o etiket tipininde unuttum.. neyse benim merak ettigim gercekten alakasiz koysa ki arkadasi koymus verimde almis.. youtube nasil anliyor ki ne kadar zamanda anliyor bide 3 5 gun hit almak icin oyle yapsa sonra silse falan kurtarirmi... ben cesaret edemem ama ilgimide cekti konu :)

Niche Etiket olabilir mi dediğiniz etiket şekli? Kazancı artırabilmek için

Videonu zamanlanmış yükleyeceksin. Yükleme bitince izlenim alacaksın 20k kadar basarsan işini görür

Video yüklendikten sonra zamanlıyken izlenme alamazsınız yayınladıktan sonra izlenim alabilirsiniz. Normal yayınlama ile zamanlanmış yayınlama arasında fark kalmazki izlenim açısından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri