YouTube'daki kazancınıza ödül ?

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar, Bu Sabah Youtube'den bir iyi birde kötü haber aldım :), Kanalıma bir ödül ödemesi yaptıklarını ve toplam kazançlarda görebileceğimi belirtmişler, Ancak kanal kapanmış şuan ve adsense panelinde herhangi bir anormal durum göremedim bu kazanç ne kadar acaba bilen varmı ? sizce bu para hesabıma eklenirmi kanal kapanmış ama topkam kazança yansımıştır deniliyor. Daha önceden 2 tane konu gördüm aynı başlıkla net bir cevap yazan olmamış yorumlarınızı bekliyorum :)

t01xs.png

t01x6.png

100 euro 170 euro felan olabilir. Geçen birine 170 ödemişti :D

Hocam o çok farklı birşeydi arkadaşın reklamlarına tıklayan biri o ürünü almıştı o sebeple kesinleşen kazancına 175 dolar eklenmişti bu ödül çok farklı genelde cüzi miktarlar oluyor farkedilmeyecek kadar küçük miktarlar

Tam bilmiyorum. ama ödül vermişlerse kanal kapansa bile yansıması lazım. bir kaç gün bekleyin yada kesinleşsin öyle bakın.

Tek çare beklemek mecbur sanırım kesinleşene kadar fark edemicez. :(

Hocam o çok farklı birşeydi arkadaşın reklamlarına tıklayan biri o ürünü almıştı o sebeple kesinleşen kazancına 175 dolar eklenmişti bu ödül çok farklı genelde cüzi miktarlar oluyor farkedilmeyecek kadar küçük miktarlar

0.01 kadarda küçük olamaz herhalde :)

Aynı ödül mailini yaklaşık 2 ay önce ben de bir kanalım için almıştım ama aradım taradım, adsenseye baktım kanalın raporlarına baktım extra bir fazlalık para göremedim.Biri bizimle kafa mı buluyor ne :D

Çok cüzi bir miktar gönderiyorlar yani bir şey kaybetmesin meral etme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri