Youtube'da kanal onaylatmakda zorluk çekenler için kısa ve öz bilgi

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Herkezin sıkıntısı olan bir konuya kendi bulduğum bir yöntemi anlatacağım çok basit yaw :D:D

Yaw şu botla-şu proğramla-şu siteyle kanal onaylatıyorsunuz vb daha basiti var :D:D

soru 1 = evinize hiç misafir gelmiyormu
soru 2 =amca-dayı-kuzn-yenge-yeğen-dede-annenenin telefonu yokmu ?

Biz 1 sim den 3 msj-3 sesli çağrı toplamda 6 kanal açabiliyorz değilmi arkadaşlar kendi tel bittiyse eve gelen dedeyin telinden hallet 6 kanal , amcandan hallet 6 kanal,yengen den hallet 6 kanal koy stoğa dursun lazım oldukça kullan

:D:D:D

NOT :Arkadaşlar ben kendi yaptığım bir yönetimi sizlerle paylaştım...ister yapın ister yapmayın basit bir yöntem bu işten haberi olmayan bir arkadaşınızın teli boş durmasın yani....ha bu kaç kişiye yarar bir bilgi forumda derseniz günlük 20-30 kanal açanlara yaramaz tabi ama bu forumd akaç kişi var günlük 20-30 kanal açan sürekli 100-200 kişi olsun yokta olsun diğer kişiler haftada 2-3 kanal açıyorlar bu taktikle güzel bir şekilde işlerini sürdürebilirler....

Cevap: Youtube Kanal Onaylatma - YENİ !!! %100 Çalışıyor

Vaybe :=)

Güzel taktik önümüz bayram :)

Merhaba Arkadaşlar :

Herkezin sıkıntısı olan bir konuya kendi bulduğum bir yöntemi anlatacağım çok ama çok zor bir yöntem herkez yapamaz :D:D

Yaw şu botla-şu proğramla-şu siteyle kanal onaylatıyorsunuz vb daha basiti var :D:D

soru 1 = evinize hiç misafir gelmiyormu
soru 2 =amca-dayı-kuzn-yenge-yeğen-dede-annenenin telefonu yokmu ?

Biz 1 sim den 3 msj-3 sesli çağrı toplamda 6 kanal açabiliyorz değilmi arkadaşlar kendi tel bittiyse eve gelen dedeyin telinden hallet 6 kanal , amcandan hallet 6 kanal,yengen den hallet 6 kanal koy stoğa dursun lazım oldukça kullan

:D:D:D

yurdum insanı bi başka ya :D

buna akrabamı dayanır ? akrabada bi yere kadar :) elbet tükenecek

buna akrabamı dayanır ? akrabada bi yere kadar :) elbet tükenecek

önümüz bayram güzel kardeşim :D

günde 10 kanal açıyorsna orasını bilmeme ama toplamda 10 kanalı olupta haftda 2-3 kanal ihtiyacı olanlar için güzel bi taktik (forumun %50 si böyle)

---------- Mesaj saat 15:24:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:13 civarında gönderildi. ----------

yurdum insanı bi başka ya :D

Googlede care tükenir Biz TÜRK lerde tükenmez EvvelAllah :D

İyi fikir bayramda yaklaşıyor :D

aynen hocam ben bi bakayım diyorum kendimi bi arıycam telefonla diyerek alıp hallediyorum :D

valla konu adını görünce çok fena mutlu oldum ama içeriği görünce :(( :D

Bişey soracam ben aynı telefonla sesli çağrı yöntemiyle ülke olarak Amerikayı seçerek yaklaşık 15 kanal açtım farklı tarihlerde. Sıkıntı olur mu aynı numaradan dolayı?

arkadaşlar annemein yanına teysem gelmiş 10 dk önc ebni çağrıdılar bi gel diye teysemi görünce içimden tam yerinde geldin dedim ve telini aldım bişilere bakıcam dedim 5 msj ile 4 tanede sesli çağrı ile toplam 9 kanal açtım :D:D:D

ben babamın telefonunu bile çaldım sırf onaylatmak için,

Bu onaylatma işinin tek amacı 15 dakikadan uzun video yayınlatabilmek mi?
Başka bir amacı var mı , merak ettim??

Bu onaylatma işinin tek amacı 15 dakikadan uzun video yayınlatabilmek mi?
Başka bir amacı var mı , merak ettim??

gmail kaydolurken de tel onayı istiyor (bazıalrında istmiyormuş %10 gibi)

bir beyto klasiği .
başlık + nick uyumu
:D

dipnot : bende çok umutlanmıştım sonuç var diye .

bir beyto klasiği .
başlık + nick uyumu
:D

dipnot : bende çok umutlanmıştım sonuç var diye .

La şimdi bunda sonuç yokmu !!! eve bir arkadaşın mı geldi al telini aç 10 tane kanal koy stoğa mantıksız mı ? kuzenin mi geldi aç 10 tane koy stoğa ?

Eve her gelen kişiye Yotube kanalı gözüyle bakın :D 10 gün sonr akonuya yaz kaç kanalın olduğunu :D:D

amca telefonunu versene pitbullun yeni çıkan parçasını göndericem zil sesi yaparsın :)

NOT :Arkadaşlar ben kendi yaptığım bir yönetimi sizlerle paylaştım...ister yapın ister yapmayın basit bir yöntem bu işten haberi olmayan bir arkadaşınızın teli boş durmasın yani....ha bu kaç kişiye yarar bir bilgi forumda derseniz günlük 20-30 kanal açanlara yaramaz tabi ama bu forumd akaç kişi var günlük 20-30 kanal açan sürekli 100-200 kişi olsun yokta olsun diğer kişiler haftada 2-3 kanal açıyorlar bu taktikle güzel bir şekilde işlerini sürdürebilirler....

günde 1000 e yakın hesap açıyorum beyto onu netcez :D aşiretimizde yokki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri