Etiketler bölümunde bi degisiklik var her girdigimde yt önüme getiriyor bi kez bile okumadim 
GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sıkıntı halen devam ediyormu?
Bende de video manager şu şekilde değişti. ; Screenshot by Lightshot
beyler bende yeni özgün kanal açtım fitness ile ilgili bi el atın abone olu verin beaTeşekkürler şimdiden
https://www.youtube.com/channel/UC2MQiJCXvr1xul_3Rm808Pw
Bu yıllardır hiç kullanılmayan başlığın sabit kalması ne kadar mantıklı?
Bu yıllardır hiç kullanılmayan başlığın sabit kalması ne kadar mantıklı?
Sayende dirildi konu kardesim![]()
Sizin hiçbir sebep yokken konuyu üstlere taşımanız ne kadar mantıklı?
Bu yıllardır hiç kullanılmayan başlıklı konuyu güncellemen ne kadar mantıklı gereksiz yere ?
Konunun sabit olduğunu ve zaten sürekli en üstte durduğunu, benimde o şekilde gördüğümü anlamanız için çokta fazla bi zeka gerekmiyodu ama olsun sevgili kardeşlerim bu sizin elinizde olan bişey de değil. Sevgiler.
zeki arkadaşım onur demekki adminlerin yada modorotörlerin ve diğer binlerce üyenin rahatsız olmadığı silmediği konudan rahatsız oldun üzüldüm raport edip başlık değiştire bilirmisiniz diye rica edebilirdin neden yorum yapma ihtiyacı duydun ki?Konunun sabit olduğunu ve zaten sürekli en üstte durduğunu, benimde o şekilde gördüğümü anlamanız için çokta fazla bi zeka gerekmiyodu ama olsun sevgili kardeşlerim bu sizin elinizde olan bişey de değil. Sevgiler.
Konunun sabit olduğunu ve zaten sürekli en üstte durduğunu, benimde o şekilde gördüğümü anlamanız için çokta fazla bi zeka gerekmiyodu ama olsun sevgili kardeşlerim bu sizin elinizde olan bişey de değil. Sevgiler.
Çok zeki kardesim OnurGüler bende farkindayim sabit oldugundan ana sayfada son mesajlarda bile gozukmesi gereksiz cöp konu demek oluyor.Bende orda gordumde geldim.Kanalindan da izliyorum seni zeka fiskiriyor heryerinden iyi geceler....
zeki arkadaşım onur demekki adminlerin yada modorotörlerin ve diğer binlerce üyenin rahatsız olmadığı silmediği konudan rahatsız oldun üzüldüm raport edip başlık değiştire bilirmisiniz diye rica edebilirdin neden yorum yapma ihtiyacı duydun ki?
Sanırım bu konunun güncel kalmasıyla ilgili bir hassasiyetiniz var
sayın çok zeki arkadaş...
Bak yine seni mutlu edelim.
Güncellemiş olalım.
Bu arada konuya yazmadan direkt moderatör bir arkadaşa konuyu report etmeyi düşünememen de senin sorunun değil.
Bizim seni bulup bilgi vermemiz lazımdı.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.