Youtube'da Uyguladıklarım

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu yazı bilmeyenler için. Lütfen bilen arkadaşlar kötü yorumda bulunmasınlar. Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar olmayacak hata yapıyorlar. Youtube'dan 4 haneli para kazanan bir kişi olarak en azından bu tavsiyelerime kulak verin.

1- Yeni aldığınız gmail hesabına hemen video yüklemeyin. Ben hesabı açtıktan en aşağı 2 gün sonra video yüklemeye başlarım.

2-Açtığım kanala 2-3 gün içerisinde ortalama 2500-3000 arası video yüklerim.Bir anda yapmayın kanal kapanır.

3-Videoları yükler yüklemez hemen yayınla butonuna basmam. Eğer dünya engeli gelirse kanala zarar vermesin diye

4-Videoları yayınladıktan sonra en aşağı 5 gün adsense hesabıma bağlamak için beklerim ve daha sonra para kazanmayı aktif ederim.Bu bazen 1 haftayıda bulur. Acele edip adsense hesabımdan olacağıma 1 hafta beklerim kanalımı daha güvende tutarım.Bu süre içerisinde telif falan gelirse hesabınıza bağlamadığınız için diğer kanallara ağırlık verirsiniz.

5- Birden fazla adsense hesabımda on binlerce video var.Bunlar arasında tarım ve hayvancılık kadar telif gönderen çok az kategori gördüm. Tarım alanında video paylaşanlar dikkat edin bu konudaki telif sayısı dizi ve filmlerle yarışıyor. Ben bu alanda çalışmayı tamamen bıraktım.

Arkadaşlar ilk başlarda bende kazanamıyordum.Deneme yanılma yöntemiyle hata yapa yapa doğruyu buluyorsunuz. Dediğim gibi bu tavsiyelerime önem verin..ALLAH hepimize bol kazançlar versin.AMİN..

Son düzenleme:
vay ve tarım ve hayvancılık çalışan da varmış

Arkadaşlar bu yazı bilmeyenler için. Lütfen bilen arkadaşlar kötü yorumda bulunmasınlar. Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar olmayacak hata yapıyorlar. Youtube'dan 4 haneli para kazanan bir kişi olarak en azından bu tavsiyelerime kulak verin.

1- Yeni aldığınız gmail hesabına hemen video yüklemeyin. Ben hesabı açtıktan en aşağı 2 gün sonra video yüklemeye başlarım.

2-Açtığım kanala 2-3 gün içerisinde ortalama 2500-3000 arası video yüklerim.Bir anda yapmayın kanal kapanır.

3-Videoları yükler yüklemez hemen yayınla butonuna basmam. Eğer dünya engeli gelirse kanala zarar vermesin diye

4-Videoları yayınladıktan sonra en aşağı 5 gün adsense hesabıma bağlamak için beklerim ve daha sonra para kazanmayı aktif ederim.Bu bazen 1 haftayıda bulur. Acele edip adsense hesabımdan olacağıma 1 hafta beklerim kanalımı daha güvende tutarım.Bu süre içerisinde telif falan gelirse hesabınıza bağlamadığınız için diğer kanallara ağırlık verirsiniz.

5- Birden fazla adsense hesabımda on binlerce video var.Bunlar arasında tarım ve hayvancılık kadar telif gönderen çok az kategori gördüm. Tarım alanında video paylaşanlar dikkat edin bu konudaki telif sayısı dizi ve filmlerle yarışıyor. Ben bu alanda çalışmayı tamamen bıraktım.

Arkadaşlar ilk başlarda bende kazanamıyordum.Deneme yanılma yöntemiyle hata yapa yapa doğruyu buluyorsunuz. Dediğim gibi bu tavsiyelerime önem verin..ALLAH hepimize bol kazançlar versin.AMİN..

Hocam bot kullaniyormusunuz. Bu 2500 videoyu 2 gunde nasil atiyorsunuz kanal kapanmadan.

en büyük dert ünlem [MENTION=8523]tokibala[/MENTION]

2000 videona ünlem gelme oranın nasıl?

50 videodan 3-5 tanesi $ yanıyor son dönemde

Spam yapan arkadaşlar bilir diyelim 2500 video attım. Para kazanmayı aktif ettikten sonra bunun bir bölümü gider ünlem veya 3.taraf gelir. Sonunda ortalama 2200 civarı video kalır.Ünlem mutlaka düşüyor. Bu engellenemiyor. Önemli olan tüm çöpleri ayıkladıktan sonra kanalın tertemiz kalması..

Spam yapan arkadaşlar bilir diyelim 2500 video attım. Para kazanmayı aktif ettikten sonra bunun bir bölümü gider ünlem veya 3.taraf gelir. Sonunda ortalama 2200 civarı video kalır.Ünlem mutlaka düşüyor. Bu engellenemiyor. Önemli olan tüm çöpleri ayıkladıktan sonra kanalın tertemiz kalması..

2500'de 2200 sağlam video çıkarmak büyük başarı bence

Bende aksine hemen bağlarım adsenseye :) Bilgilendirmeler için tşkler.

[MENTION=14234]kabuslord[/MENTION] ne çektin be sen bu tarımdan traktörlerden :D

sizin attğınızda bişeymi geçen bi kanal gördüm bizim dünyaca ünlü youtuberimiz kamil koyuncu neler atmış neler .DW.Ds.sd..Ss.d.d.s:d.d.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] sana bırsey soyleyım sneın basın unlemle dertte kardesım. gunde 8 e kadar vıdeo yuklersen (ynı kanalda) unleme dusmuyor gunde 8 - 8 at unlemglmez ama 9 a cıktıgın anda unlem dusuyor haberın olsun. ayrıca forumda cogu 2-3 k vıdeo atıyor v bırkac gun sonra para kazanamsını acınca unleme dusenlerı sılıyor ve adsenseye baglayıp baska kanala gecıyor. o kanala bı daha ugrmıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri