Youtube'da kanal açarken doğrulama kodu istemesine ÇÖZÜM.

ytpara.mutlu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Belirtmek istiyorum eğer önceden böyle bir konu paylaşıldıysa belirtilmesi halinde konuyu kaldırırım fakat ben çözüm aradığımda kesin bir çözüm bulamadım.Uzatmadan hemen konuya gelmek istiyorum.

Kanal açarken doğrulama kodu istemesinden çıkan sorunundan çok çektim sonunda çözümünü buldum ve bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Ilk zamanlarda kanal acarken sorun yoktu ve doğrulama kodu istemiyordu ama sonradan her açtığım kanal için telefondan doğrulama istemeye başladı.Sonra diğer arkadaşların tavsiyesi üzerine telefonumdan kanal açmaya başladım.Fakat telefondan kanal açmak hem zaman kaybıydı hem de bir süre sonra telefonda da doğrulama kodu istedi. Bunun üzerine birkaç deneme yaptım ve kendimce bir çözüm buldum.

Öncelikle Chrome üzerinden kanal açmanızı önermiyorum.Kanal açarken Opera,Safari,Mozilla gibi diğer internet tarayıcılarını kullanın.Yani video atacağınız kanal,hızlı olduğu için Chrome üzerinden olsun ama kanal açacağınız tarayıcınız opera,safari gibi diğer bir tarayıcı olsun.Ben kanal açarken Opera ve Safari'yi kullanıyorum ve hiçbir şekilde doğrulama kodu gelmiyor.Birkaç kere geldi o zamanda geçmişi silip tekrar kanal açarak çözdüm.

Tavsiyem kanal açtığınız tarayıcı ile kanala video attığınız tarayıcı farklı olsun.Ben video atarken Chrome'u, kanal açarken Opera ve Safari'yi kullanıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ben çok çektim sizler çekmeyin.

Ben denedim oldu.Deneyen arkadaşlarda yazarsa doğruluğu kanıtlanır :D

alakası yok. hiçbir zaman chrome kullanmadım fakat bu uyarıyı alıyorum.

olay ip takibi nedeniyle oluyor.

bir süre sonra diğer tarayıcılar da kod ister. yeni bir sey değil. bilinen bir durum. size tavsiyem aynı pcden çok fazla kanal açmayın. ister kodlu ister kodsuz yoksa hepsi banlanabilir.

yahu madem kanal açmıcaz 1den fazla,youutube neden bize kanal açma hakkı veriyor.

arkadaşlar işin sırrı ıp'de gizli google 1 ıp e belli işlem sınırı koyuyor bu sınırdan sonra doğrulama istiyor. bunu aşmak için modemi kapat 10 sn bekle sonra aç ıp yenilenir.
tekrar kanal açmaya devam et. herkese kolay gelsin ve bol kazançlar. :)

---------- Mesaj saat 19:53:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:56 civarında gönderildi. ----------

yada modem adresine girerekte reset atılır. forumda konuyla ilgili bilgiler var.

arkadaşlar işin sırrı ıp'de gizli google 1 ıp e belli işlem sınırı koyuyor bu sınırdan sonra doğrulama istiyor. bunu aşmak için modemi kapat 10 sn bekle sonra aç ıp yenilenir.
tekrar kanal açmaya devam et. herkese kolay gelsin ve bol kazançlar. :)

---------- Mesaj saat 19:53:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:56 civarında gönderildi. ----------

yada modem adresine girerekte reset atılır. forumda konuyla ilgili bilgiler var.

hocam forumda açılan ban konuları gösteriyor ki iş sadece ip ile de bitmiyor. bir kaç kişi söylemişti kendi pclerinde her ip den bir kanal olacak şekilde, çerezleri temizleyerek açtıkları kanallar toptan banlanmış. bana göre mac adresi de önemli

Ben gerçekten faydasını gördüm bilgisayarıma format attıktan sonra Chrome ile hiçbir şekilde kanal açmadım.Açtığımda da doğrulama kodu istedi format atmama rağmen.Elbette birçok nedeni olabilir ama eminim bazı arkadaşlara yararı dokunacaktır.Bende işe yaradı kanal açarken artık doğrulama koduyla uğraşmıyorum.IP takibi ile alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü ben aynı IP ile chromedan açınca doğrulama kodu isterken Safari ya da Operadan denediğimde açabiliyorum.Eğer Opera kullanıyorken bu uyarıyı aldığında Safariyi dene yine aynı doğrulama kodu isteniyorsa sen haklısındır.Ben Chrome'dan uyarı aldığım için Chrome üzerinden kanal açmıyorum.Sen Opera kullanırken doğrulama kodu alıyorsan başka bir tarayıcı denemelisin Safari gibi. Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ve modem resetinden de bahsetmek istiyorum.Ben modeme reset attım hatta başka bir ağdan bağlanıp denedim yine doğrulama kodu istedi.Ayrıca Chrome üzerinden gizli modda denediğim halde doğrulama kodundan kurtulamadım.1 aydan fazla bir süredir bu yöntemi kullanıyorum ve sıkıntım olmadı.

Ben gerçekten faydasını gördüm bilgisayarıma format attıktan sonra Chrome ile hiçbir şekilde kanal açmadım.Açtığımda da doğrulama kodu istedi format atmama rağmen.Elbette birçok nedeni olabilir ama eminim bazı arkadaşlara yararı dokunacaktır.Bende işe yaradı kanal açarken artık doğrulama koduyla uğraşmıyorum.IP takibi ile alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü ben aynı IP ile chromedan açınca doğrulama kodu isterken Safari ya da Operadan denediğimde açabiliyorum.Eğer Opera kullanıyorken bu uyarıyı aldığında Safariyi dene yine aynı doğrulama kodu isteniyorsa sen haklısındır.Ben Chrome'dan uyarı aldığım için Chrome üzerinden kanal açmıyorum.Sen Opera kullanırken doğrulama kodu alıyorsan başka bir tarayıcı denemelisin Safari gibi. Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ve modem resetinden de bahsetmek istiyorum.Ben modeme reset attım hatta başka bir ağdan bağlanıp denedim yine doğrulama kodu istedi.Ayrıca Chrome üzerinden gizli modda denediğim halde doğrulama kodundan kurtulamadım.1 aydan fazla bir süredir bu yöntemi kullanıyorum ve sıkıntım olmadı.
hocam kaç adet hesap açtın bu şekilde. eğer fazlaysa ilerde ban edilebilirsin. dikkatli ol. başıma çok sefer geldi oradan biliyorum

Valla hocam şuana kadar 30 u bulmuştur rahat. İnşallah ban yemem çünkü çok titiz çalışıyorum.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.

Valla hocam şuana kadar 30 u bulmuştur rahat. İnşallah ban yemem çünkü çok titiz çalışıyorum.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.

hocam 30 kanal bana göre çok zamanında ben 15-20 kanal ile çalıştım 1 aya kalmadan hepsi aynı anda gitti. forumda bu şekilde çalışıp giden arkadaşlar da var gitmeyen arkadaşlar da. sana tavsiyem 30 kanalın hepsini doldurma yavaş yavaş çalış zamana yay. kritik 1 ay geçsin sonra duruma bakarsın

hocam forumda açılan ban konuları gösteriyor ki iş sadece ip ile de bitmiyor. bir kaç kişi söylemişti kendi pclerinde her ip den bir kanal olacak şekilde, çerezleri temizleyerek açtıkları kanallar toptan banlanmış. bana göre mac adresi de önemli

haklısınız mac(fiziksel adres) den dolayı da olabilir fakat google bize bu kadar kanal açtırmayacaksa neden bir sınır koymuyor. 1 gmail ile bir çok alt kanal açılıyor.alt kanal özelliği koymuşsun sonra 5 kanal açıyoruz doğrulama istiyorsun 1 gmaili olanın 20 telefonu olması mı lazım. bence google kendisi içinde büyük çelişkilerde diye düşünüyorum.
bu arada tarayıcıdan kaynaklı olması mantıklı crome nin googlenin olduğunu düşünürsek.:)

haklısınız mac(fiziksel adres) den dolayı da olabilir fakat google bize bu kadar kanal açtırmayacaksa neden bir sınır koymuyor. 1 gmail ile bir çok alt kanal açılıyor.alt kanal özelliği koymuşsun sonra 5 kanal açıyoruz doğrulama istiyorsun 1 gmaili olanın 20 telefonu olması mı lazım. bence google kendisi içinde büyük çelişkilerde diye düşünüyorum.

google spama karşıdır ama aynı zamanda da spmadan beslenir. spama karşı aldığı bir önlemdir diye düşünüyorum. spam yapmayacak bir adamın 30 kanalla ne işi olabilir mantığıyla hareket edince google haklı görünüyor. 3-5 kanal açana bişe demiyor zaten.

google spama karşıdır ama aynı zamanda da spmadan beslenir. spama karşı aldığı bir önlemdir diye düşünüyorum. spam yapmayacak bir adamın 30 kanalla ne işi olabilir mantığıyla hareket edince google haklı görünüyor. 3-5 kanal açana bişe demiyor zaten.

güzel tespit haklısın hocam.spam yapmayacak adamın 30 kanalla ne işi var (tabi adam kurum veya kuruluş değilse bbc,cnn gb.)yoksa bizim gibi insanların ne işi olur 30 kanalla:)

beyler yaptığımm tek şey chrome dan geçmişi silerken çerezleri de silmek böylece onay istemiyor kanal açarken tarayıcı değiştirmedim ben bunu herkes biliyor diyordum ama bilmeyenler varmış konu açarak iyi yapmışsınız hocam

mübarek iyi hoşta şu yazıyı bi düzgün boyutlarda yazsaydın.inan o zaman daha rahat okunurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri