YouTube'da Ünlü Oldu, Kazandığı Para...

soner67

Kayıtlı Üye
YouTube'da Ünlü Oldu, Kazandığı Para...
Youtube'de büyük ün kazanan genç adam, 5.2 milyon aboneye ulaştı

photo.jpg

Sosyal medya üzerinde fenomen olan kullanıcılar, doğru hamlelerle kendini ünlü bir isim haline dönüştürebiliyor! YouTube’da popüler oldu; televizyonlara çıktı!

İnternet kullanıcı sayısının günden güne artmasıyla popülerleşme adımını hızlandıran sosyal medya, yeni bir hayat için fırsat kapısını aralıyor.Sosyal ağlar da dahil olmak üzere yüksek arkadaş/takipçi sayısıyla fenomen olan bir kullanıcı daha YouTube sayesinde yeni bir hayata adım attı.

Son günlerin en popüler video paylaşım uygulaması “Vine” ve internet kullanıcılarının vazgeçilmez platformu YouTube, televizyon ekranlarına bir popüler ismi daha kazandırdı. Shane Dawson adındaki bir genç, YouTube’da paylaştığı videolarla ünlendi ve şimdi NBC ile bir çalışma yapması bekleniyor

YouTube sayfasında 5.2 milyon abone sayısına ulaşan Dawson, tanınmış biri olmak için doğru bir strateji olduğunu fakat olayların bu kadar hızlı gelişmesinin şaşırtıcı bir nitelik taşıdığını belirtti.

Shane Dawson TV - YouTube

https://plus.google.com/+ShaneDawson

Kaynak : milliyet

Yaratıcı olmanın + Özgün Çalışmanın doğal sonucu.Bize ancak helal olsun demek kalıyor.

1milyon ilzenim 1000$ bıraksa 10milyon 10.000$ 100.000milyon 100.000$ 992milyon izlenim kafadan 1milyon $ bırakmıstır buda tl olarak suanki kurla 2trilyon yapar :D yanlıs hesaplama yapmadıysam .

1milyon ilzenim 1000$ bıraksa 10milyon 10.000$ 100.000milyon 100.000$ 992milyon izlenim kafadan 1milyon $ bırakmıstır buda tl olarak suanki kurla 2trilyon yapar :D yanlıs hesaplama yapmadıysam .

Birde bunu yabancı izlenim olarak hesaplarsak.
Bence en az 8-9 Milyon TL vardır :)

Birde bunu yabancı izlenim olarak hesaplarsak.
Bence en az 8-9 Milyon TL vardır :)

aynen bızım ulkemızde boyle seyler pek izlenmiyor izlense ozgun vıdeolar yapılırda ızlenmıyorkı arkadaş .

bizde o yuzden koseyı donemedık hala :D

bizde olsa 2 haftada sahte telifden kapanır zaten yol kapanıncada unlude olunulmaz.. merak etmeyın.. :D

bizde olsa 2 haftada sahte telifden kapanır zaten yol kapanıncada unlude olunulmaz.. merak etmeyın.. :D

Hocam hakan hepcan okanın yanında makina kafaya katıldı.Yabancı ülkelerdeki kadar olmasada bizim ülkedede izleyici kitlesi var vine videolarının.

aynen bızım ulkemızde boyle seyler pek izlenmiyor izlense ozgun vıdeolar yapılırda ızlenmıyorkı arkadaş .

bizde o yuzden koseyı donemedık hala :D

Bizim ülkemizde bu tarz ya da Smosh,pewdepie gibi kanallar maalesef yok.Ama benim şu sıralar beğendiğim adam ''Kadir kirişçi'' tamamen özgün gayet iyi bi kanal.

Kendime amerikali süsü vererek bende bu ise basliyorum. Kamera karsisinda dogaclama yapmak yeterli büyük paralari kaldirmak icin ben bunu gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri