Youtube'da Zirveye Çıkma Rehberi (Tüm Kitapçılarda) - Tam 13 Bölüm Yaklaşık 200 Konu Başlığı!

• Kullanıcı Pentest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
burada 3 4 yıldır bu işin içinde olanların elbette çok ihtiyacı yoktur bu kitaba ama yeni başlamış ve hiç bir şey bilmeyenler için işe yarar. Başka söyleyecek bir şey yok zaten. Video yukarı çıkarmak diye de bir şey yok . Bir video izlenirse çıkar izlenmez ise çıkmaz. Tamamen izlenme süresi ve kategorisinin iyi olmasıyla alakalı videonun tutup tutmayacağı. Avcılık videosu çekiyorsunuzdur videolar süresinin %80 i izleniyordur. Ama kategori zayıf olduğu için çok hit yapmaz. Ama çok hit yapan bir mevzuda süre bakımından %80 %90 izlenmeniz varsa hertürlü kopar kimse de tutamaz. istediği kadar seo yapsın karşıdaki. Bu kadar basit.

Kitabı okumadan yorum yapan kişiler hakkında bir ceza filan uygulanması şart , kitap olsun , yazarı olsun uzaktan yakında alakam yok ama bu tarz yorumlar cidden insanın canını sıkıyor. Adam kitabı daha yeni konuda görüyor , kitap hakkında yaptığı yorumları kitap sahibi yapmıyordur.

Youtube sistemi sabit bişey değilki kitap güncelliğini korusun bir müddet sonra tekrardan youtube sistemi değiştirmeye farklı eklentiler yapmaya çalışacak ozaman bu kibında güncelliği kalmayacak ancak temel beginer başlangıç seviyesinde kalır benim tahminimce bu kitap burda öğretilenlerden farklı bişey öğretmiyor yinede emeğe saygı

Kitabı okumadan yorum yapan kişiler hakkında bir ceza filan uygulanması şart , kitap olsun , yazarı olsun uzaktan yakında alakam yok ama bu tarz yorumlar cidden insanın canını sıkıyor. Adam kitabı daha yeni konuda görüyor , kitap hakkında yaptığı yorumları kitap sahibi yapmıyordur.

konuşmak ne zamandan beri yasak. Bu konuşmaları göze alamıyorsa zaten yazmasın kimse kitap falan.

Zamanında iş yayılacak forumu kapatın dedik şimdi adamlar kitap çıkarttı :D

ya şunu aman kimse öğrenmesin meselesini anlayamıyorum bir türlü sen öğrendin ya başka kimse aman bir kuruş kazanmasın niye diyorsunuz ya... Kimsenin spam yapmak adına kitap çıkardığını zannetmiyorum... Ha spam öğretmenke yada yapmakta ilgili birilerini suçlanacaksa kimse kusura bakmasın YTPARA'yı tek geçerim :D :D

konuşmak ne zamandan beri yasak. Bu konuşmaları göze alamıyorsa zaten yazmasın kimse kitap falan.

Şaka mısın sen kitabı okumadan , göz gezdirmeden hatta daha görmeden kitap hakkında yorum yapıyorlar diyorum.

Engelliyorum bundan sonra boşuna alıntı filan yapma.

Devamlı güncelleme gelen bir sistem var karşımızda kitab çıksa ne yazar ?

Allahtan turkiyede satış ortaklığıyla uğraşan az yoksa onunda şeyini çıkartacaklar :D

merak ettim şimdi spam anlatıyormu ki :D 1 haftaya pdf si düşer :D

forumca toplanıp 3-5 bişeyler atıpta satın alıp foruma paylaşsak nasıl olurki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri