arkadaşlar youtube'da özgün çalışan piano turca nickli biri var. eleman özgün çalışıyo, piyanoyla türkçe klasik şarkılar falan çalıp kaydediyo.. ama hiçbi teknik becerisi vs.. yok piyano konusunda. kendisi de amatör olduğunu iddialı olmadığını falan yazıyo zaten.ama her nedense bu elemanın bu düşük level'da amatör olarak çaldığı parçalar acayip derecede tutuluyo youtube'da. 1400'e yakın abonesi var ve sadece 1.5 yıl falan olmuş başlayalı düşünün. Parçaları bi görseniz gerçekten bana hak vericeksiniz, adamın seviye kötü, armoni yok, teknik yok, eğitim yok, sadece bikaç basit numara öğrenmiş ve tüm parçalarda aynı basit numaraları uygulayarak dikkat çekmeyi başarıyo bi şekilde sanırım. size şu kadarını söyleyim daha iyi anlaşılması için; mesela sarı gelin ve ayrılık diye iki türküyü yorumlamış ve aldığı like sayısı ikisinde de 120'yi aşkın! Yani bu işin ehli adamlarda mesela Fazıl Say'da bile bu kadar like zor görülebilirken bu elemanda like'lar adeta havalarda uçuşuyo.. daha birçok 100 like'ı geçmiş çaldığı parça var..normalde like sayısı dislike sayısı ile orantılı olması gerekirken(sanat-müzik eleştireldir) bu arkadaşta dislike sayısı yok denecek kadar az seviyede.. .abone,like kasma falan mı yapıyo, yada tamamen doğal bi durum mu anlayamadım açıkçası.. ben bu konuda fikirlerinizi almak istedim..
Son düzenleme: