YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

10kyı geçen kanallardada reklam çıkmıyor..

9-10 ülkenin adsense hesabını açtım sonuç yine aynı..

Reklamlar şuan hiç bir kanalda yok. Sizlere özel değil yani. Sarı çizgiler çıkıyor fakat. Ayrıca 10k altı kanallarda sarı çizgiler hiç çıkmıyor. Yani şuanda güncelleme devreye girmiş. Kısa zamanda reklamlarda düzelir tahminimce

belliki 10 bin izlenim alınca sırasıyla inceliyorlar, tabi çoğu kişi mümkün değil diyor da yt yöneticisi inceleyeceğiz demiş oto felan bir şey dememiş buda demek oluyor ki iş yükü biniyor inceliyemiyorlar.

Ben derdimi anlatamıyorum sanırım.Sorun reklamın çıkıp çıkmaması değil.

10.000 altı videolarda adsense izlenim sayıyor mu?

Muhtemelen 10k olayı yt tarafından bizleri oyalamak için bir plan olabilir ödeme yada bazı noktaları frenlemek için bir sindirme yıldırma politikası izliyordur
TR lokasyon dışında deneyen oldumu

10 k yı çok rahat geçen özgün tr adsense youtube kanalımda sarı çizği var videolarda ama reklam göremiyorum. Sanırım sadece videolu reklamlar açılıyor arada sırada. Günlük kazanç %70 civarı düştü çünkü..

Olayın özü bir çok firma reklam anlaşmalarını feshetti. Yt bunu açıklayamıyor ve kemerleri sıkma politikasında kasıtlı olarak reklamı az sayıyor. Uzun bir süre devam eder.

Hadi diyelim Amerikan İngiliz firmalar falan reklam anlaşmalarını feshetti. Türkiye'deki firmalardan fesheden yokki, ama Türk reklamlarda hiç çıkmıyo.

Hadi diyelim Amerikan İngiliz firmalar falan reklam anlaşmalarını feshetti. Türkiye'deki firmalardan fesheden yokki, ama Türk reklamlarda hiç çıkmıyo.

referandum reklamlarıda kazandırmıyorsa ölelim:D

Şuanda devreye girdi mi bu? Partnerden atılan bir kanalıma mail gelmiş de inceleme sonucu para kazanma özelliğiniz onaylanmadı diye. Bu normalde olan bir şey mi?

06 04 2017 de sistem devreye girdi. Ama uygulama ne olur ? bilinmez.

Hiç birşey eskisi gibi olmayacak,yt kabuk değiştiriyor-adamlar sonuna kadar haklı kim ne derse desin...Özgün kanalı olmayanlar,ufaktan içerik oluşturmaya başlasınlar..5-6 ay sıkıntılı ama sonra gelen para tatmin ediyor..

Hocam ünlem de olabilir bu ben baya yabancı kaldım da inceleme sonucu para kazanma onaylanmadı yeniden inceleme için başvurabilirsiniz gibi bişey demişler
Senin kanalın için değilde sarı dolar işareti olan videoların için onu yazmışlardır.

benim adsenselerimde gösteim cok az reklam cok az ... eğer böyle olursa zaten 10k görsele gelmek mümkün değil sayım doğru değilki her adsensem aynı anlamıyorum sebebini günlük 10 k alıyorsun adsenseye bakıyorsun 300 izlenmiş bu nedir anlamıyorum neyi sayıyıyor bu adsense izlenimler tavan yapmış ama adsensede görünen NEDİR ????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri