Youtube'da Zirveye Çıkma Rehberi (Tüm Kitapçılarda) - Tam 13 Bölüm Yaklaşık 200 Konu Başlığı!

• Kullanıcı Pentest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Pentest

Yasaklanmış
6PdaA3.jpg

Bu kitap, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında Türkiye´de uzun zamandır beklenen kaynak eksikliğini ortadan kaldırıyor!

TAM 13 BÖLÜM YAKLAŞIK 200 KONU BAŞLIĞI! DOYURUCU İÇERİK!

YouTube sizin için hâlâ eğlencelik bir araç olabilir. Ama on binlerce insan, YouTube'un sunduğu imkânları kullanarak çok değişik kampanyalar gerçekleştiriyor ve alışıldık pazarlama teknikleriyle mümkün olamayacak gelirler elde edebiliyor! Televizyon kanallarına ya da gazete ve dergi sayfalarına çıkmak hiç kolay ve ucuz bir şey değil, ama YouTube'u iyi kullanabilirseniz önünüzde kapılar sonuna kadar açılabilir ve milyonlarca insana ulaşabilirsiniz...

Abdullah Talha Karaalioğlu'nin kaleme aldığı Youtube'da Zirveye Çıkma Rehberi, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında Türkiye'de uzun zamandır beklenen kaynak eksikliğini ortadan kaldırıyor. Başlangıç seviyesinden uzmanlık seviyesine kadar A'dan Z'ye tüm konuların işlendiği kitapta sadece Youtube platformuna bağlı kalınmamış, dolayısıyla okuyucunun aynı yöntemleri farklı dijital yayın platformlarında da uygulayabilmesi mümkün. Ayrıca kolay para kazanma yöntemleri, farklı reklam ağları ile çalışma teknikleri, dijital pazarlama stratejileri, sosyal medyayı amaca uygun kullanma taktikleri ve sır gibi saklanan çok özel dijital manipülasyon tekniklerine yer verilmiştir. Sık kullanılan ve sadece uzmanlar tarafından bilinen tekniklere yer verilen kitap, dünya çapında Youtube ve dijital manipülasyon teknikleri hakkında geniş bir içeriğe yer veren ve nasıl yapıldığını anlatan ilk eser olma özelliğini taşıyor. Üstelik herkes bu kitabı rahatça anlayıp, ele alınan teknikleri uygulayabilir: Tüm teknikler ilk defa bilgisayar kullanan bir insanın bile kolayca yapabileceği şekilde izah edilmiş...

Bu eser, hızla gelişen ve sınırı olmayan dijital dünyada tüm hayallerinizi gerçekleştirebilecek imkânları sunuyor.

BAZI KONU BAŞLIKLARI:

•Başarılı Bir Kanal Oluşturmak ve Büyütmek
•Abone ve Hayran Kazanmak
•Yüksek Görüntülenme Sayısı için Püf Noktalar
•YouTube ve Adsense
•YouTube Ortaklık Ağları
•Oyun Kanalı Açmak
•Let’s Playciler için Altın Rehber
•Oyun Kanalınızı Büyütmek
•Video Hazırlama Teknikleri
•Videolarınız için Ücretsiz Stok Video ve Müzikler
•Özgün Videolar için İpuçları
•Youtube ve SEO
•Hızlıca Yukarı Çıkma Teknikleri
•Gizli Silahlar
•Yeni Nesil Backlink Yöntemleri ve Kaynakları
•YouTube Reklam Modelleri
•Kazanç Elde Etme Yöntemleri
•Niş Çalışmaları
•Yüksek Kazançlı Nişler
•Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama
•Twitter, Pinterest, Linkedin, Instagram ile Pazarlama
•Dönüşüm Oranını Arttırma
•Video ile Pazarlama Stratejileri
•Hızlı Abone Kazanma
•YouTube’dan Dünyaya Canlı Yayın
•Vlogger
•Ücretsiz VPS

ONLİNE SATIŞ NOKTALARI:

Her bir satış noktasının birbirinden farklı indirim kampanyaları mevcut: %30'a varan indirimlerle...

idefix:Satın almak için TIKLAYIN!

D&R:Satın almak için TIKLAYIN!

Babil:Satın almak için TIKLAYIN!

Kitap Yurdu:Satın almak için TIKLAYIN!

Pandora:Satın almak için TIKLAYIN!

Kitapbir:Satın almak için TIKLAYIN!

Türkiye'nin dört bir yanında tüm kitapçılarda.

yok ben yazmadım r10 da gördüm konusunu açayım dedim..

Heh bir bu eksikti,liselilerden çektiğimiz yetmiyormuş ortaokullular da gelsin :confused::eek:

evet sonumuz hayir ola asıl şimdi yt bir çöplük olmaya başlıcak

Ben yarın Milli Eğiitm Bakanlığı ile konuşayım, ilkokullarda ortaokullarda ve liselerde youtubeden kazanç sağlama dersi müfredata girsin, hatta zorunlu ders olsun :)

Son düzenleme:
sonumuz hayrola cidden :D saçmalığın daniskası

Overlok makinası ayağınıza geldi.
İlkokul, ortaokul, liselilere overlok çekilir, 5dk'da teslim edilir.
:D

bunlar 3 yıl önce ilgi görüyordu hala böyle şeylerden bilgi alabileceğine inan var mı :)

bu iş sadece şans ve süre gelen bi deneyim işi gerisi hikaye.
arkadaşta muhtemelen hikaye yazmıştır.

zaten özgün olan adam proje olarak düşünmeden bir başarıya ulaşamaz bu işte o yüzden 30 tl buna verecek ine 30 tllik reklam versin daha iyi dönüş alır

Hocam bende nedense alıntı bozuk ya 1 kaç haftadır alıntı yapamıyorm

Ben merak ettım d&r uyelim var ama en son sipariş verdığımde kıtap 1 ayda geldi Acaba bunların arasında en guvenilir ve hızlı ulaştıran hangısı tavsiyelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar

Bu saatten sonra bir degil 10 kitap okusaniz yine nafile , ha ozgun icin demiyorum bunu , spam calisip para kazanmak artik sans ve tecrubeye kalmis.

endişe etmeyin kendi kutsal kitabını okumayan millet tenezzül edipte bu kitabı alıp uygulamaya çalışmaz. ki kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmez. adam para kazansa zaten kitap satmak için iş kovalamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri