Youtube'da Zirveye Çıkma Rehberi (Tüm Kitapçılarda) - Tam 13 Bölüm Yaklaşık 200 Konu Başlığı!

• Kullanıcı Pentest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
İnternet te yer alan tüm bilgileri toplamış kitap yazmış adam para kazanıyor.Bu kadar basit.
Bu kitap, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında Türkiye´de uzun zamandır beklenen kaynak eksikliğini ortadan kaldırıyor!
Bu tarz başlıklarda satış tekniği arkadaşlar kanmayın boşuna..

Bir keriz silkeleme kitabı daha...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizde ansiklopedi yazalım bari :D

adam emek vermiş yazmış...zor iş ama her zaman diyorum ,bunları vb. yazanlar,satanlar kazanamayan kesimdir.kazanamayanın anlatımlarında her zaman eksik vardır.

Kendi adima konuşacak olursam birkac bilgili arkadaşla bir araya gelip bu şekilde tüm bildiklerimizi kitap haline getirsek kesinlikle bahsedilen fiyatın 10 katından aşağı satmam sonuç olarak son 5 senemi ve çokça paramı heba ederek bu günlere geldim (cok iyi kazanmadik belki ama aç da kalmadık). İnanmayın arkadaşlar her sene çıkıyor bu sekilde 3-5 zeki arkadaş

kazanan adam bildiğini satmaz. bu kadar kısa ve öz gerisi boş yapandır.

Adam bir konuda kitap yazmış olay oldu ya. Birçok gereksiz yalan yanlış iftiraların olduğu bir sürü kitap var onlarda sorun yok, bu kitaba mı patladık? Burada kaç kişi web öğreniyorum gibisinden gereksiz kitaplar almadı geçmişte acaba merak ediyorum.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] bu konu hakkında fikirlerinizi alalım, ne diyorsun alalımmı, 386 sayfa var sonuçta içinden faydalı bişeyler çıkabilir mi ki :)

1378796_10151657786717046_1964376668_n.jpg

Maksadı kazandırmak olsa para ile satmaz . Amac belli kazanamadığı için bu şekılde kazanmak.

Herkes çok şey bildiği için kitabı okumadan yerden yere vurmuş. Tamam siz biliyorsunuz belki ama bilmeyenler var. Ayrıca dolandırıcılık yapmamış adam emeğiyle kitap yazmış fiyatını belirlemiş. Nedir bu linç etmenin mantığı anlamak güç? Onlarca kişiden basit basit dolandırılanlar şimdi gelip kitap yazan adamı linçe kalkışıyor. E zamanında burda sadece niche kelimeler için 10-15 liraya word ile yazılmış 2-3 sayfalık aptal şeylere para verdik mi verdik. Bırakın bu linç kültürünü madem çok biliyorsunuz çıkartın kitabınızı siz satın ihtiyacı olan da alsın. Ortada illegal bir şey yok. Yazmış ve satıyor. Başkasının başarısından bu kadar rahatsız olan başka kültür daha var mı bilemiyorum.

Hic bilmeyen adama kazandırır bu kitap % 90. On yargıli yaklasmamak gerek. Ortak alalim kitabı konusunu açariz buraya herkes içinde ne var ne yok görür

Türkiye' de senelik kişi başına düşen kitap sayısı 0.000003 kasmayın gençler satılmaz yazar borç yüzünden kendini vurur konu kapanır.

Beyler bu kitapta inanın hepimizin bildiği şey var.ama düşünsenize onbin adet satılsa kaç bin lira para.kazanca kazanç eklenir.ayrıca özgün yapmadım yapamam ama yapacaklara hertürlü sistem ve yolu anlatırım. Yani bize gereksiz aöa illa alıp biryerlerden başlayanlara göredir

Valla merak edip siparişini verdim pdf yapıp dagıtırım en kısa zamanda :)

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

anladığım kadarıyla temel bilgiler varda serkan abinin gerek youtup kanalı gerekse de makalelerinde daha fazlası var... youtupta para getiren özel bilgiler baya bir çalışma, emek, deneme yanılma yoluyla elde edilirde bu kadar zorla elde edilmiş bilgileri kimse kimseyle paylaşmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri